Herkesin merak ettiği cilt sırlarım okumalısınızzzzzzz!!!!!!

benim cildim karma krem sürdüğüm zaman alın bölgem ve göz cevrem terliyo
acaba terlememesi içöin ne yapabilirim?

benim cildim yağlı
pişik kremli maskeyi nasıl yapacağız anlamadım limonla karıstırıp sürecekmiyiz bekliycezmi
:26:

Kesinlikle hafta bir kez yüzüme ve ellerime sürüyorum, 5-10 dakika sonra yıkıyorum ve mükemmel yumuşaklıkta bir tene sahip oluyorum. Hepsi bu! :82:

Son düzenleme:
benim cildim karma krem sürdüğüm zaman alın bölgem ve göz cevrem terliyo
acaba terlememesi içöin ne yapabilirim?
tere dışardan yapılan bir müdahalenin etkili olacagını düşünmüyorum bir doktora danışmalısınız.
benim cildim hassas
güneş kremi kullanmalısınız sürekli yaz/kış.
benim cildim yağlı
pişik kremli maskeyi nasıl yapacağız anlamadım limonla karıstırıp sürecekmiyiz bekliycezmi
:26:
evet canım pişik kremi ve bi kaç damla limon yeterli olacaktır .10 dakika bekletmen yeterli olacaktır.
Kesinlikle hafta bir kez yüzüme ve ellerime sürüyorum, 5-10 dakika sonra yıkıyorum ve mükemmel yumuşaklıkta bir tene sahip oluyorum. Hepsi bu! :82:
aynen öyle.

Benim yüzümde gözeneklerim var göz altına doğru burnuma yakın yerde ilk zamanlar delik delikti sonra o deliklerin içinde küçük kıl gibi şeyler çıkmaya başladı saçım döküldüğü için bi takım ilaçlar kullandım onlardan sonra oldu ve artık bişey kullanmaya korkuyorum nasıl geçecek yardımcı olurmusunuz

merhaba
yasım 27 ve hala sivilcelerle uğraşıyorum.
dermotologlardan sımdıye kadar yarar görmedim.
siyah noktamda var genelde burun ve cenede.
cildim beyaz daha önce yağlıydı sımdı karma.
sıvılce ıcın ne önerırsın.
su aralara dermomask-inci tozu-ozonyağı-kantoran yağı karışımından maske yapıyorum
maskeden öncede kukurtlu sabunla yıkıyorum?
nemlendırıcım garnıer ve kantoran yağı karışımı.
makyag temızleme ve peelıngım dr. bauman ürünü.
nerde yanlış yapıyorumda aylardır gecmıyor bu sıvılceler??

gözeneklerin içerisinde sebum birikimi olduğundan ve kullandığınız ilaç malum sadece saçınıza etkisi olamayacağından burun gözeneklerinizde kıl kökleriniz beslenmiş ve tüylenme olmuş bu konuda belki komik belkide basit geleçek ama sirli ağda kullanın diyeceğim. siyah noktalarınız anladığım kadarıyla oturmuş bu konudada bir cilt bakımı kesinlikle şart gibi görünüyor.
bir yerlerde yanlış olduğunun farkında olmanız gerçekten iyi bir başlangıç.size iki önerim olacak
ilki ozonlu bir cilt bakım seansı ve ardından devamlı bakım.
lancome pure focus serisini kesinlikle öneririm ama maddi açıdan yetersiz kalırım derseniz nivea yağlı ciltler için olan temizleme jeli (ılık suyla yıkayın lütfen) ve arındırıcı toniğini kesinlikle tavsiye ederim.şu aşamada yanlış yaptığınız şey peeling. kesinlikle akneli bir cilde sahipseniz peeling yapmayın.nemlendirici seçimizde loreal jel kremleri var profosyonel grup demiyorum alt gruptan kullanabilirsiniz.ama ciddi bir bakım derseniz kesinlikle lancome serisi derim.maske olarak yeşil kil maskesi yeterli olacaktır o kadar karışım bence çok gereksiz.

nerde bende o sabır ve para :111:
bılgı sahıbı oldugun ıcın bı soru sorucam dudak kenarlarımda belırgın kontur yok ve hatta yakından bakınca sıyah noktalar ve onlara ne urun kullanabılırım

Son düzenleme:
cildim karma ve bu forumda daha önce de tavsiye edildiği için gülsuyu kullanmıştım ve inanılmaz sivilce yaptı bende.
bunun sebebi ne olabilir, alerjik midir?

gülsuyu yağlıya dönük ciltlerde sivilce yapıyo malesef bnde denemiştim bırakmalısın

Öncelikle çok güzel yazmışsınız gerçekten tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim bilgiler için. Herkesin evinde uygulayabileceği şeyler. Benimde ufak bi sorunum vardı. Şuan yüzüm kıpkırmızı sivilcelerden dolayı. Normaldede adet dönemlerimde olurdu yüzümde biraz ama şuan hamilelikteki hormonlarım nedeniyle aşırı arttı. Pürüzsüz yüzüme şuan dokunamıyorum bile pütür pütür. cildim yağlı biraz. Ama bi yerde duymuştum yinede nemlendirmek gerekiyomuş cildi. Ben yağlı olduğu için krem falan sürmekten çok çekindim. Ama nemlendirmeyince cilt kendi yağ ürettiği için sivilce oluşumuna büyük katkıda bulunuyomuşuz sanırım. Hamile olduğum için cilt ürünlerimi kullanamıyorum yani doğal olarak yapabileceğim bişey varmı acaba? Ama böyle çok etkili bişey olmalı :)) :)) Bide daha önce Bepanthen kullandım bi ara. Cildi çabuk yenilediği için etkisinide görmüştüm :)

canım cevabı geciktirdiğim için çok özür dilerim ama malum çalışma şartları bayram falan derken foruma giremedim.öncelikle eksik bi kaç yer var yada ben anlayamadım yüzün kırmızı ve aynı zamanda sivilceler mi var yoksa sadece kırmızı mı?yüzün ve gün içerisinde gergin ve dokunulmayacak derecedemi dokununca sızlıyormu yani?

nerde bende o sabır ve para :111:
bılgı sahıbı oldugun ıcın bı soru sorucam dudak kenarlarımda belırgın kontur yok ve hatta yakından bakınca sıyah noktalar ve onlara ne urun kullanabılırım

• canım cildinle ilgilide genel anlamda bilgi verirsen daha sağlıklı yardımcı olabilirim paradan ziyade kesinlikle sabır çok önemli

ilaç kullandınmı bununla ilgili belliki cildin sürekli iltahap kusuyor cildiyede sana ne önerdiler çok geçmiş olsun şimdiden

Yok herhangi bi ağrı yok normal sivilce şeklinde ve kabarık . Bazı yerler isilik gibi bazı yerlerde sivilce. Karışık yani . Leke şeklinde değil ama kabarıklık var

Yok herhangi bi ağrı yok normal sivilce şeklinde ve kabarık . Bazı yerler isilik gibi bazı yerlerde sivilce. Karışık yani . Leke şeklinde değil ama kabarıklık var

clinique in 4numaralı temizleyicisi losyonu ve nemlendiricisini günde iki defa kesinlikle kullanmalısın bu uygulamayı yaptıktan sonra redness serisi var aynı markanın geceleride temizleyip tonikledikten sonra redness serumu ve ardından nemlendiricisini kullanmalısın inan bana düzenli kullanımda kesinlikle çok faydasını görürsün.

cıldım yaglı gozenekler bıraz buyuk sıvılce ve sıyah noktalara meyıllı :26:

sivilceler varsa granülsüz peeling kullanmalısın o da sadece yves Saint lauren de var bi kere alman 7 ay seni kurtaracaktır maddi olarak daha uygun bir maskede kil maskesi öneririm (yeşil kil) ardından kesinlikle su bazlı bir nemlendirici kullanmalısın ama

Canım benimde oldukça yağlı bir cildim var sadece burnumun üzerinde siyah noktalarım var oldukça beyaz tenliyim çok kötü görünüyor önerilerini bekliyorum. Birde çenemde sürekli sivilce oluşuyor bunun nedeni kullandığım nemlendirici olabilir mi? önceden kesinlikle yoktu.

Son düzenleme:

ilk olarak tebrik ederim çok güzel yazmışsınn :)) benim yüzümde lekeler var ( ne önerirsin acaba?
ha birde izninle bir şey demek istiyorum. sivilce çıktığı zaman patlatmak zarar verir ve hücreleri öldürür. +leke bırakır. ama görünümde pek hoş olmadığı için genelde patlatırız :)) geçen gün bir program da bi bayan arkadaş bir şey önerdi. bende denedim gerçekten de sivilce gitti, kuruttu. sarımsağı tırnaklarınla ikiye bölün. ve suyunu iyice çıkarıp sivilcenin üstüne sürün. biraz acır evet ama bi süre sonra sivilcenin gittiğini göreceksinizzz. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…