Herkesin merak ettiği cilt sırlarım okumalısınızzzzzzz!!!!!!

• [*]kızlar sizlere çok çok çok dürüst olucam 6 firmadan (sebamed,nivea,diadermine,loreal,olay ve roc)ürün eğitimi ve cilt bakım sertifikası almış biri olarak niveanın iki kullanımlık maskelerini kullanıyorum sadece bunun dışında gerçekten hepsi aynı !
    öncelikle yaptığım maskelerden en etkilisini belirteyim BEYAZ KİL(beyaz kili krem kıvamında su ile karıştırıp yüzünüze sürün ama bunu lütfen ayda sadece 1 kez yapın cildinizin neminide emiyor ardından kesinlikle nemlendiricinizi kullanın.ILIK SUYLA 20 DAKİKA bekletip durulayın) ben aktardan paketi 1 liraya alıyorum ve 3 ay gitti bana eşimle beraber kullanıyoruz:KK53:
    ikinci maskem (eşim buna çok söyleniyor :KK1:) oğluşumun pişik kremi ve göz kararı limon suyu ben marka olarak chiccodan etkilisini görmedim sebamed biraz hafif kalıyor .bu maske lekeleri açıp cildi beyazlatıyor.
    ve üçüncü maskemse bira mayası (bildiğiniz kuru maya ),süt,oksiyen suyu,iki damla gliserin ve limon suyu bunları göz kararı yapıyorum krem kıvamında ve cildimi gerçekten mükemmel yaptığına inanıyorum.

VE SON OLARAK TÜM BUNLARIN DAHA ETKİLİ OLMASINI İSTİYORSANIZ İHTİYACINIZ OLAN İKİ ŞEY; SİGARASIZ VE NİKOTEİN İÇEREN TÜM ÜRÜNLERDEN UZAK BİR YAŞAM VE SABIR !:KK16::KK16::KK16:

Onca senedir yabancı forumlar dahil okurum, maskelerimi toniklerimi kendim yaparım, pişik kremi limon suyuna ilk kez denk geldim, kesinlikle deneyeceğim :KK45: kuru mayayı ben ılık su ve balla kullanırdım, limon suyu da ekleyeyim de hayalet beyazı cildimde güneşi görünce coşuveren minik güneş çillerim kaybolsun :KK49:

Onca senedir yabancı forumlar dahil okurum, maskelerimi toniklerimi kendim yaparım, pişik kremi limon suyuna ilk kez denk geldim, kesinlikle deneyeceğim :KK45: kuru mayayı ben ılık su ve balla kullanırdım, limon suyu da ekleyeyim de hayalet beyazı cildimde güneşi görünce coşuveren minik güneş çillerim kaybolsun :KK49:
çok koymayın ama olur mu açık tenliyseniz hassasiyet yaratır

benim cildim yağlı ve bu aralar gayet güzel temizlememe rağmen gözeneklerim açıldı portakal kabuğu gibi hoş olmayan bi görüntü oluştu ? nasıl engelleyebilirim ve neden olmuş olabilir. bir aydır bioderma famoning jel kullanıyorum o mu yaptı acababide doktor önerisiyle eczanelerde yapılan gülsuyu alkol karışımı bi tonik var onu kullanıyorum o mu yaptı neden oldu böyle anlamadım

X