Herkesin bir derdi var benimki de çirkin olmak.

edaada56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
2
0
36
Çirkinim bununla yaşıyorum yıllardır.ama bu aralar tam dipteyim elimi kaldiracak halim kalmadı bu çirkinlik depresyunundan.Hayattan koptum.Estetik olmak istiyorum ama olanların hepsi ortalama kadınlar daha güzel oluyorlar.Ve çok pahalı altundan nasıl kalkarım bilmiyorum.daha uygun ama Cidden beni şekle sokabilecek bir yer arıyorum.var mi cevrenizde cidden çirkin olup estetikle güzel, olan kişiler yer ve önerileri.benim için dua edin sonum ne olacak bilmiyorum

Günümüzde parası olan güzel zaten. İyi bir doktorla güzelleşen çok kişi var ama artık bu işlemler ülkemizde de çok pahalı.

Neden böyle düşünüyorsunuz ki biraz da hayata karşı olumlu bakmanızı öneririm fiziksel olarak beğenmeye bilirsiniz kendinizi ama insanların ne sorunları oluyor öyle düşünün bide ve bence her kadın güzeldir bakımlı oldukça siz kendınızı begenın kı hayat da size olumlu gelsin

Aynaya bakınca sizi mutsuz eden şeyler ne tam olarak? Çünkü bence güzellik ve yakışıklılık kişinin enerjisiyle doğrudan bağlantılı. Fotoğrafta 10/10 görünen biri vardır, gerçek hayatta konuşmaya bir başlar, 3/10 olur aniden. Oturmasını kalkmasını bilmez, iletişim yeteneği yoktur, temiz değildir, kötü kokuyordur, nazik değildir, boş konuşuyordur vs. Yani kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız olaya bütün olarak bakmak gerekiyor. Sohbetiniz hoşsa, temizseniz, giyim tarzınız varsa, işinizde iyiyseniz, cildinize iyi bakıp günlük olarak hareketsiz kalmıyorsanız zaten güzelsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…