- 15 Aralık 2022
- 439
- 403
Annem şu sıralar kiloma iyice taktı . 10 kilo kadar fazlam var. Annem sürekli yata yata şiştin kalk bulaşık yıka zayiflarsin , spor yapıyorsun bulaşık yikamiyorsun... yaptığım hareketleri babama taklit ediyor saçma sapan şekilde beni utandirmak için. Babam ise aktif pasif olanlardan . Mesela sözde 19 yaşında istediğini giyer eder der ama kısa veya dar birsey giydiğim zaman çık çık etmeler göz devirmeler kafa sallamalar . Giydiğim şeyi burnumdan getiriyor . Sadece ailem değil yakın çevrem de böyle . Göğüslerim 110 beden çok büyük ve bu benim elimde olan birseu değil ve basenliyim . Yok göğsün ortada yok popon gözüküyor . Basit bi elbiseyi ve eteği bile yakistormiyorlar bana . Arkadaşlarım çok yakistiriyor . Bende yakıştırıyorum kendime ama onlar öyle yapınca bütün heves kaçıyor. Basit, siyah düz , omuz kısmı açık ve hafif yırtmaçlı bir elbisem var . Mezuniyette giydim sadece. İşte o sünnete fazlaymış pazara gidip alacakmışız. Artık ağlamak istiyorum bok gibi pazar malı giyeyim diye baski yapıyorlar. Baba üstüme birsey almak istiyorum diyorum sünnete yetişmez alma diyor . Daha 2 hafta var sünnete. Bende inadıma o siyah elbiseyi giyeceğim . Yakışsın veya yakismasin . Yüz temizleme jeli almak istiyorum izin yok, saç kremi almak istiyorum ( kıvırcık saçlıyım) ona da izin yok . Böyle kadın olduğumu hissetmiyorum . Erkek gibiyim onların yüzünden. Yasitlarima çok imreniyorum . Küçükken sırf saçımı taramamak için erkek saçı gibi keserlerdi . Küçükken böyle rujlarım ojelerim vardı . Annem hepsini çöpe atardı. Giydiğim hiçbir şey yakışmazdı onlara göre . Artık sinir olmaya başladım. Arkadaşlarıma hep ailem beni kısıtlamaz diyordum ana sonradan anladım ki ben kısıtlanacak birseu yapmamışım. Allah var biryere gideceğim zaman babam cebime para koyar . Yiyecek içecek konusunda laf yapmaz, gezme konusunda pek birseu soylemez . Zaten oyle evden pek cikmam ev kusuyum . Ama konu guzellesmeye gelince asla izin yok . Bide tek çocuğum başka kardeşim yok. Köyde yaşıyorum. Şehir dışına çıkarsam yengem ile gezmeye gidiyoruz . Onların yanında da pek birsey alamıyorum yük olmayayım, oyalamayayım diye. Bende anlamıyorum artık. Her şeye paraları var ama bana yok .