Evet adet olmam gerekıyordu ayın 10 veya 11 ınde ama bugun 16 sı hala adet olmadım. Gebelıkten koekuyorum. Sizce boyle bı ıhtımal varmı.. yoksa doğm kontrol bozdumu dengeyıKarışık bi durum sanırım Doğum kontrol hapı yapmış kanamayı ilk kez kullandıysan vücut alışmaya çalışıyor kanama o yüzdendir ilişki zamanın yumurtlamana yakın gibi Görünüyor adet düzenin değişmiş yani ilişkiden kaç gün sonra test yaptın tam olarak ?
Bilmiyordum ılk kez yasadım boyle bıseu ve pismanım. Hem akıntım cok fazla.. sarı renkte kokusu kotu bı kıntım var hastaneye de gdemıorum evlı olmadgm ıcın. Nısanlmla da ayrıldık ısıme bosaldgı ıcın. Cok kotuyum. Hamıleysem eger dahada kotu olurBiraz erken yapmışsın Gebelik Olduğunu sanmıyorum ama bi kaç gün daha bekle tekrar yap varsa çıkar mutlaka çünkü 20 günlük bile hemen çıkıyor normalde beklediğin adet tarihin denk gelmeyebilir bu ay o ilaç etkiler keşke ertesi gün hapı kullansaydın Doğum kontrol hapı nerden geldi aklına :) inşallah hayırlısı olur hakkında
HAYIR ben o ılacı ılk kwz kullandım. Devamlı kullanılmasa etkısı olmazmıs o ılacın.ama bılmıyordum ıste. Ertrsı gun alsaydım keske..eonun dısında sadece ıkı gın kullandom gebelıgı engellesın dıe ama uc gun sonra adet gibi kanamam oldu.İlaca devam ediyor Musun hala ?
Tmm diyelımki ilaçtan oldu kanama. Pekı bu kanama gebelıgı onlemıs mıdır. Testte yaptırdım hem uc tane ucude negatf cıktı..Canım onu önceden kullanman lazımdı engellemez gebeliği'kanaman ilaçtan dolayı emin ol burda bi arkadaşta yazmıştı oda aynı senin gibi 3 gün sonra tekrar regl olmuş ilaçtan yani rahat ol
Yasadfm yer hastaneye gdıp tahşıl vermeme uygun bı yer degl.. gamze hanım bkucuk yerde yasıyorumKokulu akıntı enfeksiyon mantar olduğunda olur gebelikle alakalı değildir sanmam.İnşallah yoktur gebelik hastaneden çekinmene gerek Yok senin özel hayatın doktoru ilgilendirmez ilgilenmezde zaten bekarlar muayene olmuyor mu onlar alışıktır hiç merak etme biraz daha bekle test yap tekrar yine çıkmazsa yoktur.sterese girme oda etkiler gecikir'
TsklerDogum kontrol hapi kullandiginiz icin duzen bozulmus hamile oldugunuzu dusunmuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?