• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merabalar önemli mir konuda danısıcaktım...

Esengul34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
50
9
3
34
arkadaslar.. çok önemli bir sorunum var. Umarım sonuna kadr okur ve bana bıldıklerınızı aktarırsınız. Öncelikle gecen ayın 14 unde adet oldum ve 17 sinde adeti bitti. 21 ınde ılıskıye girdik ve nişanlım içime bosaldıgını soyledı.. ben ise cok kızarak kendısınden ayrıldım zaten aynı gün. Neyse 21 ınde ve 22 sinde doğum kontrol hapı aldım ıkısıer tane. Ertesı gün hapı almam gerektigini bile bilmiyordum.. aradan uc gun gectı 24 unde kanamam basladı yine. Uc gun surdu. Bu kanama kırmızı renkte az yoğun ve daha sıvımsı idi adete göre.. gunde nerdeyse üc bed degiştiriyordum.. bu kanama bittikten sonra asırı bi akıntı hali basladı. Bugund kdr devam edıyor sıvısı yoğun olmayan sarı renkte bır akıntı.. gebelık testı aldım uc tane daha adet tarihim gelmeden kullandım ucude negatıf cıktı.. ama adetımın uzerınden de bugunu sayarsak uc gun gecti.. sizc geebelık ihtimalım varmı??? Korkuyorum:(

Karışık bi durum sanırım Doğum kontrol hapı yapmış kanamayı ilk kez kullandıysan vücut alışmaya çalışıyor kanama o yüzdendir ilişki zamanın yumurtlamana yakın gibi Görünüyor adet düzenin değişmiş yani ilişkiden kaç gün sonra test yaptın tam olarak ?

E
Karışık bi durum sanırım Doğum kontrol hapı yapmış kanamayı ilk kez kullandıysan vücut alışmaya çalışıyor kanama o yüzdendir ilişki zamanın yumurtlamana yakın gibi Görünüyor adet düzenin değişmiş yani ilişkiden kaç gün sonra test yaptın tam olarak ?
Evet adet olmam gerekıyordu ayın 10 veya 11 ınde ama bugun 16 sı hala adet olmadım. Gebelıkten koekuyorum. Sizce boyle bı ıhtımal varmı.. yoksa doğm kontrol bozdumu dengeyı

Biraz erken yapmışsın Gebelik Olduğunu sanmıyorum ama bi kaç gün daha bekle tekrar yap varsa çıkar mutlaka çünkü 20 günlük bile hemen çıkıyor normalde beklediğin adet tarihin denk gelmeyebilir bu ay o ilaç etkiler keşke ertesi gün hapı kullansaydın Doğum kontrol hapı nerden geldi aklına :) inşallah hayırlısı olur hakkında

Biraz erken yapmışsın Gebelik Olduğunu sanmıyorum ama bi kaç gün daha bekle tekrar yap varsa çıkar mutlaka çünkü 20 günlük bile hemen çıkıyor normalde beklediğin adet tarihin denk gelmeyebilir bu ay o ilaç etkiler keşke ertesi gün hapı kullansaydın Doğum kontrol hapı nerden geldi aklına :) inşallah hayırlısı olur hakkında
Bilmiyordum ılk kez yasadım boyle bıseu ve pismanım. Hem akıntım cok fazla.. sarı renkte kokusu kotu bı kıntım var hastaneye de gdemıorum evlı olmadgm ıcın. Nısanlmla da ayrıldık ısıme bosaldgı ıcın. Cok kotuyum. Hamıleysem eger dahada kotu olur

İlaca devam ediyor Musun hala ?
HAYIR ben o ılacı ılk kwz kullandım. Devamlı kullanılmasa etkısı olmazmıs o ılacın.ama bılmıyordum ıste. Ertrsı gun alsaydım keske..eonun dısında sadece ıkı gın kullandom gebelıgı engellesın dıe ama uc gun sonra adet gibi kanamam oldu.

Kokulu akıntı enfeksiyon mantar olduğunda olur gebelikle alakalı değildir sanmam.İnşallah yoktur gebelik hastaneden çekinmene gerek Yok senin özel hayatın doktoru ilgilendirmez ilgilenmezde zaten bekarlar muayene olmuyor mu onlar alışıktır hiç merak etme biraz daha bekle test yap tekrar yine çıkmazsa yoktur.sterese girme oda etkiler gecikir'

Canım onu önceden kullanman lazımdı engellemez gebeliği'kanaman ilaçtan dolayı emin ol burda bi arkadaşta yazmıştı oda aynı senin gibi 3 gün sonra tekrar regl olmuş ilaçtan yani rahat ol

Canım onu önceden kullanman lazımdı engellemez gebeliği'kanaman ilaçtan dolayı emin ol burda bi arkadaşta yazmıştı oda aynı senin gibi 3 gün sonra tekrar regl olmuş ilaçtan yani rahat ol
Tmm diyelımki ilaçtan oldu kanama. Pekı bu kanama gebelıgı onlemıs mıdır. Testte yaptırdım hem uc tane ucude negatf cıktı..

Kokulu akıntı enfeksiyon mantar olduğunda olur gebelikle alakalı değildir sanmam.İnşallah yoktur gebelik hastaneden çekinmene gerek Yok senin özel hayatın doktoru ilgilendirmez ilgilenmezde zaten bekarlar muayene olmuyor mu onlar alışıktır hiç merak etme biraz daha bekle test yap tekrar yine çıkmazsa yoktur.sterese girme oda etkiler gecikir'
Yasadfm yer hastaneye gdıp tahşıl vermeme uygun bı yer degl.. gamze hanım bkucuk yerde yasıyorum :(

Evet engellemiş olur gebelik olacaksa da gerçekleşmemiş olabilir.Sabret 2 3 gün daha tekrar yap bence yoktur olsa silik bile olsa o çizgi çıkar .Zaten şimdi doktora gitsende gebelik testi yaptırır kandan buda işini hızlandırır ama gidemiyorsan bekleyip evde idrardan yap

Back