- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
Arkadaşlar irice bir köpeğim var 36 kilo, insanlara saldırma huyu var, o yüzden özellikle kimsenin olmadığı saatlerde çıkarmaya özen gösteriyorum ve yakınlarda dolaşıyorum günde 2 defa 1 saat ya duruyoruz ya durmuyoruz. Ama bakıyorum gündüzleri sokaklarda herkes dipdibe çocuklar disarilarda ve gerçekten kimse maske takmıyor.Köpek gezdirenleri görüyorum hiçbiri köpeğin tasmasını da takmıyor maske zaten yok. Ve ben bugün hem polisten hem jandarmadan uyarı aldım. Evin 500 metre ötesindeydik polis durdurdu evimi sordu sonra da dedi ki "100 metre kuralı var" dedim, haklısınız ama cekistiriyor dikkat edelim uyarıyorum ceza yazmayalim geri dönün diyor öyle bir şey yazmıyor genelgede sadece ikametin önü diyor. Sonra jandarma durdurdu hanfendi sokağa çıkma yasağı var diyor köpeğimi gezdiriyorum dedim ama diyor sokağa çıkma yasağı var genelgede izin var ama diyorum eviniz nerede dedi hemen şu binanın arkasında dedim. Tamam ama sokağa çıkma yasağı var lütfen dikkat edelim diyor. Hiç abartmiyorum her gün en az 100 araba görüyorum hepsinin içinden de 2şer 3er kişi. Sadece birinin izni oluyor öbürleri de ondan faydalanıyor. Veya maskesiz gezenlere kimse bir şey demiyor.
Şunu da ekleyeceğim birden köpek besleyen sayısı arttı. Ve ne hikmetse hepsi de 1 yıldır besliyormuş ama 6 ay önce hiçbiri yoktu. Ve hepsi tasmasiz maskesiz gezdiriyor belki bunlar yüzünden de bizim inandırıcılığımız kalmıyor
Şunu da ekleyeceğim birden köpek besleyen sayısı arttı. Ve ne hikmetse hepsi de 1 yıldır besliyormuş ama 6 ay önce hiçbiri yoktu. Ve hepsi tasmasiz maskesiz gezdiriyor belki bunlar yüzünden de bizim inandırıcılığımız kalmıyor
Son düzenleme: