• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese imrenmek

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
EVET çaresizim elimden bir şey gelmiyor hiç birşeycikler yapamıyorum sadece imreniyorum...ve ne zaman son bulucak bilmiyorum....

ALLAHIM BENİ SINIYORMU???senağlama

YOKSA ÇOK MU GÜNAHKARIM....????senağlama

ŞU AN NE YAZDIĞIMIN FARKINDA BİLE DEĞİLİM AMA YAZIYORUM NE BİLİM DERTLEŞMEYE İHTİYACIM VAR..senağlama

ANNEME DESEM ODA BANA TESELLİ VERİYOR SONRA BABAMDAN ÖĞRENİYORUM YATARKEN ODA AĞLIYORMUŞsenağlama BABAMDA KIZIM ANNENE ANLATMA DİYOR ÜZME KADINI TANSİYONU VAR DİYOR HAKLI BAŞKADA KİMSEM YOK...:delphin:

DOKTORA SORDUM BU AY BELKİ TUTAR YÜZDE 20 LİK ŞANSIN VAR DEDİ
BU BENİM 2. AŞILATMAM:CüvCüv: TUTMAZSA NE OLUCAK TÜP BEBEK..

İYİDE DOKTOR BEY ARTIK PARA BİTTİ YOK ARTIK DEDİM BİRAZ BEKLERSİN DEDİ..

BEN 2 .YILIMA YAKLAŞTIM DEVAMLI DOKTOR DEVAMLI DOKTOR İLK AYDAN BAŞLADIM

PCOLUYUM AMELİYATTA OLDUM ...HAPLARLADA BEKLEDİM İĞNEDE OLDUM YOK YOK ALLAHIN DERTLİ KULUYUM YADA BİRİNDEN AH ALDIM NE BİLİM YA

bebekvj11.jpg

GALİBA BEN BÖYLE BİR BEBEĞİ HİÇ SEVEMİCEM ALLAH NASİP ETMİCEK..

MİLLETİN ÇENESİDE CABASI

KAYNANA GÖRÜMCE NİYE YOK NEDEN İSTEMİYORMUSUN....

BIKTIM BIKTIM SORULARDANN SIKILDIM DARALDIM AĞLAMAMAK İÇİN ONLARIN YANINDA ZOR ZAR YUTKUNUYORUM BURNUM SIZLIYOR YEMİN EDERİM

AMA YOK İŞTE YOOOKKK

Şımdı aslında ders ÇalıŞmam lazım aÖf lıyım derslerım var sınav yaklaŞtı
eylÜl 5 de ben se

salak gıbıyım boŞ boŞ bakınıyorum ne gÜnah ıŞledım dıye

acaba bu bebek hıÇ tutmazsa ne olur dıye dÜŞÜn dÜŞÜn yedım kafayı...

canım üzülme Allah her kadına anneliği nasip eder böyle şeyler düşünme herşeyi iyi düşün

canım benim ablamlarında cocugu olmuyordu yegenim asılama yöntemiyle oldu..sen böyle ümitsiz olursan hormonların daha cok etkilenir.moralini yüksek tut..doktoruna güveniyormusun canım?bazı doktorlar asılamanın bile bile tutmamasını saglıyormus.tüp bebek yapılsında daha cok kazanıyım diye..ablamın doktoru mükemmel bir doktordu.cocugu olmayan cogu kişi onun sayesinde cocuguna kavustu..doktor gölcükte.istersen veriyim adresini bir fikir olsun aklında.

kaç yaşındasın?

canım üzülme Allah her kadına anneliği nasip eder böyle şeyler düşünme herşeyi iyi düşün

canım üzlme problemin tam olarak ne tüpler mı tıkalı
yoksa çikolata kisti felan mı?

canım benim ablamlarında cocugu olmuyordu yegenim asılama yöntemiyle oldu..sen böyle ümitsiz olursan hormonların daha cok etkilenir.moralini yüksek tut..doktoruna güveniyormusun canım?bazı doktorlar asılamanın bile bile tutmamasını saglıyormus.tüp bebek yapılsında daha cok kazanıyım diye..ablamın doktoru mükemmel bir doktordu.cocugu olmayan cogu kişi onun sayesinde cocuguna kavustu..doktor gölcükte.istersen veriyim adresini bir fikir olsun aklında.

laporoskopi oldum tüpler açık canım ama şöyle bişey var yumurtalıklarım tembel hapla denedik olmadı
iğne denedik olmadı

en son tüp bebek için kullanılan iğneyi verdi şimdi 2 yumurtam olmuş

doktora göre oda az ama inşallah tutar

fakat sadece inşallah diyebiliyorum başka hiç bir şey diyemioyrumm

Bazı şeyleri değiştiremeyiz. Aynı doğum ve ölüm tarihimizi, ailemizi seçip değiştiremeyeceğimiz gibi. Başınıza ne gelirse gelsin Allah'a şükredin.. Ne acılar var daha... Bazı aileler var ki evlat sahibi olduklarına pişman ediyor Allah onları. (Mesela Münevver'in katil zanlısı Cem G.) Kim onun gibi bir evlat ister ki?
O yüzden her şeyin hayırlısını isteyin Allah'tan. Annemin bir arkadaşının 15 sene bebeği olmamış. Evlat edindi, çok hasta, annesi babası ölmüş bir bebeği aldı. Ameliyatlar, tedaviler için uğraşırlarken kadın hamile kaldı hiç bir tedavi olmadan. Ama o, evlat edindiği bebek o kadar bakıma muhtaçken, kendi bebeğini doğurmadı. Şu anda kızı 12-13 yaşında. Ve çok çok düşkün annesine :)

moralini yuksek tutmalisin....olumlu dusunmelisin....eger boyle umutsuz umutsuz davranmaya devam edersen sinirlerin iyice yipranacak....en onemlisi olumlu dusunmek,ve kafaya takmamak....streste cogu seyi engelliyor...malesefki ben de problemler yasiyorum.....su stres denen sey ne illetmis...bir caresi olsada kurtulsak.....ama ben inaniyorum ki olacak....sen oyle bir melegi seveceksin...sadece biraz sabir.....sevgiler...

Aslında bizim sorunumuz çevre
Ya millet ne meraklı evlenene kadar evlenmiyo musun derler evlenirsin çocuk sorarlar
Artık birileri şunalrın ağzını kapatsaa :sinifsinif:
Canım Allah'ın hep bir bildiği vardır.Hayırlısıyla bebeğini kucağına alacağın günler gelecek ben inanıyorum biraz daha sabır...
Hem moralini böyle bozarsan bebişinde gelmezz
Moralini yüksek tut Rabbim hayırlısıyla evladına kavuştursun :Saruboceq:

Hiç ummadığın bir zamanda ve ummadığın bir anda bu dileğinin gerçeklemesini dilerim.Ama kendi kasmayacaksın,kendini kasarsan hayatını kasarsın,sabırlı ol...

Üzülme arkadaşım, vakti saati geldiğinde bebeğiniz de kollarınıza gelecektir
Benim bir arkadaşım vardı, yıllarca uğraştı 2-3 kez aşılama oldu tutmadı en son ameliyat filan oldular eşiyle, tüp bebek yoluyla ikiz kızlarına hamile şu an nasipse bir ay sonra doğum yapacak. Sende bir bakmışsın masal olup anlatmışsın yaşadıklarını, tıp ilerledi şükürler olsun imkansız diye bir şey % 1 lere indi neredeyse. Çevreye de kulaklarını tıka, moral çok önemli, hep olumlu düşün, neden şu anda içindeki bebeğin tutmayacağını düşünüyorsun??? Güzel şeyler düşün arkadaşım, Allah bu güzel günlerde yüzünü güldürsün, tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Bazı şeyleri değiştiremeyiz. Aynı doğum ve ölüm tarihimizi, ailemizi seçip değiştiremeyeceğimiz gibi. Başınıza ne gelirse gelsin Allah'a şükredin.. Ne acılar var daha... Bazı aileler var ki evlat sahibi olduklarına pişman ediyor Allah onları. (Mesela Münevver'in katil zanlısı Cem G.) Kim onun gibi bir evlat ister ki?
O yüzden her şeyin hayırlısını isteyin Allah'tan. Annemin bir arkadaşının 15 sene bebeği olmamış. Evlat edindi, çok hasta, annesi babası ölmüş bir bebeği aldı. Ameliyatlar, tedaviler için uğraşırlarken kadın hamile kaldı hiç bir tedavi olmadan. Ama o, evlat edindiği bebek o kadar bakıma muhtaçken, kendi bebeğini doğurmadı. Şu anda kızı 12-13 yaşında. Ve çok çok düşkün annesine :)

moralini yuksek tutmalisin....olumlu dusunmelisin....eger boyle umutsuz umutsuz davranmaya devam edersen sinirlerin iyice yipranacak....en onemlisi olumlu dusunmek,ve kafaya takmamak....streste cogu seyi engelliyor...malesefki ben de problemler yasiyorum.....su stres denen sey ne illetmis...bir caresi olsada kurtulsak.....ama ben inaniyorum ki olacak....sen oyle bir melegi seveceksin...sadece biraz sabir.....sevgiler...

Aslında bizim sorunumuz çevre
Ya millet ne meraklı evlenene kadar evlenmiyo musun derler evlenirsin çocuk sorarlar
Artık birileri şunalrın ağzını kapatsaa :sinifsinif:
Canım Allah'ın hep bir bildiği vardır.Hayırlısıyla bebeğini kucağına alacağın günler gelecek ben inanıyorum biraz daha sabır...
Hem moralini böyle bozarsan bebişinde gelmezz
Moralini yüksek tut Rabbim hayırlısıyla evladına kavuştursun :Saruboceq:

Hiç ummadığın bir zamanda ve ummadığın bir anda bu dileğinin gerçeklemesini dilerim.Ama kendi kasmayacaksın,kendini kasarsan hayatını kasarsın,sabırlı ol...

gönlünden geçenlere inşallah kavusursun canım hırpalama kendını:)

Üzülme arkadaşım, vakti saati geldiğinde bebeğiniz de kollarınıza gelecektir
Benim bir arkadaşım vardı, yıllarca uğraştı 2-3 kez aşılama oldu tutmadı en son ameliyat filan oldular eşiyle, tüp bebek yoluyla ikiz kızlarına hamile şu an nasipse bir ay sonra doğum yapacak. Sende bir bakmışsın masal olup anlatmışsın yaşadıklarını, tıp ilerledi şükürler olsun imkansız diye bir şey % 1 lere indi neredeyse. Çevreye de kulaklarını tıka, moral çok önemli, hep olumlu düşün, neden şu anda içindeki bebeğin tutmayacağını düşünüyorsun??? Güzel şeyler düşün arkadaşım, Allah bu güzel günlerde yüzünü güldürsün, tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

hayırlısını dilemelisin..

hepinize çook teşşekür ediyorum......haklısınızda işte benim kafamda yer etti bir kere ya bu seferde tutmazsa....

Back