Herkese Bir Umut Olsun..

sen yazmadan önce görmüştüm ve senin adına sevinmiştim hayırlısı diyelim napalım Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu
İnşallah canım. Sey ya bişy sorcam nerde oturuyorsn ? Ben istanbulda oturuyorm dün bahceli evler devlet hastanesine gittim netten betanın kaç çıktıgına bakcam ama sonucları göstermiyor ya. Dr yok demişti ama merak ediyorm

ben hatay da oturuyorum canım e nabız uygulaması ile tahlil sonuçlarını görebilirsin ben çoğu zaman gitmeden ordan bakıyorum

E-nabız uygulaması 2015 yılından itibaren gittiğiniz ozel-devlet hastanelerine ait tüm reçete, teşhis, tahlillere ulaşabilirsiniz.

Yapamadım kızlar ya e devlet şifresi istiyorda bnm e devlet şifremde yok
E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Canım sonuç alma etiketin sendeyse Google den tahlilsonuçları.gen sitesinden de bakarsın ama sonuç alma barkotun lazım
Teşekkür ederim kızlar ikisinide deniycem şimdi

Ayy kesin hamilesin bende çoğu belirtini yaşadım ve adetlerim de düzensizdi

Dün kan verdim negatifdi. Ama sonuc kaçtı bilmiyorm. Acilde yaptırdm gebelik görünmüyo dedi senin ne belirtilerin vardıı ???
Senin yaşadığın belirtilerin çoğu vardı hatta ben kesin hamile değilimdir yine boşu boşuna hayal kırıklığı yaşamayayım diye test yapmamıştım. En yoğun belirtiler gögüslerim çok ağırlaşmıştı,normalden fazla beyaz akıntım vardı ve kasık ağrım çok fazlaydı. Adetim en fazla 20 gün gecikiyordu bunda 25 gün falan gecikti.

Bnm göğüslerde pek hasssyet yok. Mesela kolumu yukarı kaldırıp iş yapıyorm veyaz sacımı topluyorm ya. İndirdikten snra bi.değişik oluyo göğüslerim sanki tutulmus gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…