- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
sen yazmadan önce görmüştüm ve senin adına sevinmiştim hayırlısı diyelim napalım Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu
İnşallah canım. Sey ya bişy sorcam nerde oturuyorsn ? Ben istanbulda oturuyorm dün bahceli evler devlet hastanesine gittim netten betanın kaç çıktıgına bakcam ama sonucları göstermiyor ya. Dr yok demişti ama merak ediyormsen yazmadan önce görmüştüm ve senin adına sevinmiştim hayırlısı diyelim napalım Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu
ben hatay da oturuyorum canım e nabız uygulaması ile tahlil sonuçlarını görebilirsin ben çoğu zaman gitmeden ordan bakıyorumİnşallah canım. Sey ya bişy sorcam nerde oturuyorsn ? Ben istanbulda oturuyorm dün bahceli evler devlet hastanesine gittim netten betanın kaç çıktıgına bakcam ama sonucları göstermiyor ya. Dr yok demişti ama merak ediyorm
Yok etmiyor ben bütün tahlil sonuçlarımı görüyorum oradan
Yok etmiyor ben bütün tahlil sonuçlarımı görüyorum oradan
Yapamadım kızlar yaE-nabız uygulaması 2015 yılından itibaren gittiğiniz ozel-devlet hastanelerine ait tüm reçete, teşhis, tahlillere ulaşabilirsiniz.
E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.Yapamadım kızlar yae devlet şifresi istiyorda bnm e devlet şifremde yok
Canım sonuç alma etiketin sendeyse Google den tahlilsonuçları.gen sitesinden de bakarsın ama sonuç alma barkotun lazımYapamadım kızlar yae devlet şifresi istiyorda bnm e devlet şifremde yok
Canım sonuç alma etiketin sendeyse Google den tahlilsonuçları.gen sitesinden de bakarsın ama sonuç alma barkotun lazım
Teşekkür ederim kızlar ikisinide deniycem şimdiE-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.
Rica canım inşallah işe yararTeşekkür ederim kızlar ikisinide deniycem şimdi
Yok ya yapamadm deliricem.Rica canım inşallah işe yarar
http://85.111.77.167:9856/sonucverme/Yok ya yapamadm deliricem.
Ordan yaptm ama sonuc görünmüyo ? Bidk ekran görğntüsü atcamhttp://85.111.77.167:9856/sonucverme/
Tatlım bi de bu linkten dener misin
Bak canm. Ordan hormon yazıyo görüntüle diyorum boş sayfa çıkıyo ?http://85.111.77.167:9856/sonucverme/
Tatlım bi de bu linkten dener misin
Ayy kesin hamilesin bende çoğu belirtini yaşadım ve adetlerim de düzensizdiEveeett Merhaba Kızlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar diyeyim ve hemen konuya geceyim. :) Adetlerim çok duzensizdr. Hormon tahlilim temiz ama ultrasonda kist görülmüştü en son muayenemde.
1 haftadır Su şekilde belirtilerim var
●Miğde yanması tarzında böyle göğüsten boğaza doğru yanma.
●Bel agrısı özellikle bugun
●Göğüs damarlarının belirginleşmesi
●Sağ göğüste yan tarafta koltuk altına doğru hassasiyet (bugun yok denecek kadar az.)
●Aşırı Ateş basması.
●Oldugum yerde terlemek
●Hamilelik belirtisi ile alakası var mı bilmiyorm ama geceleri uykuya dalmakta güçlük çekiyorm.
●Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum
●Halsizlik
●beyaz akıntım var. (İç çamasırımda iz bırakıyor. Kremsi gibi )
●Kasıklarda ara ara sag ve solda agrı
●Kasıklarda hafif hafif sızlama.
●Ve karın bölgemde ve çevresinde gecmek bilmeyen seğirme. (Buda bir belirtimi yoksa baska birşeyden mi bilmiyorum.)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYIP HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI ??
Bunlarda 3 gundur yaptıgım testler ;
BUGUN YAPMIŞ OLDUGUM TEST.
Eki Görüntüle 2155590
BUGUN YAPMIS OLDUGUM TEST BU FOTOĞRAFTA EN ALTTA OLAN. [[(TESTLER YAPMIS OLDUGUM GUNLERİN SIRASINA GÖRE DEĞİL.)]]
Hepsinde silik çizgi var. Ama bugunki daha koyu. Yanılma ihtimali var mı ? Akşam acile gidicem . Ve eger gercekten varsa GERCEK ANLAMIYLA Bir MUCİZE Bnm için. Çünkü adetlerim çok düzensiz. İnşallah gerçekten vardır da sizlere umut olur..❤❤Eki Görüntüle 2155592
Testlerin Günlere göre dizilimi Bu şekilde. En üstteki ilk gun En alttaki bugun.
Dün kan verdim negatifdi. Ama sonuc kaçtı bilmiyorm. Acilde yaptırdm gebelik görünmüyo dediAyy kesin hamilesin bende çoğu belirtini yaşadım ve adetlerim de düzensizdi
Senin yaşadığın belirtilerin çoğu vardı hatta ben kesin hamile değilimdir yine boşu boşuna hayal kırıklığı yaşamayayım diye test yapmamıştım. En yoğun belirtiler gögüslerim çok ağırlaşmıştı,normalden fazla beyaz akıntım vardı ve kasık ağrım çok fazlaydı. Adetim en fazla 20 gün gecikiyordu bunda 25 gün falan gecikti.Dün kan verdim negatifdi. Ama sonuc kaçtı bilmiyorm. Acilde yaptırdm gebelik görünmüyo dedisenin ne belirtilerin vardıı ???
Bnm göğüslerde pek hasssyet yok. Mesela kolumu yukarı kaldırıp iş yapıyorm veyaz sacımı topluyorm ya. İndirdikten snra bi.değişik oluyo göğüslerim sanki tutulmus gibi :/Senin yaşadığın belirtilerin çoğu vardı hatta ben kesin hamile değilimdir yine boşu boşuna hayal kırıklığı yaşamayayım diye test yapmamıştım. En yoğun belirtiler gögüslerim çok ağırlaşmıştı,normalden fazla beyaz akıntım vardı ve kasık ağrım çok fazlaydı. Adetim en fazla 20 gün gecikiyordu bunda 25 gün falan gecikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?