- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Maalesef hamile değilmişim . Test yanıltmıs
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım hamilesinnEveeett Merhaba Kızlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar diyeyim ve hemen konuya geceyim. :) Adetlerim çok duzensizdr. Hormon tahlilim temiz ama ultrasonda kist görülmüştü en son muayenemde.
1 haftadır Su şekilde belirtilerim var
●Miğde yanmadı tarzında böyle göğüsten boğaza doğru yanma.
●Bel agrısı özellikle bugun
●Göğüs damarlarının belirginleşmesi
●Sağ göğüste yan tarafta koltuk altına doğru hassasiyet (bugun yok denecek kadar az.)
●Aşırı Ateş basması.
●Oldugum yerde terlemek
●Hamilelik belirtisi ile alakası var mı bilmiyorm ama geceleri uykuya dalmakta güçlük çekiyorm.
●Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum
●Halsizlik
●Kasıklarda ara ara sag ve solda agrı
●Ve karın bölgemde ve çevresinde gecmek bilmeyen seğirme. (Buda bir belirtimi yoksa baska birşeyden mi bilmiyorum.)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYIP HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI ??
Bunlarda 3 gundur yaptıgım testler ;
BUGUN YAPMIŞ OLDUGUM TEST.
Eki Görüntüle 2155590
BUGUN YAPMIS OLDUGUM TEST BU FOTOĞRAFTA EN ALTTA OLAN. [[(TESTLER YAPMIS OLDUGUM GUNLERİN SIRASINA GÖRE DEĞİL.)]]
Hepsinde silik çizgi var. Ama bugunki daha koyu. Yanılma ihtimali var mı ? Akşam acile gidicem . Ve eger gercekten varsa GERCEK ANLAMIYLA Bir MUCİZE Bnm için. Çünkü adetlerim çok düzensiz. İnşallah gerçekten vardır da sizlere umut olur..❤❤Eki Görüntüle 2155592
İnşallah Öyledir canım ya. Sende yeni hamilesin sanırım :)Tebrikler canım hamilesinn
Evet canım 11 haftalık olduk çok şükürİnşallah Öyledir canım ya. Sende yeni hamilesin sanırım :)
Hımm senin belirtilerin neydi?Evet canım 11 haftalık olduk çok şükür
Sadece gögüs uçlarında hassasiyet vardı canım :)Hımm senin belirtilerin neydi?
Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)Ben yaptığım testin üstünden 2 saat geçti dediğimde uzmanlar dikkate almayın diyor demiştiniz. Bunlar beklemekten sapsarı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)
Söylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..
Ha bu arada evet bak sana söylediğim seyi kemdimde uygulamışım ? Yanlış bişy söylemiş olsam kendim uygulamazdım. 4 gundur acaba gerçek mi değil mi diye testleri tekrarlıyorm. Söylediğim seyden nasıl bir anlam çıkardınz hayret ettim.Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..
Baya geçti. Dediğim gibi adetlerim çok düzensiz :)Canimmm hamilesin büyük ihtimalle hayırlı olsun :) adetin gecikmiş miydi canım ?
Hamilesin o zaman canım bütün testlerde iki çizgi çıkmış :)Baya geçti. Dediğim gibi adetlerim çok düzensiz :)
İnşallah öyledir canım teşekkür ederim ❤❤Hamilesin o zaman canım bütün testlerde iki çizgi çıkmış :)
Gayet seviyeli konuşmaya çalışıyorumSöylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)
Karşısında heyecanlı ümitli birini gören insan ona göre yumuşak bir şekilde konuşmalı. Artı siz "tekrar yap" diye emir verir gibi konuşuyorsunuz senli benli konuşuyorsunuz hiç tanımadığınız biriyle.Ha bu arada evet bak sana söylediğim seyi kemdimde uygulamışım ? Yanlış bişy söylemiş olsam kendim uygulamazdım. 4 gundur acaba gerçek mi değil mi diye testleri tekrarlıyorm. Söylediğim seyden nasıl bir anlam çıkardınz hayret ettim.
:) bişy demiycem.Gayet seviyeli konuşmaya çalışıyorum
Karşısında heyecanlı ümitli birini gören insan ona göre yumuşak bir şekilde konuşmalı. Artı siz "tekrar yap" diye emir verir gibi konuşuyorsunuz senli benli konuşuyorsunuz hiç tanımadığınız biriyle.
Rica ederim tatlım :)İnşallah öyledir canım teşekkür ederim ❤❤