• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese Bir Umut Olsun..

Buda bugunki testin son hali
20180609_165856.png

Eveeett Merhaba Kızlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar diyeyim ve hemen konuya geceyim. :) Adetlerim çok duzensizdr. Hormon tahlilim temiz ama ultrasonda kist görülmüştü en son muayenemde.
1 haftadır Su şekilde belirtilerim var
●Miğde yanmadı tarzında böyle göğüsten boğaza doğru yanma.
●Bel agrısı özellikle bugun
●Göğüs damarlarının belirginleşmesi
●Sağ göğüste yan tarafta koltuk altına doğru hassasiyet (bugun yok denecek kadar az.)
●Aşırı Ateş basması.
●Oldugum yerde terlemek
●Hamilelik belirtisi ile alakası var mı bilmiyorm ama geceleri uykuya dalmakta güçlük çekiyorm.
●Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum
●Halsizlik
●Kasıklarda ara ara sag ve solda agrı
●Ve karın bölgemde ve çevresinde gecmek bilmeyen seğirme. (Buda bir belirtimi yoksa baska birşeyden mi bilmiyorum.)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYIP HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENEN VAR MI ??
Bunlarda 3 gundur yaptıgım testler ;

BUGUN YAPMIŞ OLDUGUM TEST.
Eki Görüntüle 2155590

BUGUN YAPMIS OLDUGUM TEST BU FOTOĞRAFTA EN ALTTA OLAN. [[(TESTLER YAPMIS OLDUGUM GUNLERİN SIRASINA GÖRE DEĞİL.)]]
Hepsinde silik çizgi var. Ama bugunki daha koyu. Yanılma ihtimali var mı ? Akşam acile gidicem . Ve eger gercekten varsa GERCEK ANLAMIYLA Bir MUCİZE Bnm için. Çünkü adetlerim çok düzensiz. İnşallah gerçekten vardır da sizlere umut olur..❤❤Eki Görüntüle 2155592
Tebrikler canım hamilesinn :anneadayı:

Ben yaptığım testin üstünden 2 saat geçti dediğimde uzmanlar dikkate almayın diyor demiştiniz. Bunlar beklemekten sapsarı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben yaptığım testin üstünden 2 saat geçti dediğimde uzmanlar dikkate almayın diyor demiştiniz. Bunlar beklemekten sapsarı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)

Canm fotografları yeni çektiğimden ve üzerinden 3 gun gectiği için olmasın ?? En alttaki bugunun oda son hali. Çizgi yeni çıkmadıki. İlk yaptıgım zaman çıkmıstı zaten :)
Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..

Pardon, siz "beş dkdan sonra yalancı çizgi çıkıyor, iki gün sonra tekrar yap" demişsiniz şimdi baktım. Yanlış söylemiş olmayayım. Demek istediğim başkasının durumu hakkında insan çok rahat konuşuyor. Kendine gelince en ufak şeyden ümitleniyor. Üslubumuza dikkat edelim sadece..
Söylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Ha bu arada evet bak sana söylediğim seyi kemdimde uygulamışım ? Yanlış bişy söylemiş olsam kendim uygulamazdım. 4 gundur acaba gerçek mi değil mi diye testleri tekrarlıyorm. Söylediğim seyden nasıl bir anlam çıkardınz hayret ettim.

K korisoslutavuk burda bir çok kişi olumsuz konustu kimseye dönüpde demedim sen neden böyle dedin diye. Yorum kaldıramıycaksnz neden paylaşıyornsz ki . Söylediğim ssydede bişy yok bence. 2 gun snra tekrarla dediö diye bunun kinini mi tuttunuz ya

Söylediğim seyde ne var? üslüpla alakalı olcaksak bnce sadece karsı tarafdan değil kendimizde dikkat etmeliyiz ?? Neyse canm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)
Gayet seviyeli konuşmaya çalışıyorum

Ha bu arada evet bak sana söylediğim seyi kemdimde uygulamışım ? Yanlış bişy söylemiş olsam kendim uygulamazdım. 4 gundur acaba gerçek mi değil mi diye testleri tekrarlıyorm. Söylediğim seyden nasıl bir anlam çıkardınz hayret ettim.
Karşısında heyecanlı ümitli birini gören insan ona göre yumuşak bir şekilde konuşmalı. Artı siz "tekrar yap" diye emir verir gibi konuşuyorsunuz senli benli konuşuyorsunuz hiç tanımadığınız biriyle.

Back