Mesela bu konu, içinde dert sıkıntı var mı? Yok, yine mesela pembe ruj mu sürsem yoksa şeftali olanı mı gibi bir içerik Bir Derdim Var bölümüne açılacak konu değildir, uygun bölüme açılmalıdır
Yani kısaca içerikte bir problemi dile getiriyor olmanız gerekir, 2 örnek vereyim, bir konuda saçlarımı ne renge boyatsam diye sorsanız, diğerindeyse saçlarım boyadan yandı çok moralim bozuk deseniz, saçlarımı ne renk boyatsam konusu saç rengi bölümüne taşınır, saçlarınız yandığı için üzüldüğünüz, moralinizin bozulduğu ve teselli edilmek istendiğiniz konunuz Bir Derdim Var bölümünde kalır
Mesela bu konu, içinde dert sıkıntı var mı? Yok, yine mesela pembe ruj mu sürsem yoksa şeftali olanı mı gibi bir içerik Bir Derdim Var bölümüne açılacak konu değildir, uygun bölüme açılmalıdır
Yani kısaca içerikte bir problemi dile getiriyor olmanız gerekir, 2 örnek vereyim, bir konuda saçlarımı ne renge boyatsam diye sorsanız, diğerindeyse saçlarım boyadan yandı çok moralim bozuk deseniz, saçlarımı ne renk boyatsam konusu saç rengi bölümüne taşınır, saçlarınız yandığı için üzüldüğünüz, moralinizin bozulduğu ve teselli edilmek istendiğiniz konunuz Bir Derdim Var bölümünde kalır
banlanmakk merdiven basamagini farketmeyip bosa dusmek demekk
banlanmak ketcabi mayonezsiz yemek demek
banlanmak 38 numara ayakla 36 nin icine sigismaya calismak demek
banlanmak dizinin en heycanli yerinde reklama girmesi demekkk : D
banlanmakk merdiven basamagini farketmeyip bosa dusmek demekk
banlanmak ketcabi mayonezsiz yemek demek
banlanmak 38 numara ayakla 36 nin icine sigismaya calismak demek
banlanmak dizinin en heycanli yerinde reklama girmesi demekkk : D
Konuyu açan Abladan çok banlanmakla ilgili yorumlar beni tebessüm ettirdi ilahi çok yaşayın emiii
Konuyu açan abla sanada aşkolsun yanii 15 sayfayı diyeceğin şey için okuduk :) Mune hanımla araları sıkı tutmak için beni özlemiştir düşüncesiyle konu açtığınzı düşünüyorum iyi yapttınız ama
Bu arada mor saç hımm sıradışı :)