oohhhhhhhAll bacim afiyet olsunçok dertliyim
BDV'de ne zaman konu açtınız da uyarı verdimKi Carrie BDV'ye açtığı alakasız konular sebebiyle sitenin banlanma kraliçesi seçilse yeridir
Evet BDV'de gereksiz konu açmakta Israr eden üyelere uyarı veriyoruz ama 1-2 sözlü uyarı sonrası alıyorlar uyarıyı
Açıklamamı yapayımda sonra cidden torpil yaptık sananlar oluyor, hele Carrie'ye torpilhatun dakika başı banlanıyordu
Bosanmak istedigimi kocama nasil soyleyecem onu düşünüyorumoohhhhhhh
ilaç gibi geldi
ne oldukii
Banlanmak,kışın ortasında yolda yürürken,üzerine bir kova soğuk su dökülmesi demekkkbanlanmak zincirle dövülmek demekk
EEE atilinca daha geri gelemiyon mu?
Bosanmak istedigimi kocama nasil soyleyecem onu düşünüyorum
Banlanmak bir süre siteden uzaklaştırılmak demek, siteye giriş yapamıyorsunuz, polemiğe girerseniz,Heyy bana cevap veren yok muuuu... banlanmak ne demek ya.
Banlanmak,kışın ortasında yolda yürürken,üzerine bir kova soğuk su dökülmesi demekkk
bazen gelebiliyorduım bazen aylarca gelemiyordum
munişin o anki psikolojisine göre
bayramda af çıkıyodu geliyordum
Banlanmak bir süre siteden uzaklaştırılmak demek, siteye giriş yapamıyorsunuz, polemiğe girerseniz,Carrie gibi Bir Derdim Var Bölümü'nde geyik topiği açarsanız, hakaret ederseniz vs banlanıyorsunuz, her banlanmada bir ceza puanı alıyorsunuz ve o puanlar biriktikçe uzaklaştırılma süreniz uzuyor, misal ilk banlanmanızda 1 gün süreyle siteye giremiyorsanız, bir süre sonra yine Carrie gibi 1 ay siteye giriş yapamadığınız oluyor.
Değil mi @Carrie
Banlanmak; buzlukta dondurma kutusunu gördüğünde heyecanlanip açtığında içinde salça bulmaktir
banlanmak iki parmağın arasını kağıtla kesmek gibidir
Son soru carrie. Sen bu konuda epey deneyimlisin peki banlandigini nasıl anlıyorsun. ?
Banlanmak; buzlukta dondurma kutusunu gördüğünde heyecanlanip açtığında içinde salça bulmaktir
Yapmasaçlarımı mor yapmak istiyoruöm
yapiyimmi
tamam. derdim çare buldu
Hoşuna mi gitti giiiizzzzzzhastasıyııızzzzzzzzzzzzzzzz dedeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Işığa doğru Yürüölü insanlar görüyorum
i see dead people
özelden yasıomniyeeee
eskisi neydi söyle
bende özlemişimdir seni kesin
Aaa haberi yok mu?Bosanmak istedigimi kocama nasil soyleyecem onu düşünüyorum