Linç is coming diyorsun yani…. Elbette etmiyor aşırılığı ediyor sadece. Yemek yerken , sabahın köründe , afedersiniz yatarken , film izlerken her an..Baba oğul konuşması mı rahatsız ediyor sizi gerçekten
Neden linç edeyim. Hemen gardınızı almayın. Bu aşırılığa dur diyecek eşiniz.sorun kp değil eşinizdeLinç is coming diyorsun yani…. Elbette etmiyor aşırılığı ediyor sadece. Yemek yerken , sabahın köründe , afedersiniz yatarken , film izlerken her an..
Bişey olur diye de komple kapatmasını istemiyorum aslında Allah korusun vebali ağır olur üzülürüm. Fitne çıkarmıyor sağolsun iyidir ama sürekli arıyor olması aşırı darlıyor :/ kv daha anlayışlı valla çağrı atar müsaitsek döneriz bilir yani.. kp eşim açmayınca beni arıyor eşimi istiyorEşiniz bir saatten sonra telefonunu kapatacak ya da sessize alacak. Veya sabredeceksiniz, adam fitne fesat çıkarmıyorsa bırakın arasın, belli ki o emzirmiş oğlunu, evden çıkışına alışamamış
Büyük ihtimalle açana kadar arayacaktır. Bu kadar bağımlıysaEsiniz hemen acmasin biraz zaman gecsin oyle donsun teksefer konusmus olur en azindan aksamlari rahat edersiniz.
EmojiBu emojiler ne ya?
Tahmin etmiştim. Bu durumda ikiniz de sessize alacaksınız ve kv ararsa açacaksınız. kv ye biraz çıtlatsanız azıcık dizginlemez miBişey olur diye de komple kapatmasını istemiyorum aslında Allah korusun vebali ağır olur üzülürüm. Fitne çıkarmıyor sağolsun iyidir ama sürekli arıyor olması aşırı darlıyor :/ kv daha anlayışlı valla çağrı atar müsaitsek döneriz bilir yani.. kp eşim açmayınca beni arıyor eşimi istiyor
HaklısınızNeden linç edeyim. Hemen gardınızı almayın. Bu aşırılığa dur diyecek eşiniz.sorun kp değil eşinizde
Kv bahsedicem artık konu arasında umarım izah eder güzel bir dille.Tahmin etmiştim. Bu durumda ikiniz de sessize alacaksınız ve kv ararsa açacaksınız. kv ye biraz çıtlatsanız azıcık dizginlemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?