Herkes kv dert yanar ben kp’den🤣

Kayınvalidenize söyleyin o uyarsın eşini öyleyse
Açıkça anne sen de kadınsın anlarsın müsait olmuyoruz her an gerçekten önemli birşey olmadıkça aramasın
Böyle giderse akşam telefonları kapatacaz acil birşey olsa da ulaşamayacaksınız de

Demek istediğinizi çok iyi anladım. Rahatsız olmanız çok normal. Aramanın da bir adabı, vakti vardır. Kayınpederiniz bunu düşünemiyor maalesef. Eşiniz her aradığında açmazsa zamanla azalır diye düşünüyorum.

Kadın babası kocamla görüşmesin demiyorki

Sevişirken aramıyorsa sorun yok bence

Niye herkes bu kadar normal karşılamış ya her özel anımda kim arasa rahatsız olurum ben. Sizin anneniz bir arasın bakalım günde elli kere, gece yatarken, sevişirken, sabah uyurken. Eşiniz size aynı tepkiyi verecek mi o zaman görebilirsiniz. Gündüz ne yapıyorsa yapsın ben karışamazdim ama akşam eve geldiği anda zırt pırt telefon çalmasına çok rahatsız olurdum.

Valla dün akşam bayağı bir söylendim artık iki kelime konuşamıyoruz bu ne böyle dedim bakalım değişecek mi bi şeyler Aramasın görüşmesin demiyorum zaten ne haddime rahatsız olduğum durum gerçekten 15dk bir arıyor ve tamamen gereksiz şeyler için

Haklısınız tabiki. Umarım değişir bir şeyler.

benim kayınbiraderler böyle...hele ki bir maç olmasın. her pozisyonda arıyorlar, onlar aramasa eşim arıyor. her akşam benden çok onlarla konuşuyor eşim. neyse ki biri evleniyor, diğeri de yurt dışına taşınıyor artık bu muhabbetler azalacak diye umuyorum. gerçi evlenecek olanı bu kez de ben aratacağım her akşam bakalım nasıl oluyormuş diye

Ay valla çok haklısınız ama benim öyle bi şansım yok

Zaten bütün gün birlikteler akşam işle ilgili bir şeyler konusuyor olabilirler ama her zamanda aranmaz doğru olmaz heleki zırt.pirt esin ya babasına ya anasina diyecek yada bakmayacak tele

Demek oğlu tüm dünyası ne yapılır bilemedimAllah sabır versin

Kv anlayıslıymıs kocasına bi dur demiyomu. Zırt pırt arayıp rahatsız etme diye. Kocanla 2 cift laf edemezsin, adam surekli arıyo.dusuncesizlik resmen. Bunu normal karsilayanlarada bi anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…