• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kv dert yanar ben kp’den🤣

Bişey olur diye de komple kapatmasını istemiyorum aslında Allah korusun vebali ağır olur üzülürüm. Fitne çıkarmıyor sağolsun iyidir ama sürekli arıyor olması aşırı darlıyor :/ kv daha anlayışlı valla çağrı atar müsaitsek döneriz bilir yani.. kp eşim açmayınca beni arıyor eşimi istiyor🤣
Kayınvalidenize söyleyin o uyarsın eşini öyleyse
Açıkça anne sen de kadınsın anlarsın müsait olmuyoruz her an gerçekten önemli birşey olmadıkça aramasın
Böyle giderse akşam telefonları kapatacaz acil birşey olsa da ulaşamayacaksınız de

Demek istediğinizi çok iyi anladım. Rahatsız olmanız çok normal. Aramanın da bir adabı, vakti vardır. Kayınpederiniz bunu düşünemiyor maalesef. Eşiniz her aradığında açmazsa zamanla azalır diye düşünüyorum.

Kp inize”oğlunuzla görüşmenizi istemiyorum”diyin
O da size büyük ihtimal “sana mı sorcam”diyecek
Kv de de kp tarafını tutacak
Eşiniz de muhtemel(çünkü hakzızsınız)
Böylece aileyi durup dururken birbirine katan gelin olarak,aile tarihine geçeceksiniz
Kadın babası kocamla görüşmesin demiyorki

Başlıkta da belirttiğim gibi herkes kayınvalidesinden dert yanar bende kayınpederden yana dertliyim 🤣 Eşim tek çocuk. Kayınpederle birlikte çalışıyorlar , yaklaşık 5 yıllık evliyim , adam evlendiğimden beri 15 dk bir eşimi arıyor 🤣 Şimdi diyeceksiniz ne güzel oğluna düşkün ama bu durum beni darlıyor artık.. eşimde üzülür diye tersleyemiyor 🙄 Arama nedenleri gündüzleri iş için genelde ama örnek vereyim bi aradığında iki konuyu sorabileceğini yerde peş peşe arıyor onun haricinde saçma sapan şeyler için arıyor mesele bu akşam maç izliyordu eşim gol oldu aradı bak nasıl gol oldu diye maç boyu elli kere aradı. Maç bitti (kp diyet yapıyor ) şunu yedim bi seferlikten bişey olur mu diyor 🙄🙄 Laf çarpıyorum arada ben annemle bu kadar konuşmuyorum bu ne böyle diye ne diyim üzülüp küsüyor diyor. Napcaz böyle dostlarrr
Sevişirken aramıyorsa sorun yok bence ;)

Niye herkes bu kadar normal karşılamış ya 😅 her özel anımda kim arasa rahatsız olurum ben. Sizin anneniz bir arasın bakalım günde elli kere, gece yatarken, sevişirken, sabah uyurken. Eşiniz size aynı tepkiyi verecek mi o zaman görebilirsiniz. Gündüz ne yapıyorsa yapsın ben karışamazdim ama akşam eve geldiği anda zırt pırt telefon çalmasına çok rahatsız olurdum.

Niye herkes bu kadar normal karşılamış ya 😅 her özel anımda kim arasa rahatsız olurum ben. Sizin anneniz bir arasın bakalım günde elli kere, gece yatarken, sevişirken, sabah uyurken. Eşiniz size aynı tepkiyi verecek mi o zaman görebilirsiniz. Gündüz ne yapıyorsa yapsın ben karışamazdim ama akşam eve geldiği anda zırt pırt telefon çalmasına çok rahatsız olurdum.
Valla dün akşam bayağı bir söylendim artık iki kelime konuşamıyoruz bu ne böyle dedim bakalım değişecek mi bi şeyler 🤷🏻‍♀️ Aramasın görüşmesin demiyorum zaten ne haddime rahatsız olduğum durum gerçekten 15dk bir arıyor ve tamamen gereksiz şeyler için :(

Valla dün akşam bayağı bir söylendim artık iki kelime konuşamıyoruz bu ne böyle dedim bakalım değişecek mi bi şeyler 🤷🏻‍♀️ Aramasın görüşmesin demiyorum zaten ne haddime rahatsız olduğum durum gerçekten 15dk bir arıyor ve tamamen gereksiz şeyler için :KK43:
Haklısınız tabiki. Umarım değişir bir şeyler.

benim kayınbiraderler böyle...hele ki bir maç olmasın. her pozisyonda arıyorlar, onlar aramasa eşim arıyor. her akşam benden çok onlarla konuşuyor eşim. neyse ki biri evleniyor, diğeri de yurt dışına taşınıyor artık bu muhabbetler azalacak diye umuyorum. gerçi evlenecek olanı bu kez de ben aratacağım her akşam bakalım nasıl oluyormuş diye :D :D

benim kayınbiraderler böyle...hele ki bir maç olmasın. her pozisyonda arıyorlar, onlar aramasa eşim arıyor. her akşam benden çok onlarla konuşuyor eşim. neyse ki biri evleniyor, diğeri de yurt dışına taşınıyor artık bu muhabbetler azalacak diye umuyorum. gerçi evlenecek olanı bu kez de ben aratacağım her akşam bakalım nasıl oluyormuş diye :KK70: :KK70:
Ay valla çok haklısınız ama benim öyle bi şansım yok 😆

Zaten bütün gün birlikteler akşam işle ilgili bir şeyler konusuyor olabilirler ama her zamanda aranmaz doğru olmaz heleki zırt.pirt esin ya babasına ya anasina diyecek yada bakmayacak tele

Başlıkta da belirttiğim gibi herkes kayınvalidesinden dert yanar bende kayınpederden yana dertliyim 🤣 Eşim tek çocuk. Kayınpederle birlikte çalışıyorlar , yaklaşık 5 yıllık evliyim , adam evlendiğimden beri 15 dk bir eşimi arıyor 🤣 Şimdi diyeceksiniz ne güzel oğluna düşkün ama bu durum beni darlıyor artık.. eşimde üzülür diye tersleyemiyor 🙄 Arama nedenleri gündüzleri iş için genelde ama örnek vereyim bi aradığında iki konuyu sorabileceğini yerde peş peşe arıyor onun haricinde saçma sapan şeyler için arıyor mesele bu akşam maç izliyordu eşim gol oldu aradı bak nasıl gol oldu diye maç boyu elli kere aradı. Maç bitti (kp diyet yapıyor ) şunu yedim bi seferlikten bişey olur mu diyor 🙄🙄 Laf çarpıyorum arada ben annemle bu kadar konuşmuyorum bu ne böyle diye ne diyim üzülüp küsüyor diyor. Napcaz böyle dostlarrr
Demek oğlu tüm dünyası ne yapılır bilemedim🙄🙃Allah sabır versin

Back