- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Zaten eşim olmadan görüşmüyorum, eşimle bile gitmek istemiyorum. Adam über manyak eşimin yanında yapıyor te Allahım gülsemmi ağlasammı, eşim yapma diyor ben öyle demek istemedim fln üzülmeler falaneşim olmadan görüşme bence eşinde yanında bulunsun ben öyle yapıyorum eşim olmadan adım atmıyorum onlara
Sizin durumunuza da üzüldümki benim eşimde özür diler haklısın der ama onlara karşı tek bi mudahelede bulunmaz karım haklısın der ama bir şey yapmaz
benim ki de bir benzeri siyası görüşümüz ters ben onunla hiç o konuya girmem ama o her seferinde x partililer ş**siz adi gibisine hakaretler yağdırır ya adam yatak odamın şekline bile karışmak istediZaten eşim olmadan görüşmüyorum, eşimle bile gitmek istemiyorum. Adam über manyak eşimin yanında yapıyor te Allahım gülsemmi ağlasammı, eşim yapma diyor ben öyle demek istemedim fln üzülmeler falanSınırları yok şöyle olursa böyle olur diye bişey yok rüzgar nerden eserse Eşim arada kaldı çok üzülüyor Bende üzülüyorum eşime Ama dayanamıyorum artık
Ben gerçekten anlamıyorum koca adamsın erkeksin yaa..oturmuşlar kadınlarla kavga ediyorlar gelinle kaynana gibi uğraşıyorlar..benim kayınpeder elinden gelse eşimle beni birlikte yatırmıycak töbe töbe :) adam eşim giyinirken odamızda kapıyı kapatıoyr sen gelme bakma diyor..Eşim duştayken bişey istese sen verme ben veririm diyor varın siz düşünün :) gülsemmi ağlasammıbenim ki de bir benzeri siyası görüşümüz ters ben onunla hiç o konuya girmem ama o her seferinde x partililer ş**siz adi gibisine hakaretler yağdırır ya adam yatak odamın şekline bile karışmak istedi
ayy çok kötüymüş bizimki yatak odsını yerleştirirken fikir beyan etmeye girdi bende eşime sen babanla karar ver diye çıkışınca durdu olayBen gerçekten anlamıyorum koca adamsın erkeksin yaa..oturmuşlar kadınlarla kavga ediyorlar gelinle kaynana gibi uğraşıyorlar..benim kayınpeder elinden gelse eşimle beni birlikte yatırmıycak töbe töbe :) adam eşim giyinirken odamızda kapıyı kapatıoyr sen gelme bakma diyor..Eşim duştayken bişey istese sen verme ben veririm diyor varın siz düşünün :) gülsemmi ağlasammı
Daha neler var neler..Şimdi kayınbiraderim nişanlandı onun nişanlasına hiç öyle davramnıyor.. kıza bi hürmet bi hürmet..hürmet etsin sevgi sarmalı olsunlar umrumda değil ama bana böyle davranınca tepem atıyor. Gerçi kayınbiraderimden çekinir belki de ondan. benim eşim çok yumuşak yüzlü kıyamıyor..ayy çok kötüymüş bizimki yatak odsını yerleştirirken fikir beyan etmeye girdi bende eşime sen babanla karar ver diye çıkışınca durdu olay
oğlunu kıskanıyor demek ki yada seni oğlundan kıskanıyor
Sizin kayınpeder de arıza.. gelinin evinin şekline karışmak ne demek..bir evin dekorasyonunu kadın yapar bu kadın işidir.ayy çok kötüymüş bizimki yatak odsını yerleştirirken fikir beyan etmeye girdi bende eşime sen babanla karar ver diye çıkışınca durdu olay
oğlunu kıskanıyor demek ki yada seni oğlundan kıskanıyor
acaba seni mi kıskanıyor yani yada sana çok mu gıcık oluyor benim eltim resmen yüzlerine hakaret eder surat eder ama benden kötüsü yok o çok kıymetlidir bana bu tür saçmalıklar olur acaba çok mu batıyoruz gözeDaha neler var neler..Şimdi kayınbiraderim nişanlandı onun nişanlasına hiç öyle davramnıyor.. kıza bi hürmet bi hürmet..hürmet etsin sevgi sarmalı olsunlar umrumda değil ama bana böyle davranınca tepem atıyor. Gerçi kayınbiraderimden çekinir belki de ondan. benim eşim çok yumuşak yüzlü kıyamıyor..
evin şekli olsa anlayacağim mobilyelar geldi bi baktım yatak odasında yatak başı şurda olsun dolap burda diye bende hayır yatak burda olacak dedim oyle olmaz demeye kalktı bnede eşime sen babanla karar ver dedim çıktım tabi benim dediğim gibi oldu ama ebes olan yatak odama karışmasıSizin kayınpeder de arıza.. gelinin evinin şekline karışmak ne demek..bir evin dekorasyonunu kadın yapar bu kadın işidir.
Ben o dediğinizi de yaptım acaba yumuşak yüzlü iyi davranıyorum ondanmı böyle yapıyor dedim ağzımı açtım..değişen bişey yok..dedim ya sınırı yok şöyle olursa böyle oluru yok adamın...gerçi kayınvalidemin iki eltisi var biri kayınpederi hiç sallamaz evine bile istemez ona bi saygı bü hürmet gözleriniz yaşarır. diğer kardeşinin eşi çok iyi onada demediğini bırakmaz aynı sizin gibi o kötü..ancak bu ikisinin arasındaki fark cazgır eltinin eşide yüz vermez serttir. diğer yumuşak olanın eşi pek bişey demez.. benim eşimde öyle çok yumuşak..acaba seni mi kıskanıyor yani yada sana çok mu gıcık oluyor benim eltim resmen yüzlerine hakaret eder surat eder ama benden kötüsü yok o çok kıymetlidir bana bu tür saçmalıklar olur acaba çok mu batıyoruz göze
benim eşimde yumuşak yüzlü evin küçüğü ya hani daha güler yüzlü ben kaynımı 2 yıldır aynı şehirde olmamıza rağmen sayılı görmüşümdür eşlerimiz azcık surat etmeyi çıkışmayı bilseler ahh ahhhBurda
Ben o dediğinizi de yaptım acaba yumuşak yüzlü iyi davranıyorum ondanmı böyle yapıyor dedim ağzımı açtım..değişen bişey yok..dedim ya sınırı yok şöyle olursa böyle oluru yok adamın...gerçi kayınvalidemin iki eltisi var biri kayınpederi hiç sallamaz evine bile istemez ona bi saygı bü hürmet gözleriniz yaşarır. diğer kardeşinin eşi çok iyi onada demediğini bırakmaz aynı sizin gibi o kötü..ancak bu ikisinin arasındaki fark cazgır eltinin eşide yüz vermez serttir. diğer yumuşak olanın eşi pek bişey demez.. benim eşimde öyle çok yumuşak..
evet çok abes.. bizede şapkadan böyle arızalar çıktı.. ancak ben kararlıyım konuşmıycam çünkü ne yapsam kötü düzelmez ..yoksa evliliğim kötü olucak ..ahhh eşimde bir anlasa..evin şekli olsa anlayacağim mobilyelar geldi bi baktım yatak odasında yatak başı şurda olsun dolap burda diye bende hayır yatak burda olacak dedim oyle olmaz demeye kalktı bnede eşime sen babanla karar ver dedim çıktım tabi benim dediğim gibi oldu ama ebes olan yatak odama karışması
canım önceden her görüşmemde el öperdim bi kere milletin yanında güle güle deyip eline uzandığımda elini yukarı salladı o oldu daha eline uzanmıyorum kafa selamı veriyorum ki zaten bizde el öpülmez ailem el insanın en pis yeridir der el öpme alışkanlığım yok ona rağmen eşim için yaptım ama adam ters lafları iğneli aşağılayıcı eltim yüzünden bebeğime zarar geliyordu ona bile laf söylemedi sinene çek otur dedi resmen baştan kötü olmak lazımmış baştan surat yapmak lazım mışevet çok abes.. bizede şapkadan böyle arızalar çıktı.. ancak ben kararlıyım konuşmıycam çünkü ne yapsam kötü düzelmez ..yoksa evliliğim kötü olucak ..ahhh eşimde bir anlasa..
Evet eşim de çok yumuşak yüzlü kıyamyor ailesine, bana da kıyamıyor..iyi olalım ailesiyle aram güzel olsun istiyor.babasının haksız olduğunu da biliyor. Ama işte..O da ailenin büyüğü ilgilenmek istiyor ailesiyle, kötü olmıyalım istiyor...Bana kız benden çıkar ne söylersen söyle bana bir yıl konuş ağzımı açmam diyor. Ama kötü olmıyalım diyor da yine oluyoruz yine oluyoruz..benim eşimde yumuşak yüzlü evin küçüğü ya hani daha güler yüzlü ben kaynımı 2 yıldır aynı şehirde olmamıza rağmen sayılı görmüşümdür eşlerimiz azcık surat etmeyi çıkışmayı bilseler ahh ahhh
bu tiyniyetle alakalı birşey bence, inan senle alakalı değil tatlım..bazı insanlar iyiliğe gelemiyor kaldıramıyor bence..bazı insanlar da istesede kötü olamaz, olmaya çalışsada yapmacık durur eğreti durur. Sen ben istesk de beceremeyiz biliyorlar..O doğuştan gelen bi durum :)canım önceden her görüşmemde el öperdim bi kere milletin yanında güle güle deyip eline uzandığımda elini yukarı salladı o oldu daha eline uzanmıyorum kafa selamı veriyorum ki zaten bizde el öpülmez ailem el insanın en pis yeridir der el öpme alışkanlığım yok ona rağmen eşim için yaptım ama adam ters lafları iğneli aşağılayıcı eltim yüzünden bebeğime zarar geliyordu ona bile laf söylemedi sinene çek otur dedi resmen baştan kötü olmak lazımmış baştan surat yapmak lazım mış
nişanlılığım ve bir yıllık olan evlılığım onların yaptıkları yüzünden kavgalarla geçti herşeyi burnumdan getirdiler ben de istedim ki eşim onlara dur demesini bilsin aslında eşlerimiz sınır koymadığı içinde bu oluyor bi mesafe olsa hoop orda kalırlar ama benimde zoruma gidiyor sen haklısın diyor ama onlara bi kez olsun dur diyemiyorEvet eşim de çok yumuşak yüzlü kıyamyor ailesine, bana da kıyamıyor..iyi olalım ailesiyle aram güzel olsun istiyor.babasının haksız olduğunu da biliyor. Ama işte..O da ailenin büyüğü ilgilenmek istiyor ailesiyle, kötü olmıyalım istiyor...Bana kız benden çıkar ne söylersen söyle bana bir yıl konuş ağzımı açmam diyor. Ama kötü olmıyalım diyor da yine oluyoruz yine oluyoruz..
surat asamıyorum yada surat ascam diye iartlıyorum kendimi onlara gidiyoruz bı bakıyorum gene normale dönmüşüm değil surat asmak onların suratını çekiyorumbu tiyniyetle alakalı birşey bence, inan senle alakalı değil tatlım..bazı insanlar iyiliğe gelemiyor kaldıramıyor bence..bazı insanlar da istesede kötü olamaz, olmaya çalışsada yapmacık durur eğreti durur. Sen ben istesk de beceremeyiz biliyorlar..O doğuştan gelen bi durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?