- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Ne biçim herifmiş bu :)
Allah sabır versin[/QUOgerçektende ben büyüğüm babayım erkeğim demiyorkadın gibi benle uğraşıyor
Eşim yaşlı diyor ki daha 60 yaşında değil..işine geldimi genç..eşim çok üzülüyor alttan al diyor yalvarıyorKovulduysan neden sen özür dileyeceksin ki ? Anlamıyorum ben bu insanları.. Bence bi süre görüşme
Ben istiyorum ki bidaha gitmiyim o eve. eşime dedim sen git görüş ben gelmem dedim. ama kabul etmiyor. surat asıyor üzülüyorum diyor. aslında bunlarda umrumda değil üzülsün ben üzüleceğime o üzülsün dayanamıyorum artık. sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. eşim bende gelmem sizinkilere diyor. adamımı boşuyayım napıyım. zaten başka sıkıntılarım dertlerimde var bide bubu kadar uzun okumaya sabrım dayanmadı günün bu saatinde. Kpederini sevmeyebilirsin, sevmiyorsan uzak duracaksın. Çözüm tek ve kesin.
Eşin neden sana haksızlık ediyor. Seni üzen babasıyla görüştürmek için senin aileni koz kullanıyor. Ben olsam onun benim ailemle görüşmemesini göze alır ve yine de gitmezdim.Ben istiyorum ki bidaha gitmiyim o eve. eşime dedim sen git görüş ben gelmem dedim. ama kabul etmiyor. surat asıyor üzülüyorum diyor. aslında bunlarda umrumda değil üzülsün ben üzüleceğime o üzülsün dayanamıyorum artık. sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. eşim bende gelmem sizinkilere diyor. adamımı boşuyayım napıyım. zaten başka sıkıntılarım dertlerimde var bide bu
Eşim yaşlı diyor ki daha 60 yaşında değil..işine geldimi genç..eşim çok üzülüyor alttan al diyor yalvarıyorben hiç istemiyorum defolmasını istiyorum hayatımdan..
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten, ablamı aradım bugün söyledim bida sakın eşimi arama dedim görüşme çok fazla dedim güzel bi şekilde...gelmesin ailemin yanına.. ancak bu böyle nasıl devam edicekEşin neden sana haksızlık ediyor. Seni üzen babasıyla görüştürmek için senin aileni koz kullanıyor. Ben olsam onun benim ailemle görüşmemesini göze alır ve yine de gitmezdim.
Gittiği yere kadar. Yani hep taviz gelinden beklenmemesi lazım. Gönül böyle olsun istemez ama biraz sakin kalmak taraflar için daha iyi olabilir.Öyle yapmayı düşünüyorum zaten, ablamı aradım bugün söyledim bida sakın eşimi arama dedim görüşme çok fazla dedim güzel bi şekilde...gelmesin ailemin yanına.. ancak bu böyle nasıl devam edicek
özürde dilemek de istemiyrum o eve gitmekde istemiyorum. daha önce özür diledim haklıyken yine aynı yine aynı. şu an işsizim, b,lmediğim bi şehirde bi arkadaşım bile yok zaten sıkıntım çokEe sende böyle üzülüyorsun mutsuzsun. Bu erkekler ne kadar bencil ya kendileri arada kalmasın üzülmesnde karşı tarafa ne olursaa olsunÖzür dilesen de gitme bence o eve. İnsanları soğutuyorlar böyle kendilerinden sonra vay efendim özür dile yine gel yine git.. Ne sinir bi durum ya
inanın evine gittiğimde hiç konuşmuyorum kayınvalidemle konuşuyorum. onla merhaba merhaba ama gelin görün ki aynı. kızsam aynı iyi davramsam aynı, remi mesafeli olsam yine aynıbence senin özür dilemeni gerektirecek bir durum yok ortada arama sorma gitme gelme. eşin çok isterse bayramlarda gider hiç muhatap olmaz bir gece kalır dönersin.
senin yapacağın tek şey çok resmi olmak
özürde dilemek de istemiyrum o eve gitmekde istemiyorum. daha önce özür diledim haklıyken yine aynı yine aynı. şu an işsizim, b,lmediğim bi şehirde bi arkadaşım bile yok zaten sıkıntım çokbide bunlar eşim şimdi aradı ara konuş diyor kafayı yiycem
Biliyor zateno zaman eşinize söyleyin daha öncede özür dilerim bişey değişmedi diye. Eşiniz haksızlık ediyor. Allah sabır versin cidden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?