- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
Merhaba hanımlar..Başlıktanda anlayacağınız gibi sorun kayınpederim kısaca anlatmak istiyorum. 1 yıllık evliyim. Eşimle tanışıp severek evlendim.Eşimle nişanlanmadan önce ailesiyle tanışmıştım, hatta arada gider gelirdim de. O zamanlar kayınpederim bana karşı nazikti yani çok konuşmazdık ama ters bir hareketini de görmemiştim nazikti yani. Ta ki bizim nişan takılana kadar. Ailem yurt dışında yaşıyor, eşim biz çıkarken ve nişanlandığımız dönemde işi dolayısıyla çok uzaktı belli zamanlarda geliyordu izne. nişan içinde 1 hafta geldi taktılar gittiler. nişana geldiğinde kayınpederim sürekli beni gezdirin oturmayamı geldik falan diyordu yani bunlar yeni nişanlı bu çocuk gidicek bunlar ancak 4 ay sonra görüşücek baş başa gezsinler yok. neyse çok takmamıştım gözüme batmamıştı ozaman. daha sonra nişandan sonra ablamla bi iş için eşimin ailesinin yaşadığı şehre geldik 5 gün kalıp gidicektik. otelde kalmak olmaz dediler kayınvalidemlerde kaldık. biz kaldığımız sürece kayınpederim kayınvalidemi azarlıyordu sürekli, bize bişey demiyordu. sonra gitmemize 2 gün kala kayınvalidem gece yaznımıza geldi. biz uyumuyoduk kadıncağaz bizle sohbet etmek istedi adam kalktı kapıları çarptı kayınvalidemi yine azarladı ablamla ben şok. ablam gece vakti kalk otele gidelim dedi ben eşimi sevdiğim için gidersek bu iş biter kalalım yarın gideriz dedim. bi de kayınvalidem çok iyi üzülmesini istemedim. ertesi gün eşimi aradım anlattım, o başka şehirdeydi. eşim özürler diledi konuşacağını bir daha böyle bişey olmıycağını söyledi. Eve gittiğimizde kayınpeder sofra kurmuş bize gülücükler saçıyor. neyse dedim evim ayrı olucak eşimde benden yana dedim çektim sineye. nikahımız düğünden önce oldu. nikahı eşimin memleketinde yaptık. nikahtan sonrada eşya bakıyoruz neyse biz eşimle konuşuyoruz eşyalar hakkında aramızda küçük bir tartışma oldu ablamda yanımızdaydı kayınpeder atladı bağırmaya başladı oğlumumu sıkıştırıyonuz siz napcanız falan diye. ben yine şok eşim şok..eşim odaya gönderdi kayınvalidem eşim bizden özür diliyor falan o da çok üzüldü.neyse dedim nikahta olmuştu..Sonra evlendik bizim memlekette düğün oldu adam akşama kadar denize girdi misafir gibi geldi düğüne ki şu an kaynımı nişanladı nişanda kız evinde pire gibi koşturdu yardım etti. evlendik başka şehre gittik. işim dolayısıyla kayınvalidemlerin yaşadığı şehre gidiyorum bazen. gittiğim bi zaman gene kapı çarptı, niye böyle yapıosun bida gelmiycem dedim sinirlendim flan sen alınıyorsun diyor bağırıyor çağırıyo, kalbi var ayıldım bayıldım numarası yapıyor. eşim yalvardı sen haklısın ama o babam napıyım falan dedigit konuş gönlünü al dedi neyse dedim büyük dedim arıza ama napalım eşimin babası dedim gittim haklıyken kusura bakma falan dedim barıştık. neyse sonra gittiğimde kalmadım orda işimi halledip hemen dönmeye çalışıyordum. izinlerde gdiyoruz. adam her gittiğimde arıza çıkarıyor.eşim kayınvalidem bi odada oturuyor diyelim yüzüme kapıyı kapatıyor espiriye vurarak. kayınvalideme sarılmamı onla sohbet etmemi istemiyor. razhatsız oluyor tepki veriyor. eşim giyinirken odada kapıyı falan kapatıyor görmiyim diye te Allahım yaa.sürekli laf sokuyor. böyle birsürü şey. şimdi bana bi elti geldi kız iyi. ama ona muamelesini görseniz el üstünde hatta kızım kızım bi hürmet bi hürmet. en son bana sen sarıl kayınvalidene o sarılmasın dedi eşim çok kızdı. kayınpederler düğüne gidiyordu eşim otogara bırakıyordu ordada çok kızmışlar. ertesi gün geldi bi surat bi surat.evde eksikler vardı kayınvalideme alışverişe götürelim sizi biz gidince zor olur dedişm. gerek yok geç kalmayın gidin siz diyor. neyse gittik alışverişe hadi çabuk dönelim gidicekler biran önce yola çıksınlar diyor sinirli bir şejkilde resmen kovuldum..bende alışverişten dönünce çok sinirlendim eve gelince hemen topladım kaçar gibi gittik. gitmeden öncede açtım ağzımı kayınvalideme dedim seni seviyorum herzaman beklerim evime ancak sadece seni dedim. bida da gelmem dedim. haklısın dedi..ancak eşim çok üzülüyor.ama bu adamı görmek istemiyorum eşim üzülsünde itemiyorum. eşim bugün ara konuş özür dile diyor. ben istemiyorum o yalvarıyor babam napıyım diyor. ben böyle küs kalalım istiyorum napmalıyım. evliliğime zarar veriyor bu durum... (((şimdiden teşekürler