• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kaynanasından ben kayınpederden çekiyorum :(

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
Merhaba hanımlar..Başlıktanda anlayacağınız gibi sorun kayınpederim :(kısaca anlatmak istiyorum. 1 yıllık evliyim. Eşimle tanışıp severek evlendim.Eşimle nişanlanmadan önce ailesiyle tanışmıştım, hatta arada gider gelirdim de. O zamanlar kayınpederim bana karşı nazikti yani çok konuşmazdık ama ters bir hareketini de görmemiştim nazikti yani. Ta ki bizim nişan takılana kadar. Ailem yurt dışında yaşıyor, eşim biz çıkarken ve nişanlandığımız dönemde işi dolayısıyla çok uzaktı belli zamanlarda geliyordu izne. nişan içinde 1 hafta geldi taktılar gittiler. nişana geldiğinde kayınpederim sürekli beni gezdirin oturmayamı geldik falan diyordu yani bunlar yeni nişanlı bu çocuk gidicek bunlar ancak 4 ay sonra görüşücek baş başa gezsinler yok. neyse çok takmamıştım gözüme batmamıştı ozaman. daha sonra nişandan sonra ablamla bi iş için eşimin ailesinin yaşadığı şehre geldik 5 gün kalıp gidicektik. otelde kalmak olmaz dediler kayınvalidemlerde kaldık. biz kaldığımız sürece kayınpederim kayınvalidemi azarlıyordu sürekli, bize bişey demiyordu. sonra gitmemize 2 gün kala kayınvalidem gece yaznımıza geldi. biz uyumuyoduk kadıncağaz bizle sohbet etmek istedi adam kalktı kapıları çarptı kayınvalidemi yine azarladı ablamla ben şok. ablam gece vakti kalk otele gidelim dedi ben eşimi sevdiğim için gidersek bu iş biter kalalım yarın gideriz dedim. bi de kayınvalidem çok iyi üzülmesini istemedim. ertesi gün eşimi aradım anlattım, o başka şehirdeydi. eşim özürler diledi konuşacağını bir daha böyle bişey olmıycağını söyledi. Eve gittiğimizde kayınpeder sofra kurmuş bize gülücükler saçıyor. neyse dedim evim ayrı olucak eşimde benden yana dedim çektim sineye. nikahımız düğünden önce oldu. nikahı eşimin memleketinde yaptık. nikahtan sonrada eşya bakıyoruz neyse biz eşimle konuşuyoruz eşyalar hakkında aramızda küçük bir tartışma oldu ablamda yanımızdaydı kayınpeder atladı bağırmaya başladı oğlumumu sıkıştırıyonuz siz napcanız falan diye. ben yine şok eşim şok..eşim odaya gönderdi kayınvalidem eşim bizden özür diliyor falan o da çok üzüldü.neyse dedim nikahta olmuştu..Sonra evlendik bizim memlekette düğün oldu adam akşama kadar denize girdi misafir gibi geldi düğüne ki şu an kaynımı nişanladı nişanda kız evinde pire gibi koşturdu yardım etti. evlendik başka şehre gittik. işim dolayısıyla kayınvalidemlerin yaşadığı şehre gidiyorum bazen. gittiğim bi zaman gene kapı çarptı, niye böyle yapıosun bida gelmiycem dedim sinirlendim flan sen alınıyorsun diyor bağırıyor çağırıyo, kalbi var ayıldım bayıldım numarası yapıyor. eşim yalvardı sen haklısın ama o babam napıyım falan dedigit konuş gönlünü al dedi neyse dedim büyük dedim arıza ama napalım eşimin babası dedim gittim haklıyken kusura bakma falan dedim barıştık. neyse sonra gittiğimde kalmadım orda işimi halledip hemen dönmeye çalışıyordum. izinlerde gdiyoruz. adam her gittiğimde arıza çıkarıyor.eşim kayınvalidem bi odada oturuyor diyelim yüzüme kapıyı kapatıyor espiriye vurarak. kayınvalideme sarılmamı onla sohbet etmemi istemiyor. razhatsız oluyor tepki veriyor. eşim giyinirken odada kapıyı falan kapatıyor görmiyim diye te Allahım yaa.sürekli laf sokuyor. böyle birsürü şey. şimdi bana bi elti geldi kız iyi. ama ona muamelesini görseniz el üstünde hatta kızım kızım bi hürmet bi hürmet. en son bana sen sarıl kayınvalidene o sarılmasın dedi eşim çok kızdı. kayınpederler düğüne gidiyordu eşim otogara bırakıyordu ordada çok kızmışlar. ertesi gün geldi bi surat bi surat.evde eksikler vardı kayınvalideme alışverişe götürelim sizi biz gidince zor olur dedişm. gerek yok geç kalmayın gidin siz diyor. neyse gittik alışverişe hadi çabuk dönelim gidicekler biran önce yola çıksınlar diyor sinirli bir şejkilde resmen kovuldum..bende alışverişten dönünce çok sinirlendim eve gelince hemen topladım kaçar gibi gittik. gitmeden öncede açtım ağzımı kayınvalideme dedim seni seviyorum herzaman beklerim evime ancak sadece seni dedim. bida da gelmem dedim. haklısın dedi..ancak eşim çok üzülüyor.ama bu adamı görmek istemiyorum eşim üzülsünde itemiyorum. eşim bugün ara konuş özür dile diyor. ben istemiyorum o yalvarıyor babam napıyım diyor. ben böyle küs kalalım istiyorum napmalıyım. evliliğime zarar veriyor bu durum... :((((şimdiden teşekürler

ayyy kaynana gene bir nebze çekiliyor da kayın peder çoook daha zor..
bence siz uzun bir süre görüşmeyin kayın pederinizle..

bu kadar uzun okumaya sabrım dayanmadı günün bu saatinde. Kpederini sevmeyebilirsin, sevmiyorsan uzak duracaksın. Çözüm tek ve kesin.

Kovulduysan neden sen özür dileyeceksin ki ? Anlamıyorum ben bu insanları.. Bence bi süre görüşme :KK14:

Kovulduysan neden sen özür dileyeceksin ki ? Anlamıyorum ben bu insanları.. Bence bi süre görüşme :KK14:
Eşim yaşlı diyor ki daha 60 yaşında değil..işine geldimi genç..eşim çok üzülüyor alttan al diyor yalvarıyor :( ben hiç istemiyorum defolmasını istiyorum hayatımdan..

bu kadar uzun okumaya sabrım dayanmadı günün bu saatinde. Kpederini sevmeyebilirsin, sevmiyorsan uzak duracaksın. Çözüm tek ve kesin.
Ben istiyorum ki bidaha gitmiyim o eve. eşime dedim sen git görüş ben gelmem dedim. ama kabul etmiyor. surat asıyor üzülüyorum diyor. aslında bunlarda umrumda değil üzülsün ben üzüleceğime o üzülsün dayanamıyorum artık. sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. eşim bende gelmem sizinkilere diyor. adamımı boşuyayım napıyım. zaten başka sıkıntılarım dertlerimde var bide bu :(

Ben istiyorum ki bidaha gitmiyim o eve. eşime dedim sen git görüş ben gelmem dedim. ama kabul etmiyor. surat asıyor üzülüyorum diyor. aslında bunlarda umrumda değil üzülsün ben üzüleceğime o üzülsün dayanamıyorum artık. sürekli bu yüzden kavga ediyoruz. eşim bende gelmem sizinkilere diyor. adamımı boşuyayım napıyım. zaten başka sıkıntılarım dertlerimde var bide bu :KK43:
Eşin neden sana haksızlık ediyor. Seni üzen babasıyla görüştürmek için senin aileni koz kullanıyor. Ben olsam onun benim ailemle görüşmemesini göze alır ve yine de gitmezdim.

Eşim yaşlı diyor ki daha 60 yaşında değil..işine geldimi genç..eşim çok üzülüyor alttan al diyor yalvarıyor :KK43: ben hiç istemiyorum defolmasını istiyorum hayatımdan..

Ee sende böyle üzülüyorsun mutsuzsun. Bu erkekler ne kadar bencil ya kendileri arada kalmasın üzülmesnde karşı tarafa ne olursaa olsun :KK11: Özür dilesen de gitme bence o eve. İnsanları soğutuyorlar böyle kendilerinden sonra vay efendim özür dile yine gel yine git.. Ne sinir bi durum ya

Eşin neden sana haksızlık ediyor. Seni üzen babasıyla görüştürmek için senin aileni koz kullanıyor. Ben olsam onun benim ailemle görüşmemesini göze alır ve yine de gitmezdim.
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten, ablamı aradım bugün söyledim bida sakın eşimi arama dedim görüşme çok fazla dedim güzel bi şekilde...gelmesin ailemin yanına.. ancak bu böyle nasıl devam edicek :(

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten, ablamı aradım bugün söyledim bida sakın eşimi arama dedim görüşme çok fazla dedim güzel bi şekilde...gelmesin ailemin yanına.. ancak bu böyle nasıl devam edicek :KK43:
Gittiği yere kadar. Yani hep taviz gelinden beklenmemesi lazım. Gönül böyle olsun istemez ama biraz sakin kalmak taraflar için daha iyi olabilir.

bence senin özür dilemeni gerektirecek bir durum yok ortada arama sorma gitme gelme. eşin çok isterse bayramlarda gider hiç muhatap olmaz bir gece kalır dönersin.

senin yapacağın tek şey çok resmi olmak

Ee sende böyle üzülüyorsun mutsuzsun. Bu erkekler ne kadar bencil ya kendileri arada kalmasın üzülmesnde karşı tarafa ne olursaa olsun :KK11: Özür dilesen de gitme bence o eve. İnsanları soğutuyorlar böyle kendilerinden sonra vay efendim özür dile yine gel yine git.. Ne sinir bi durum ya
özürde dilemek de istemiyrum o eve gitmekde istemiyorum. daha önce özür diledim haklıyken yine aynı yine aynı. şu an işsizim, b,lmediğim bi şehirde bi arkadaşım bile yok zaten sıkıntım çok :( bide bunlar :( eşim şimdi aradı ara konuş diyor kafayı yiycem :(

bence senin özür dilemeni gerektirecek bir durum yok ortada arama sorma gitme gelme. eşin çok isterse bayramlarda gider hiç muhatap olmaz bir gece kalır dönersin.

senin yapacağın tek şey çok resmi olmak
inanın evine gittiğimde hiç konuşmuyorum kayınvalidemle konuşuyorum. onla merhaba merhaba ama gelin görün ki aynı. kızsam aynı iyi davramsam aynı, remi mesafeli olsam yine aynı :( ben yurt dışında büyüdüm hiç böyle şeyler göremdim duymadım :( türkiyede büyüyen bir kız nasıl davranırdı bu durumda kimse alttan almzdı bu kadar heralde :( ama sanki öyle bi söylüyor ki çevremdekiler ben ne olursa olsun susucakmışım :(

özürde dilemek de istemiyrum o eve gitmekde istemiyorum. daha önce özür diledim haklıyken yine aynı yine aynı. şu an işsizim, b,lmediğim bi şehirde bi arkadaşım bile yok zaten sıkıntım çok :KK43: bide bunlar :KK43: eşim şimdi aradı ara konuş diyor kafayı yiycem :KK43:

o zaman eşinize söyleyin daha öncede özür dilerim bişey değişmedi diye. Eşiniz haksızlık ediyor. Allah sabır versin cidden..

o zaman eşinize söyleyin daha öncede özür dilerim bişey değişmedi diye. Eşiniz haksızlık ediyor. Allah sabır versin cidden..
Biliyor zaten :( Evet Allah bana sabır versin :( bakalım karar verdim aramıycam arasamda bişey değişmiyor. gittiği yere kadar da gider. evet eşimi seviyorum çok iyi biri ama ben bu muameleyi haketmiyorum ..

eşim olmadan görüşme bence eşinde yanında bulunsun ben öyle yapıyorum eşim olmadan adım atmıyorum onlara

ki benim eşimde özür diler haklısın der ama onlara karşı tek bi mudahelede bulunmaz karım haklısın der ama bir şey yapmaz :KK51:

Back