- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
Valla hakedene hakettiği gibi gitmek lazım. Ben ev basibdan beri mesafeli oldum şuan iyi ki öyle oldum diyorum. O kızım laflari hep yalan. Benimki kendi eşi ve benim esim varken kızım anne kurban falan diyordu kiziolarak gören hasta lohusa kadını kucağında bebekle evde tek bırakır mı iki adımlık mesafede oturuyordu birde.Valla ne derse desin artık ben geriye dönüp bakınca ne safmışım diyorum o demeden evine temizliğe gitmeler gittiğim her yere onu da götürmeler benim kayınvalidem çok kötü bı kayınvalide değil ama yerini sınırını hiç bilmiyor o yüzden mesefa en güzeli çok kötü değil diyorum ama gerçekten eşimle zor zamanlardan geçtik hemde eşim kendi hatalarini kabul etti sonradan ama benim yüzüme sen benim kizimsin diyen kayinanacum kocam beni terk edip gittiginde bir kere bile aramadı ben gurbette yaşıyorum kendi ailemden bir kişi bile yok yanımda ailem üzülmesin diye onlarada bişey anlatmadım 3 hafta evde tek başıma kaldım oğulları da yanlarındaydi biliyorlardı yani hiç bir kötülük yapmama rağmen beni bir kere bile aramadilar. Çok şükür şimdi eşimle çok iyiyiz öyle aman aman bı problemlerimizde yok ben namaz kilmiyorum diye beni terk edip anasının evine gitti mesela birinde
Sizin olay daha vahim. Esinizde abartmış teşvik etmek başka baskı yapmk başka. Aman eşinizle iyi olun gerisi boş. Öylelerine yaranilmiyor