- 1 Eylül 2021
- 4.751
- 18.150
Kazen yazmisti, ülkenin yarısı kadın, yarısını da kadınlar doğurdu dıye. Şapkayı çıkarıp düşünmek lazım neden böyle diye. Demek ki yetiştiremiyorlar ne kızlarını ne de oğullarınıevet ben de buna üzülüyorum, keşke herkes biraz daha anlayışlı olsa hayatta
Değil aslında bu sefer de onlar gelip kalıyor biz gidip kalıyoruz günlerce izinlerdeuzak yerde oturmak galiba en iyi çözümlerden biri
Sen bi de italyanlari gortürk erkeklerinden uzak durabiliriz mesela
2. Ve 3. Cümle ne kadar doğruGelin de kaynana da sevilmiyor. Sonradan kurulan akraba iliskileri sıkıntılı oluyor farkli kultur farkli yetisme tarzi. Yuz goz olmamaya calismak lazim, burada gorev kocada bitiyor. Her 2 tarafi da idare edebilmeli ve birinci ailesi kim onun farkinda olmali. Benim esim farkinda oldugu icin k.valideme sinir olsam da geciyor. Birde sunu farkettim gelinler birbirlerini ister istemez gaza getirebiliyor
Alakası bile yok.uzak yerde oturmak galiba en iyi çözümlerden biri
Benimkide namaz kılar ama yalan yere yemin eder beni salak yerine koyar inkar eder bişey yapınca. İlk başlarda kendimden şüphe ediyordum ama artık çözdüm huyunu takmamaya çalışıyorum:) bi keresinde turşu yaptık ben yapmasını bilmem tıka doğra sarımsak soy dedi yaptım. Bi kaç ay sonra turşu yiyoruz kayınpederim çok tuzlu olmuş bu dedi yemedi hemen bana attı sucu ben anne koy az attın tuz demişimBenim kv gülerek laf sokar.Her hafta gidip en az 3 saatini onunla geçirmen lazım.Yoksa laf sokar.Eskilerini vermeye bayılır.Paramızın hesabını yapar.Verdiği sosu bile başa kalkar, yedi sülaleye anlatır. Namazını kılar ama dedikoduya bayılır.Ben çözümü bayramdn bayrama gitmekte buldum. Şükür beni saldı.Elti adayıma sardı.
Benim de oglum var. Ilerde benim gelin de mi hakkimda dedikodu mu yapacakarkadaşlar bu forumda okuduğum yorumlardan nerdeyse yüzde 60ı kv ile ilgili, bende evliyim benim de eşim annesine düşkün ama burda okuduğumdan beri gözüme batar oldu:) türk erkeklerinin hepsi galiba anasına düşkün, bazıları annesinin sözünden ömür boyu çıkamıyor, hadi siz de yazın nelerden şikayetçi olduğunuzu, neler yapabiliriz konuşalım...
Ben de 10 yıllık gelinim seviyorum kayın annemi.Evliliğimizin ilk 5 yılı ben de şikayetçiydim ama 13 yılın sonunda kaynanamı çok seviyorum çok tontişartık yaşlandılar da yaşlarına hürmeten daha çok sevmeye başladım iyilik yap denize at Allah geri gönderiyor onları öyle bilin benim öyle oldu bilmiyorum yani