Herkes karşı :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence napip edip ikna etmeye bakin.. baskasiyla yemin olsun evlenmem diyin ne bileyim inadiniz inat olsun. Mecbur kabullenecekler

Hayi
Hayir fransada degil ve kacakta degil sadece vatandas degil vatandas olsun diyorlar ama oda yillar surer zaten yeterince yiprandik

Anladim sizin durumunuzda zormuş evet herkes bir laf eder farklı farklı fikirler.. Teşekkürler önerin için deneyeceğim istihare namazını Allah razı olsun

Fransa Almanya olaylarını bilmiyorum ama eğer çalışıyorsa, doğru düzgün bir mesleği varsa, kişiliği düzgünse, sizi seviyorsa sahip çıkın sevgilinize.

aileniz sizin çalışıp çalışmayacağınıza karar veremez. aklım almıyor ya bu kafadaki insanları Avrupa'nın göbeğine gitmiş hala damat yapsın, başlık versin, bizim kzıı zengin adam alsın... hiç mi geliştirmez bakış açısını insan ya. yazık yazık.

ailenizin dediği gibi değişse bile sevgiliniz, o zengin diye sizi vermek istedikleri adamların ne olduğu belli mi? en azından kendi seçiminizden pişman olursunuz, ailenizin sizin için yaptığı seçimden değil.

Parayla saadet olmaz...Ah bu aileler ah..
Aman kızım rahat etsin... Eeee elin oglu neden kızını rahat ettiriyor.
İmkanını zorla sen kızını rahat ettir.. Alla alla yaaaaa

Allah yardımcınız olsun ama aileler eğer en başında karşı çıkıyorlarsa mutlaka ilerde bir sorun çıkıyor.Bir bildikleri vardır derim ben klasik olarak.Burada aile biraz paragöz gibi gösterilmiş ama çevremde gördüğüm hep ailelerin haklı olduğuydu.Yaşımız ve tecrübesizliğimiz gereği aşkın her şeye yetebileceğini veya çok çalışmanın bize yeteceğini sanabiliyoruz.Umarım Allah hayırlı olanı verir.

Bir tanidigim var sevdigi adam pazarda eline gecen seyleri satardi, ee fakir adam diye vermek istemediler ama kiz kacmismiydi ikna mi etmisti neyse bi sekilde evlendiler suan adam degerli taş tüccari trilyonluk evde oturuyo ayaginda son model mercedes jip...

Evet calisiyor sukur sblam daha cok zenginlik hakkinda diyor hep sen daha iyilerine laiksin parasi olan evi olan birine ama hic demiyor insanin karakteri iyi olsun
para önemli birşeydir evet ama bana göre araçtır..iyi yaşamak mutlu olmak mutlu etmek içindir..parası olup da yedirmeyen,karısına çocuğuna eziyet eden nice kadınlar okuyoruz burada..hatta psikolojik sorunlu olduğu için kadın annesini alıp kaçtı tek kuruş almadan..
ne zamandır berabersiniz sevgilinizle?tanımak için zamanınız olmuştur tahminen?çalışkan akıllı dürüst bir adam diyorsanız,arkasında durun..ilerde evinizi de arabanızı da alırsınız ..

Bence bir süre ilişkine bitmiş süsü ver. Ayrıldık de ama telefonunu falan herşeyini sakla ve erkek arkadaşınla da anlaş bu durumu anlat. En az bir sene falan sakla. Sonra birgün dışarıya çık ve gelirken evi ara anne müsaitsen eve bir arkadaşımı getiricem kim derse de arkadaş tanıştırmak istiyorum de. Benimde aynısı geçti başımdan hatta babaannem neler yaptı ayırmak için onlar ayrıldı biliyordu ama biz bu şekilde devam ettik. Ve tanıştırdım ve sonuç gayet iyi :)

Kendi ailesinden, iliskisinden ornek ve taktik verenler olmus.

Ama her ailenin ve iliskinin dinamigi farklidir.

Siz burada, ailesi sizin ailenizden, esi sizin erkek arkadasindan farkli orneklere bakarsaniz...

İliskiniz icin mucadele etmek adina gerekli motivasyonu bulursunuz.

Fakat sonuclarina kendinizin katlanacagi bir evlilikte ne ic sesinizi ne de bizi dinleyin derim.

Bir iliskiye konu basliginda oldugu gibi 'herkes karsi'ysa orada ters giden bir seyler vardir.

Sizin tecrube bakiyenizin yetersizligiyle goremediginiz bir sey vardir muhakkak...

Buna 'parasizlik' adini vermissiniz ama ailenize sorsak eminim baska problem durumlari anlatirlar, farkli alt basliklar acarlar.

O nedenle beklemede kalin, ailenizi ikna etmesi gereken siz degilsiniz bizzat erkek arkadasiniz, varsin aileniz karsi ciksin, bir yolunu bulsun, bulmak zorunda...

Ve aksini isteseniz de ailenizi ikna etme cabasini disaridan izleyin, onu sizinle bir omur gecirmeye layik ve mucadeleye hazir oldugunu gosterme yoluna sevk edin.

Toy heyecanlar ve burada iliskinize tek tarafli taniklikla verilen tavsiyelere uyup 'senin icin dunyayi karsima almaya hazirim' mesaji vermeyin ona, bu onun kumasini anlamanizi ve gercek niyetini gormenizi imkansiz kilar...

aile büyükleriniz yok mu?? mutlaka sözü geçen birinden destek almaya bak...
ablanin dolduruslarina gelip soguyacak kadar etkileniyorsan simdiden vazgeç.. seven insan, hele ki ailesi karsiysa ve bu iliskinin bitmesi için ellerinden geleni yapiyor sende bunu biliyorsan, hiç birsekilde doldurusa gelmez!
seven insan oyle bir egilimde bile olmaz..
sen bu çocugu istiyorsan sonuna kadar kimseye kulak vermeden savasmalisin..
aileni ikna edene kadar bikmadan usanmadan çalismalisin!!

birini severken başkasıyla olmaz zaten bunu ailenize heleki sizi sevdiğinizden soğutmaya çalışan ablanıza üstüne basa basa söyleyin.

Allah kolaylık versin. Çok zor bir durum, çok iyi bilirim. Siz yine iyi sabretmissiniz..

Ailenizin çıkış noktası sadece para değil bence, yurtdışında turist olarak kalıyor ve çalışıyor sanırım. Aileniz çok da haksız değil.

Seni çok iyi anlayabiliyorum . aynı kaderi bende yaşadım eylül ayında sevdigim insanla değilde bir başkasıyla nişanlandım. mutlumuyum diye sorarsan bi yanım hep buruk. akrabam olmasına ragmen annem istemedi ablam abilerim yengelerim hiç hiç kimse istemedi. Canımdan geçercesine vazgeçtim. şuan nişanlıyım. hersey yolunda her istedigim oluo ama ben onunla olsaydım da istediklerimin çogu olmasaydı.. herşey para degil .. direndim ben 4 yıl boyunca direndim. ama laf geçiremedim. sonunda vazgeçtim

ikna edebilirsen diren ama sonrası ve sonucu sende simdiden kabul etmişsin.

Ya elbette para onemli hayati devam ettirebilmek icin ama hersey para diil ki.neden aileler bu cocuk kizimiza sahip cikarmi onu korur kollarmi kimseye muhtac etmezmi dovmez sovmez evden atmazmi diye dusunmuyolar ki once.sen git zengin bi adamla evlen hergun bal borek ye ama adam seni it yerine koysun deger vermesin aldatsin dovsun daha mi iyi.anlamiyorum bu fakirmis oglan vermem kizimi lafini.yazik ya

Ailenizin çıkış noktası sadece para değil bence, yurtdışında turist olarak kalıyor ve çalışıyor sanırım. Aileniz çok da haksız değil.

hayir turist degil isci vizesi var vizeyi calistigi surece her yil yeniden aliyor ama ailem bir tanima sansi bile vermiyor

Bende oyle olmaktan cok korkuyorum resmen sanki beni yazmissin dediklerin aynisini bende yasiyorum akraba
ve hickimse istemiyor.. aynen hersey para degil insan sevmedigi biriyle olunca sirf zengin diye mutlu olmazki
korkuyorum bende vazgecerim ailem anlayisli degildir sevgi aska falan inanmazlar

malesef katiliyorum bende ayni bunu demeye calisiyorum ama pek anlayamiyorlar

birini severken başkasıyla olmaz zaten bunu ailenize heleki sizi sevdiğinizden soğutmaya çalışan ablanıza üstüne basa basa söyleyin.

aileme ablama cok deger veriyorum ve cok sevdigim halde nedense sogumaya basliyorum ablamin laflari aklimdan gitmiyor cunku .. herseyi olumsuz dusunuyorum .... ne olacak boyle bilmiyorum umutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…