- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi Sevdiqimsin
Hayir fransada degil ve kacakta degil sadece vatandas degil vatandas olsun diyorlar ama oda yillar surer zaten yeterince yiprandiksevgilin fransada sende almanyadasin sanirim. Fransaya cünkü herkes kacak gittigi icin orada birisiyle evlenmeleri gerekiyo ve aileninde bu yüzden korkmasi gayet normal. Cünkü bende simdiye kadar okadar kötü seyler duydumki dikkatli olmanda yarar var.
Anladim sizin durumunuzda zormuş evet herkes bir laf eder farklı farklı fikirler.. Teşekkürler önerin için deneyeceğim istihare namazını Allah razı olsunAmin Allah razı olsun canim..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin benim sülalem bile neler dedi bana babamdan 20 bin vs miras kaldi dedilerki cocuk bunla parasi icin evleniyo para bitince bosar bunu bu arada biz 7 yildit birlikteydik 8.yilimizda babam öldü maalesef..annem bile çildirdi iftiralar küfirler offfff biktirdiii ..insanoglu konusurr sen bakma ama sana onemli bi tavsiyem olacak EVLİLİGİN İCİN MUTLAKA İSTİHAREYE YAT ALLAH HAYİRLİMİ GÖSTWRİR..YANİ İNSANİ BOSVER BİZİDE SEN ALLAHA DANİŞ BUNUNDA YOLU İSTİHARE NAMAZİ DUASİ ...BAK LAFİMİ DİNLE PİSMAN OLMAZSİN
para önemli birşeydir evet ama bana göre araçtır..iyi yaşamak mutlu olmak mutlu etmek içindir..parası olup da yedirmeyen,karısına çocuğuna eziyet eden nice kadınlar okuyoruz burada..hatta psikolojik sorunlu olduğu için kadın annesini alıp kaçtı tek kuruş almadan..Evet calisiyor sukur sblam daha cok zenginlik hakkinda diyor hep sen daha iyilerine laiksin parasi olan evi olan birine ama hic demiyor insanin karakteri iyi olsun
Seni çok iyi anlayabiliyorum . aynı kaderi bende yaşadım eylül ayında sevdigim insanla değilde bir başkasıyla nişanlandım. mutlumuyum diye sorarsan bi yanım hep buruk. akrabam olmasına ragmen annem istemedi ablam abilerim yengelerim hiç hiç kimse istemedi. Canımdan geçercesine vazgeçtim. şuan nişanlıyım. hersey yolunda her istedigim oluo ama ben onunla olsaydım da istediklerimin çogu olmasaydı.. herşey para degil .. direndim ben 4 yıl boyunca direndim. ama laf geçiremedim. sonunda vazgeçtimSelam kızlar
Çok zor durumdayım hiçkimse anlayış göstermiyor
Yıllardır sevdiğim biri var ama kavuşamıyoruz ailem karşı olduğu için hiçkimse olumlu bakmıyor ve tanımadan yargılıyorlar malesef .. Arada kalmışım ve kafayı yiyecek gibiyim.
Sevgilim iyi biri bir tane kötü söz duymadım bu güne kadar ama ailem bir şans bile vermiyor.. Çok fakirmiş düğün güzel olmazmış.. Ben ondan daha iyisini hak ediyormuşum.. (daha zengin daha yakışıklı) Beni kullanacak diye korkuyorlar malesef geçmişte ailem kötü şeyler yaşadı boşanmalarda oldu onun çilesinide biz çekiyoruz.. Ablam bizi hep ayırmaya çalışıyor ve beni ona karşı dolduruyor bende gittikçe soğuyorum
Annem babam ayrı babam bize çok acılar yaşattı. Bir gün bile bize destek olmadı hep kötüledi ve resmen bizden utanıyor .. kaç kez aptalsın beceriksizsin dedi babam bizi başkaların yanında sürekli küçük düşürür..ama konu evliliğime gelince babammış ona soracakmışım o en iyisini bilirmiş...
Bir şans istedim sadece .. Önce tanışsınlar sonra yine yargılasınlar ama hiççç imkansız birşey bizim aşk..
Ben herşeyin güzellikle olmasını istiyorum ama beni isteme şansını bile vermezken nasıl olacak lütfen yardım edin
Ailemi dinleyip onların istediği kişi ile hayatımı sürdürsem çok pişman olacağımıda biliyorum severken sırf ailem istemediği için bitiririm herhalde sonunda .. Çok üzgünüm
Ailenizin çıkış noktası sadece para değil bence, yurtdışında turist olarak kalıyor ve çalışıyor sanırım. Aileniz çok da haksız değil.
Seni çok iyi anlayabiliyorum . aynı kaderi bende yaşadım eylül ayında sevdigim insanla değilde bir başkasıyla nişanlandım. mutlumuyum diye sorarsan bi yanım hep buruk. akrabam olmasına ragmen annem istemedi ablam abilerim yengelerim hiç hiç kimse istemedi. Canımdan geçercesine vazgeçtim. şuan nişanlıyım. hersey yolunda her istedigim oluo ama ben onunla olsaydım da istediklerimin çogu olmasaydı.. herşey para degil .. direndim ben 4 yıl boyunca direndim. ama laf geçiremedim. sonunda vazgeçtim
ikna edebilirsen diren ama sonrası ve sonucu sende simdiden kabul etmişsin.
Ya elbette para onemli hayati devam ettirebilmek icin ama hersey para diil ki.neden aileler bu cocuk kizimiza sahip cikarmi onu korur kollarmi kimseye muhtac etmezmi dovmez sovmez evden atmazmi diye dusunmuyolar ki once.sen git zengin bi adamla evlen hergun bal borek ye ama adam seni it yerine koysun deger vermesin aldatsin dovsun daha mi iyi.anlamiyorum bu fakirmis oglan vermem kizimi lafini.yazik ya
birini severken başkasıyla olmaz zaten bunu ailenize heleki sizi sevdiğinizden soğutmaya çalışan ablanıza üstüne basa basa söyleyin.