Herkes karşı :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben eminim ama ailem değişir sonra öyle insanları çok gördük diyorlar.. Onlar öyle dediği içinde bende korkuyorum ister istemez.. Sizin adınıza çok sevindim sabretmenin karşılığını almışsınız ne güzel rabbim daim etsin mutluluklar diliyorum

Hadi diyelim ki zengin buldun , karşıdan bakınca arabası evi herşeyi var sana dize kadar zincirler yaptıracak parasıda var evlendin ailen istedi , ya o adam hovarda çıkarsa ya sana şiddet uygulayıp seni hor görürse ? Allahtan zengini değil hayırlı olanı istenir yoksa ailen başına iş alır seni de yakarlar. Sessiz durma , es gürle ve tek kelime ettirtme , iş bul çalış ve maaşınla tamam kendine harca yani çeyizini yap işte , biz nişanlımla eşyaları bölüştük ben çalıştıkça ufak ufak yapıyorum ama gerçekten o kadar faydası var ki , nişanlımın yetişemediği yerde de taksit açıcaz oldu da bitti , düzenli iş olsun sağlık olsun herşey oluyor valla. Sende ailene bunu anlat , kavratmaya çalış.

ailen zengin değilmiş seni neden kullansın ne ile kullansın onu anlamadım? nasıl bir özgüven var ki kendilerinde olmayan birşeyi damat adayında arıyorlar? şimdi desen ailem zengin erkek arkadaşım fakir (oda yanlış tabii) neyse diyeceğim. paran yok neyini kullansın?
hem çalışmamı istemiyor ne demek zengin koca ile evlenince hayatın mı kurtulacak ne malum bir kaç sene sonra seni kapıya koymayaccağı? kızlarına koca parası ye diye mi nasihat veriyrlar çalış eklemğini eline al diye pes yani. benim babamda tam tersi abimden çok ablam kardeşim ve benim başımın etini yedi kız çocuğu okumalı erkek nerde olsa iş bulur kız okumalı ekmeğini eline almalı diye diye başımıza vura vura okuttu bizi.

Amin Allah razı olsun canim..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin benim sülalem bile neler dedi bana babamdan 20 bin vs miras kaldi dedilerki cocuk bunla parasi icin evleniyo para bitince bosar bunu bu arada biz 7 yildit birlikteydik 8.yilimizda babam öldü maalesef..annem bile çildirdi iftiralar küfirler offfff biktirdiii ..insanoglu konusurr sen bakma ama sana onemli bi tavsiyem olacak EVLİLİGİN İCİN MUTLAKA İSTİHAREYE YAT ALLAH HAYİRLİMİ GÖSTWRİR..YANİ İNSANİ BOSVER BİZİDE SEN ALLAHA DANİŞ BUNUNDA YOLU İSTİHARE NAMAZİ DUASİ ...BAK LAFİMİ DİNLE PİSMAN OLMAZSİN

Allah yardımcın olsun biraz zor gibi işin ama mucadeleni ver sonuna kadar o olmazsa başkasıyla evlenmeyecegini soyle.para her şey mi ya

hayatta hiçbieşeyin garantisi yok..evet insanlar değişiyor ..ama bunu 10 sene de flört etsen adamla görmeyebilrsin...
sonradan değişecek bir durumu yok ki şimdilik sevgilinin..üstelik adamın işi gücü var çalışıyor..sanki aylak gezen sapın biri...

Ailen senin kötülüğünü istemez.. bu kadar kişi olumsuz bakıyorsa bişey vardır derim ben. daha yaşın küçük sanırım evlenmeyi aceleye getirme ciddi bir şey o. şimdi iyi gibi görürsün ama evlenince durumun kötü olunca pişmanlık yaşarsın. Aileni de karşına alma.

Evet haklisiniz sadece sans versinler istedim kotu insanlar olmayabilir diyorlar ama yinede karsilar deneyecegim tskrler

allah yardımcın olsun zor bir durum..
görüşmeyi kabul etmiyorlarsa tesadüfmüş gibi birşeyler ayarlasan hiç olurumu yokmu?

Evet ana sadece zenginlikte degil sevgilim yillardir avrupada ama vatandas olmadigi icin beni kullanirlar diyorlar . Insallah dediklerinizede katiliyorum

Evet calisiyor sukur sblam daha cok zenginlik hakkinda diyor hep sen daha iyilerine laiksin parasi olan evi olan birine ama hic demiyor insanin karakteri iyi olsun

allah yardımcın olsun zor bir durum..
görüşmeyi kabul etmiyorlarsa tesadüfmüş gibi birşeyler ayarlasan hiç olurumu yokmu?
Zaten iliskilere falan karsilar ondan ask oldugunu bilmiyorlar korkudan soyleyemiyorum anneme babama sadece ablalarim biliyor.. Babam gorustugumu bilse ozaman kiyamet kopar

Evet ana sadece zenginlikte degil sevgilim yillardir avrupada ama vatandas olmadigi icin beni kullanirlar diyorlar . Insallah dediklerinizede katiliyorum

anlamadim canim sevgilin avrupada.
sen nerdesin?
kim kimi kullanir diyorlar?
bende avrupadayim canim. hangi ülkede sevgilin?

Iste onu demiyorlar karakter cokta onemli degil cunku sonradan iyi insanlarda kotu olabiliyor diyorlar.. Ailem cok aci yasadi biliyorum ama arada kalmak cok zor. Ceyizimi kendim hazirlarim ama evlenirken calissam ona para vermek icin calistigimi sanirlar

Evet bende okumayi cok isterdim ama aile durumumuz cok karisik anneme bakmak zorundayim o yuzden okul konusu biraz karisik bende . Kullanirlar diyorlar cunku vatandas degil ben kendim vatandas oldugum icin onunda beni onun icin kullandigini dusunuyorlar ve maddi durumu kotu oldugu icin anlayacagjn cok sebep var

anlamadim canim sevgilin avrupada.
sen nerdesin?
kim kimi kullanir diyorlar?
bende avrupadayim canim. hangi ülkede sevgilin?
Bende avrupadayim sevgilimde birkac yil avrupada ama vatandas degil ondan beni onun icin kullanip bosanir diye dusjnuyorlar belki zengin olsaydi ozaman bunun onemi olmazdi ama malesef ikiside olmadigi icin cok karsi cikiyorlar

emeklilik için çalışıyorum , emekli olunca rahatıma bakçam torunlarıma yedircem diyerek gül geç
Zaten bi kez çalışan bir daha bırakamıyor , kimseye muhtaç olmuyorsun kimseyede eyvallah çekmiyorsun beğendin mi alıyorsun arkadaşım, ilerde kocandan emekli kalmaz vs. kim para vercek sana gökten zembille inmiyceğine göre ...

sevgilin fransada sende almanyadasin sanirim. Fransaya cünkü herkes kacak gittigi icin orada birisiyle evlenmeleri gerekiyo ve aileninde bu yüzden korkmasi gayet normal. Cünkü bende simdiye kadar okadar kötü seyler duydumki dikkatli olmanda yarar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…