- 20 Eylül 2011
- 153
- 11
-
- Konu Sahibi Sevdiqimsin
Sevgilinizin işi mesleği yok mu? Herkesin evi arabası olucak diye bişi yok, düzgün işi olsun sizde çalışırsınız herşeyiniz olur allah nasip ederse...
Allah yardimciniz olsun ..İkna edebilirsiniz işaallah... Bu çocuk fakir diyemi istemiyolar..siz zenginmisiniz..
İşi var çok çalışıyor hiç durmadan ama yinede karşılar durum çok karışık zaten benim ailem benim çalışmamı istemez herşeyi erkek tarafı yapsın isterler
Aileni bi şekilde ikna etmeye bak. Onların rızası olmadan evlilik yapar ve bi sorun yaşarsan biz demiştik diyecekler. Ama ayrıl da diyemem ilerde mutsuz olursan bütün yükü onlara yüklersin. Buda hoş değil ikna etmeye çalış çok seviyorsan vazgeçme..
inşallah..Bende onların rızası olmadan evlenmek istemem ama hiç anlayış göstermiyorlarhayırlısı olur inşallah
seni seviyorsa aileni ikna eder nasılsa.gülen gözler diye bir türk filmi vardı,orda vecihi diye bir karakter vardı
erkek dediğin öyle olmalı işte:)
Hayır zengin değiliz çok şükür normal maddi durumumuz sevgilimde çok fakir değil ama benîm zengin biriyle evlenmemi istiyorlar
Sende ayni ailedensin sende inat et..annemde cok laf etmistu kotulemisti neler neler....ama sonucc askk kazandi simdi bide minigimiz oldu maşaallahO ikna etmeye hazır ama ben ailemin inadini biliyorum istedikleri olana kadar inat ederler.. Doğru inşallah teşekkürler yorumunuz için
Nasıl yani çalışmamı istemez ? İlerde senin emekliliğin olsa , ayaklarının üzerinde dursan kimseye el avuç açmadan kendi cüzdanın olsa fena mı ? Ben liseyi bitirdim , açıköğretim üniv. başladım ve 19 yaşında çalışma hayatına atıldım ve aslada çalışmadan yapamam. Armut piş ağzıma düş olmuyor , hayat şartları çok zor , ailenin durumu nasıl bilmiyorum da , zengin insanlar o köklü aileler bile çalışıyor senin ayrıcalığın ne ki ? Ya da çalışmak ailenin gözünde küçültücü bişi sanırım... Yobaz insandan kork ama çalışan insandan korkma taşı sıkar yine evine bakar öyleleri. Sana değer veriyorsa da el ele verip herşeye sahip olabilirsiniz önemli olan geçimdeki huzur, saygı ve sevgi. Ailen bunu pek kavrayamamış , seviyorsam inanıyorsam gerçekten ben o adamın elinden tutarım , işe de girer tüm eşyaları ortak yapar herkesin ağzını tıkardım. Tabi yine de sen bilirsin senin hayatın...