- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Cevap verdigin için sagol canim ay ne guzel masallah :) ben de obur ay aşılama tedavisine başlayacam benimki sebepsiz. Beklemedeyim:))Selam canim bende oyle dienlerdenim))))benim prolaktin tsh problemlerim var bende haftada 3-4kez test yapan biriydim olunca cikar dikkat ederim die)hamish kaldigim ayda hromon testine gittiyimde hormonlar tavandanda tavan olmush umudumu kesdim gezdim tozdum agir kaldirdim sicak suyla dush aldim 2hafta gecdi hamish oldugumu oyrendim))sonu gelmesede yani her shey stressden kaynaklaniyor
Yok canim bendede dushuk oldu sonu gelmedi yani ama bende bu ay calishmalara bashiyacam bakalim inshAllah ))))Cevap verdigin için sagol canim ay ne guzel masallah :) ben de obur ay aşılama tedavisine başlayacam benimki sebepsiz. Beklemedeyim:))
Hayirlisi olsun insallah:)Yok canim bendede dushuk oldu sonu gelmedi yani ama bende bu ay calishmalara bashiyacam bakalim inshAllah ))))
aynı durumdayım istiyorm ama kafamdan bi trlü atamıyorm nasıl olacak blmiyorm cevrede söyleyen herkes stresi brajtgm anda hamile kaldm diyor ama cevremde benden snra evlenenler dahil herkes hamile nereye dönsem aklıma geliyor .(Merhaba kızlar,
Herkes bebek fikrini kafamdan atınca, kafam rahatken ve hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor.
Peki kafadan atmak nasıl oluyor? her ay yumurtlama testi yapan veya takip yaptıran kişiler nasıl hamile kalıyor.
Bu işin tek sebebi stres mi? Tecrübelerinizi bekliyorum.
B bibliyofil_k
Sanırım sizde de sebepsiz infertilite var. Ama bana göre sebepsiz infertilite diye bisey yokBiz de 3.5 sene denedik. Yumurta takipleri, aşılama, tüp bebek denemeleri.. Hepsi negatif sonuçlandı.. Ta ki embriyoya kronozom testi yaptirana kadar. Bizim embriyoların kromozom sayılarında sorun olduğu anlaşıldı. Toplam tup denemelerimizde totalde 10 sağlıklı embriyodan sadece 1 tanesi 36 kromozom çıktı. Onu transfer ettirdik ve şükür pozitif sonucumuzu aldık. Embriyolardaki kronozom bozukluğu negatif sonuçlara veya düşüklere veya sağlıksız bebek doğumlarına sebep oluyor.
Embriyolarınızda kromozom testi yaptırma alternatifini düşünün derim. Umarım sağlıkla siz de bebişinizi kucağınıza alırsınız..
Edit: bu kafadan çikarma konusuna gelince.. Ben çıkardığımı düşünsem de olmadı. 3.5 senede vazgectigimiz zamanlar da oldu. Bebek için sırf yumurtala döneminde herşeyden uzak 10 gün tatile çıktığımız dönemler de oldu. Ama yukarida bahsettiğim ana kadar hiç gebeliğim olmadı.
Cevap verdigin için sagol canim ay ne guzel masallah :) ben de obur ay aşılama tedavisine başlayacam benimki sebepsiz. Beklemedeyim:))
Canım bende hep bunu merak ederdim ama atamadım Hiç bir zaman aklımdan. Şöyle düşün adet günü çok ağlar üzülürdüm adet biterdi yeni aya odaklanirdim ama hiç bir zaman aklımdan çıkmadı. En son femara kullandığım ay tek yum oluşmuştu 15mm o gün bile çok ağlamıştım çünkü çok ve daha gelişmiş yumlarin oluşacağini düşünmüştüm. Umudumun çoğunu yitirmiştim bu ay da olmicak demiştim ama hep araştırma peşindeydim. Demem o ki aklından atsan da atmasan da Rabbim ol derse olur. Sadece ben örgü falan yapıyodum daha az düşüneyim diye sende kendine uğraşlar bulabilirsin. Allahım gönlüne göre versin insallahh canimm gobusleriniz dolsun mucizelerinizz gerçek olsunnnMerhaba kızlar,
Herkes bebek fikrini kafamdan atınca, kafam rahatken ve hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor.
Peki kafadan atmak nasıl oluyor? her ay yumurtlama testi yapan veya takip yaptıran kişiler nasıl hamile kalıyor.
Bu işin tek sebebi stres mi? Tecrübelerinizi bekliyorum.
Benim de gunlerim çok yoğun geciyor inanCanım bende hep bunu merak ederdim ama atamadım Hiç bir zaman aklımdan. Şöyle düşün adet günü çok ağlar üzülürdüm adet biterdi yeni aya odaklanirdim ama hiç bir zaman aklımdan çıkmadı. En son femara kullandığım ay tek yum oluşmuştu 15mm o gün bile çok ağlamıştım çünkü çok ve daha gelişmiş yumlarin oluşacağini düşünmüştüm. Umudumun çoğunu yitirmiştim bu ay da olmicak demiştim ama hep araştırma peşindeydim. Demem o ki aklından atsan da atmasan da Rabbim ol derse olur. Sadece ben örgü falan yapıyodum daha az düşüneyim diye sende kendine uğraşlar bulabilirsin. Allahım gönlüne göre versin insallahh canimm gobusleriniz dolsun mucizelerinizz gerçek olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?