Herkes hangi üniversite ve bölümü ve günlük ders çalışma programını yazsın

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
Aktif bir konu olsun lütfen :)
Soruları paylaşmak yasaktır sadece programınızı yazın lütfen :)
Ben direk bir üniversite değil de İstanbul da veya Ankara'da psikoloji bölümü istiyorum .
Dershanem henüz açılmadığı için kendi programımı kendim hazırladım .
Saat saat dilimlerim yok sadece günde verimli en az 5 saat kuralım var.
Ama pazartesi günü daha detaylı başka bir program hazırlayacağım .
O zaman sizlerle paylaşırım :)
Kızlar sizin hedefler nedir ? programınızı paylaşın :) günde kaç soru çözüyorsunuz ? ben günde 90-100 arası mat. çözüyorum geoya bakamadım henüz . Türkçeye de az az bakıyorum ( Allah'tan temel sağlam )

Merhabalar benim hedefim istanbul bogazici okul oncesi ogretmenligi gunluk 5 saatlik program cikardi dershane hocam bogazici siralama 34.000'den aliyor puani 445 .ben meslek lisesindede bu bolumu okudugum icin 70 puan garanti geliyor fakat puana bakmadan duz 400 yapmayi yani ham olarak 400 yapmayi planliyorum.basarilar dileyin lutfen..gunluk ne kadar calistigimi buraya hep yazarim :)

çok sevindim :) ben bugün hiç çalışamadım hastaydım ama yarın sıkı bir programa başlayacağım :) paylaşırım :)

Direkt konuyu dinleyip calisip yaparsan guzel bir sekilde testi zorlanmadan bitiyorsun birde sana antremanlarla geometriyi tavsiye ediyorum cok yararli oluyor
matematik için o kitabı kullanıyorum geometriyi de düşünüyordum kararsızdım . çok saol

Konu sahibi arkadaş buralarda mısın? Sana bir kaç şey sormak istiyorumda

Psikoloji okumak için ygs dışında hangi sınavlara girmemiz gerekiyor. Ve o sınavlar hangi derslerden? Ben ünv mezun olali 5 sene oldu. Tekrar sınava girip psikoloji okumak istiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Sinav sistemi cok değişti hiç bir şey anlamadim bu sistemden. Senin de ayni bölumu istedigini görünce sormak istedim bana kisaca bilgi vermen mümkün mü acaba? Şimdiden teşekkürler

rakip ister misin diye sormuşsun kısacası :) ama olsun söylerim tabi ki . bende geçen sene senelerde kazandım aslında üniv. ama psikoloji için gitedim 20 yaşında tekrar hazırlanıyorum . evet ygs sınavı şart ama 2 yıllık bile istesen şart bu sınav tabi ki . 180 ve üstü alırsan lys sınavı var tm 3 den yani eşit ağırlık psikolojiyi tercih edebilirsin

Bu lys birkaç tane değil mi? O da mi tek sinav

rica ederim yalnız bir şeyi merak ettim hangi bölümü okudunuz acaba üniv.de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…