çok sevindim :) ben bugün hiç çalışamadım hastaydım ama yarın sıkı bir programa başlayacağım :) paylaşırım :)Merhabalar benim hedefim istanbul bogazici okul oncesi ogretmenligi gunluk 5 saatlik program cikardi dershane hocam bogazici siralama 34.000'den aliyor puani 445 .ben meslek lisesindede bu bolumu okudugum icin 70 puan garanti geliyor fakat puana bakmadan duz 400 yapmayi yani ham olarak 400 yapmayi planliyorum.basarilar dileyin lutfen..gunluk ne kadar calistigimi buraya hep yazarim :)
çok sevindim :) ben bugün hiç çalışamadım hastaydım ama yarın sıkı bir programa başlayacağım :) paylaşırım :)
amin :) sen bugün ne kadar çalıştın anlat birazz :)Allah hepimizjn gonlune gore versin insallah :)
amin :) sen bugün ne kadar çalıştın anlat birazz :)
o geometriyi nasıl yapıyorsun yapamıyorum bir türlü mat bile daha kolaySabah pragraf cozdum iki bucuk saat aksamda iki bucuk saat geometri cozdum :)
o geometriyi nasıl yapıyorsun yapamıyorum bir türlü mat bile daha kolay
o geometriyi nasıl yapıyorsun yapamıyorum bir türlü mat bile daha kolay
matematik için o kitabı kullanıyorum geometriyi de düşünüyordum kararsızdım . çok saolDirekt konuyu dinleyip calisip yaparsan guzel bir sekilde testi zorlanmadan bitiyorsun birde sana antremanlarla geometriyi tavsiye ediyorum cok yararli oluyor
Rica ederim canim :)matematik için o kitabı kullanıyorum geometriyi de düşünüyordum kararsızdım . çok saol
tabi?Konu sahibi arkadaş buralarda mısın? Sana bir kaç şey sormak istiyorumda
rakip ister misin diye sormuşsun kısacası :) ama olsun söylerim tabi ki . bende geçen sene senelerde kazandım aslında üniv. ama psikoloji için gitedim 20 yaşında tekrar hazırlanıyorum . evet ygs sınavı şart ama 2 yıllık bile istesen şart bu sınav tabi ki . 180 ve üstü alırsan lys sınavı var tm 3 den yani eşit ağırlık psikolojiyi tercih edebilirsinPsikoloji okumak için ygs dışında hangi sınavlara girmemiz gerekiyor. Ve o sınavlar hangi derslerden? Ben ünv mezun olali 5 sene oldu. Tekrar sınava girip psikoloji okumak istiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Sinav sistemi cok değişti hiç bir şey anlamadim bu sistemden. Senin de ayni bölumu istedigini görünce sormak istedim bana kisaca bilgi vermen mümkün mü acaba? Şimdiden teşekkürler
Bu lys birkaç tane değil mi? O da mi tek sinavrakip ister misin diye sormuşsun kısacası :) ama olsun söylerim tabi ki . bende geçen sene senelerde kazandım aslında üniv. ama psikoloji için gitedim 20 yaşında tekrar hazırlanıyorum . evet ygs sınavı şart ama 2 yıllık bile istesen şart bu sınav tabi ki . 180 ve üstü alırsan lys sınavı var tm 3 den yani eşit ağırlık psikolojiyi tercih edebilirsin
evet bir kaç tane psikoloji istiyorsam 2 tane sınava girmen lazım lys olarak . edebiyat ve matematikBu lys birkaç tane değil mi? O da mi tek sinav
Anladim. Çoooooooook teşekkür ederim vaktini ayırıp cevap verdığin içinevet bir kaç tane psikoloji istiyorsam 2 tane sınava girmen lazım lys olarak . edebiyat ve matematik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?