Herkes gider Mersin'e, biz gideriz tersine

Üstun köru okudum bellki yorucu bi ise girismissiniz ben okumaya erindim ins siz ugrasmaya erinmezsiniz vallahi

Okurken ruhum sıkıştı, dağınıklık bütün enerjimi emiyor.
Bence banyoyu kendiniz yapmaktan vazgeçin, onun için hemen usta çağırın.
Kabak vs demişsiniz onların hepsini kolilere koyup bir kenara istifleyin, atölyenize geçene kadar.
Gardolap ve banyo en acil olması gereken, o kıyafetler ortadan kalkınca büyük bit rahatlama sağlar. Yazlık kışlık ayırırken bile iki gün ortada kıyafetler afakanlar basıyor bana.
Bu arada siz ganga mısınız, yazım diliniz aynı o :)

Sizi sayfama bekliyorum, okurken mest oldum, tam aradığım kan, tam benlik

Konuyu okuyunca iki birbirinden alakasiz insan gordum.
Bi sakin olup, birbirinizin soylediklerini dinleyip birlikte hareket etseniz yiginla plan olsa bile bu kadar karisiklik olmazdi.

Sizin hemen hemen her giristiginiz şey angarya havasinda gercekleşiyor her zaman madden olmasa da zihnen bu duruma geliyorsunuz.

Klostrofobim yoktur ama okurken nefes alisim zorlasti. Saka bir yana cok tatli bir ciftsiniz. Allah daim etsin. Esiniz mantikli bir insan degil. Anlik,istegine gore karar aliyor. Isiniz zor ama siz onu zamanla torpulersiniz. Islerinizde basarili olursunuz insallah. Kalabalik evin cozumu basit. Ver,kurtul. Ama bu surede almamak da gerekiyor. Konu sahibi pano kullanin. Yapilacaklari oraya yazin. Belki esiniz gordukce yonlendirilebilir.

Anladım ben evimden sıkılıp taşımayı düşündüğüm için sana da aynı tavsiyeyi verdim sanırım Ben em ufak bir düzensizliğe tahammül edemem bence bir yerden tutup başlayın

aha kk nin pasaklisi geldi,
hic rahatsiz olmadim ben yahu

bu hafta tasiniyorum, her yer zaten her yerde,
tasindigim evi temizleyip teslim edicem ev sahibine, esyalar ciksin diye bekliyorum,
tasinacagim evi mecburen esyalar tasindiktan sonra temizleyebilecegim.
kisacasi iki ev de pis

kac gundur koli bandi bulamadim, kutuladigim her seyin hala agzi acik,
eve yeni alinacak esyalara daha sira gelmedi.

He tabi yeni evde gerekli olan bir cok seyi, esim ben yaparim diyerek diy projesi arastiriyor, muhtemelen aylarca bekleyecek o isler de

Benimse tek derdim, bu ay 2 kilo vermek, diyettir spordu o islerle hasir nesirim, diger seyler de olur herhalde bir ara, yani umuyorum ki Allahtan cocuklar tum gun okuldalar.

Ne bileyim, saka bir yana, guzel seruvenler bunlar, uzun sursun ne olacak ki, hic olmamasindan iyidir.

Fenalik geciricem simdi
Hayatimda en sevmedigim seylerden biri de ahanda bu hobi meselelerinin evde olmasi. Atolye sart valla. İnsan o eve girmekten sogur. İnsallah bir an once ayarlarsin islerini canim. Kolayliklar diliyorum

Siz birsey almayin söyle bir ay falan durun bekleyin
Hergün bir isinizi halletmeye calisin ama bir kez daha yaziyorum birsey AL MA YIN
Elinizdekileri yerlestirin, gereksizleri verin cöpe atin
Islerinizi de hallettikten sonra ihtiyac alimina baslayin, tabi acil olmayan ihtiyaclar
Benim bodrumum cok daginik, malesef hep oyuncak, akülü araba bile cok yer kapliyor ve onu almak büyük pismanlik
Zaman zaman satiyorum, zaman zaman da atiyorum bodrumdakileri
Benim avantajim bodrumda bir odam olmasi
Evim bombos, hali bile yok
Isten anlayan bir arkadasinizi alin yaniniza bir haftada halledersiniz en fazla, ne var ne yok
Bir yerden baslamak önemli hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
Okurken benim icim şişti. O kadar gereksiz seylerle ugrasiyorsunuz ki. Daha eve yerlesmeden esyalar ortada iken ince islere girmissiniz. Oda oda duzeltin bence. Baska turlu isin icinden cikilmaz. Ivır zivirlari da atin ya da verin. Ev sanirim esya uzerine kurulu. Yasam alanindan cok esya yuku. Gerek yok. Evi yerlestirmeden hobilerinizi dusunuyorsunuz. Kari koca ikiniz de aynisiniz bence kusura bakmayin.

Spiral deyince aklıma çok farklı birşey geldi, dedim onu nasıl yapacak kendisi
Dağınıklık bana uzak bir şey değil, zaman zaman benim evim de böyle olur. En iyisi bir şeye karar verince hemen sadece o konuya yoğunlaşıp yapıp bitirmek galiba

Hep evlenirken ya da ev alirken annelerimiz (bastacimiz) sunuda aldim diyerekten su da lazim diyerekten getirdikleriyle aldirdiklariyla dolar o ev :) suan bende kalabalik ev esyasindan minimal yasama seyahatteyim ama evimde esya kalmadi oylesi attim atmaya devam ediyorum..Hadi bakalim sira sende :) he bu arada o yerden yukari olan lambaderler tepeden gelen isiktan daha az goz yoruyo sev onlari

Sendemi iki tekrar yaptim o bolumu belki esi jinekologdur diye .

Ozgur kız okusaydi bu yazini cok mutlu olurdu :)) banlı pasif hesapli ozgur kız :)

Neden yeşil ve küçük harf

Üniversitede kendi evime geçince soguk sehirde yasiyorum diye buzdolabi almamistim . Camasir makinasi yıkamak 5 lira zaten diye camasir makinasi almamistim. Yiyip atariz daha pratik diye plastik tabak kullaniyorduk. Boyle bir ev hayal et. Ama duvarlara kedili -parisli duvar sticerlari yapistirmistik, kapilari bantla suslemistik, mantar panomuz - anahtarligimiz vardi.
bir arkadasim hic unutmam sey demisti; bu evde gerekli hiçbiriysey yok, olmasa da olur hersey var

Sizin yaziniz bana onu hatirlatti.
Bence ilk olarak hazir malzemeler var banyoyu bitirin. En azindan helada kafaniz rahat olur. Hem bir sey aradan cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…