Herkes farklı söylüyor asprin kullanmalı miyiz????

Gonca0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
904
554
53
35
Mrb arkadaşlar anlaşıldığı gibi başlıktan covid pozitifiz .. sağlık Bakanlığı'nın verdigi ilaca başladım ...kimisi asprin de kullanın yanında kan pihtilastiriyormus diyor daha önce geçiren kullanan oldu mu .. adet de olmuşum bugün resmen kan değil de.su geliyor gbi ilk günden hemen pihtilastirma yapar mı bu ilaçlar

Sağlıkçı değilim sorunuzun cevabını bilmiyorum ama geçmiş olsun demeye geldim :) kısa sürede atlatırsınız inşallah

Aspirin pihtilasmayi onleyecegi için kullanılması fayda var.
Alt komşum sağlıkçı.korona geçirdiler ailece.
O ilaçları kullandı,aspirin kullandı birde antibiyotik kullandı.
Antibiyotiğin ismini bilmiyorum.
7 günde atlatmislardi çok şükür.
Çok geçmiş olsun.eger sağlıklı bir cevap için beklerseniz yarın sorarim yazarım net cevap.

Ben zoretanin kullanıyordum şu an ara verdim testim negatif ama bazı belirtiler var ilaç kullanmalı miyim konu sahibi çok geçmiş olsun inşallah atlatırız

Ben zoretanin kullanıyordum şu an ara verdim testim negatif ama bazı belirtiler var ilaç kullanmalı miyim konu sahibi çok geçmiş olsun inşallah atlatırız
Zoretanini kullanıp bitirmeniz gerekiyordu.
Bize öyle demişlerdi.
Kendi kendinize mi ara verdiniz.

Çok geçmiş olsun bende geçirdim çovit
Aspirin kullandım.
Covitte verilen ilaçları kullanmadim

Zoretanini kullanıp bitirmeniz gerekiyordu.
Bize öyle demişlerdi.
Kendi kendinize mi ara verdiniz.
Hayır kardeşim pozitif bana da ilaç bıraktılar bu durum 2 gün önce ortaya çıktı bende 2 gündür ne olur ne olmaz diye içmiyorum

Hayır kardeşim pozitif bana da ilaç bıraktılar bu durum 2 gün önce ortaya çıktı bende 2 gündür ne olur ne olmaz diye içmiyorum
Evet temaslı olduğunuz için ilaç vermişler.
Aynı evin içinde taşıyanlar genelde verilen ilaçları kullanıyor.
Ama pozitif olan zamanında kullanıp bitiyor.
Bir musterimiz ilaçları kullanmadan atlatmak istedi çok uzun sürmüştü.
Çok geçmiş olsun umarım hepimiz kurtuluruz

Ben ilaclari emzirdigim icin kullanmadim ama annem babam esim teyzem dayim hepsi ilacla aspirinde kullandi aile hekiminiz yada guvendiginiz ozel doktorunuzun da fikrini alın olmadı

Çok teşekkürler bir öğrenebilirsiniz .. doktor sadece covid ilacı verdi başka bir ilaç vermedi ama duyduğum gecirenlerden falan asprin kullanılıyormuş sanirim

Çok teşekkürler bir öğrenebilirsiniz .. doktor sadece covid ilacı verdi başka bir ilaç vermedi ama duyduğum gecirenlerden falan asprin kullanılıyormuş sanirim
O dediğim doktor bana kovid olmasan da evinde aspirin olsun dedi.
Onu kullanmami kendisi önermişti.
Zaten doktorlar sadece kovid ilacı veriyor canım.
Bu antibiyotiği ciğerlere inmemesi için kullandılar.
Yarın bı konuşayım.
İnşallah hafif atlatırsiniz.cok geçmiş olsun

Sağolun

Buradan ilaç tavsiyesi yapmamız doğru değil. Arkadaşım her gün kan sulandırıcı iğne vurulmuştu. Siz de ekibe sorun belki onlar söyler

Buradan ilaç tavsiyesi yapmamız doğru değil. Arkadaşım her gün kan sulandırıcı iğne vurulmuştu. Siz de ekibe sorun belki onlar söyler
Teşekkürler. . evet her doktor veya geçiren farklı ilaç yada tedavi uygulamış araştırdığım kadaryla ...çevremde geçirenler de hepsi farklı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…