bence kilosu 2 değerdede iyi .Okudum arkadasum olabilir normaldir.. ama sasirdim her doktor farkli demekki veyada cihaz benim aklimdan bebwgin kilosu iyimi diye geciyor
Daha fazlada edebilir takilma dogsunda dogmadan belli degil doktor tam bilemiyorlar takma gelisiminde sikinti yokmus demekki saglikiInsallah canim cok karosti kafam inan rabbim gelisiminde bir problem yok cok şukurde 300 gr fark edermi cihazdan cihaza
Evet canm iyiymis arastirdim bende. Cihazdan fark etti demmekki erken dogum riski oldugu için kilosu biraz iyi olsa istiyorum bendebence kilosu 2 değerdede iyi .
erken doğum riskini doktor neye bakarak anlıyo.. ultrasondan belli oluyormu ?Evet canm iyiymis arastirdim bende. Cihazdan fark etti demmekki erken dogum riski oldugu için kilosu biraz iyi olsa istiyorum bende
Yok hayir benim kendi sag böbregimde buyume olmus ameliyat olmam lagzim stent takilmam lagzim oda erken dogumu tetikliyormuşerken doğum riskini doktor neye bakarak anlıyo.. ultrasondan belli oluyormu ?
hmm bende haftaya gidicem kontrole.. inş. kilosu filan iyidir.Yok hayir benim kendi sag böbregimde buyume olmus ameliyat olmam lagzim stent takilmam lagzim oda erken dogumu tetikliyormuş
Insallh kac haftlikhmm bende haftaya gidicem kontrole.. inş. kilosu filan iyidir.
33 ün içindeyim canımInsallh kac haftlik
En son kac kg du33 ün içindeyim canım
27. haftada 1200 düEn son kac kg du
Neden 6 hafta sonra gidiosn cnm cok gec degilmi27. haftada 1200 dü
arada tekrar gittimde kilosunu sormayı unuttum iyi dedi.Neden 6 hafta sonra gidiosn cnm cok gec degilmi