- Konu Sahibi Ssouthernssun
-
k.peder bildiğin akbaba baska bişi diil ki leş kargası....
sanki beni haksız cıkarmak ister gibisiniz cok garip
benim dogdugum büyüdüğüm yerlerde cocukları ana baba evlendirir hatta kp kendisini babasının evlendirdiğini kendisinin tek kurus masraf etmediğini ballandıra ballandıra anlatır demekki onlarda da böyle
haksız olmasına ragmen tartısırken saygısızlık etmedim bu arada sadece haksızlıgının yüzüne sakin sakin yüzüne söylenmesi dokundu ona o yuzden kovdu beni
uzgunum ama eşime söyleme
kv ye söyleme kp e hiç söyleme
en azından burada içimden geleni söylerim ayıpsa ayıp bende insanım ve desarj olmaya ihtiyacım var
bu yüzden actım zaten konuyu ama haklı oldugum bir konuda haksız yerlerimin aranacagını hiç düşünmemiştim neyse afaroz edebilirsiniz
Canım benim annem ve babam evlenirken hiç kimse yardım etmemiş ne anne tarafım nede babam annem ve babam herşeyin üstesinden gelmişler evlendiklerinde 1+1 de oturuyorlarmış sadece 2 divanı varmış başkada birseyi yok ama şimdi Allah'a şükürler olsun evide işide arabasıda var ne annem ne de babam ailelerinden 50 kuruş almamış yardım etmeyiz demişler ne haliniz varsa görün demişler çünkü iki ailede birbirini istemiyormuş babam herşeyi çalışarak didinerek yapmış annemin çeyizlerini bile vermemişler düşün şuan 27 senelik evliler bir de diyorlarki biz size çok zorluk çektirdik boşanırsınız zanettik ama herşeyin üstesinden geldiniz diyorlar.
Artik o eskidendi, ne yazikki.
Inan bende cok isterdim biz kadinlara prensesler gibi baksinlar, herseyimizi alsinlar, dayali döseli bize ait dairemiz olsun, yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda, bir elimiz balda bir elimiz dalda olsun, cocuklarimizi bol bol doguralim ve senin tabirinle kv ve kp bize ömür boyu baksinlar, neticede onlarin soyunu devam ettiriyoruz emme gel görki gercek hayat artik bu degil.
Bu zamanda kadinda erkekde calisip bir yerlere geliyorlar.
Kimse kimseye bes kurusunu koklatmiyor ne yazikki ( sende koklatmiyorsunya kp`re )
Yine dua et dügününü yapmislar cogu evlenenlerin dügünlerine bile karismiyorlar.
Bence herkes isine gücüne baksin, kimseden para yardimi beklemesin, belki yaslilar ve onlarda kenarda paramiz olsun diyorlardir.
Calisin, kazanin, kendi paranizi yiyin. Kimsenin parasina göz dikmeyin. Herkes emegiyle yasasin artik.
Herkes ayagini yorganina göre uzatirsa hic bir problem olmaz. Param yoksa daha yeni araba cekmem altima. Kimseyi zor duruma düsürmem.
Kimsenin parasiyla ( ister babam olsun ) is yapmam, ancak kendi emegimle kazanmissam aman canim daha iyi bir araba cekti deme lüksüm olur vs. vs. sakin yanlis anlama senin iyiligin icin burada yorum yapiyoruz.
Mutluluklar, sevincler, güzel günler sizin olsun.
Peki madem bu kadar cektin, neden geri döndünüz kayinpederin yakinina?
Ne güzel iste uzaktaydiniz evinizde vardi, neden o evi satip yakina geldiniz?
Bana eziyet eden veya bana iyi olmayan veya faydasi olmayan bir insanin neden yakinina tasinayim?
Artik o eskidendi, ne yazikki.
Inan bende cok isterdim biz kadinlara prensesler gibi baksinlar, herseyimizi alsinlar, dayali döseli bize ait dairemiz olsun, yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda, bir elimiz balda bir elimiz dalda olsun, cocuklarimizi bol bol doguralim ve senin tabirinle kv ve kp bize ömür boyu baksinlar, neticede onlarin soyunu devam ettiriyoruz emme gel görki gercek hayat artik bu degil.
Bu zamanda kadinda erkekde calisip bir yerlere geliyorlar.
Kimse kimseye bes kurusunu koklatmiyor ne yazikki ( sende koklatmiyorsunya kp`re )
Yine dua et dügününü yapmislar cogu evlenenlerin dügünlerine bile karismiyorlar.
Bence herkes isine gücüne baksin, kimseden para yardimi beklemesin, belki yaslilar ve onlarda kenarda paramiz olsun diyorlardir.
Calisin, kazanin, kendi paranizi yiyin. Kimsenin parasina göz dikmeyin. Herkes emegiyle yasasin artik.
Herkes ayagini yorganina göre uzatirsa hic bir problem olmaz. Param yoksa daha yeni araba cekmem altima. Kimseyi zor duruma düsürmem.
Kimsenin parasiyla ( ister babam olsun ) is yapmam, ancak kendi emegimle kazanmissam aman canim daha iyi bir araba cekti deme lüksüm olur vs. vs. sakin yanlis anlama senin iyiligin icin burada yorum yapiyoruz.
Mutluluklar, sevincler, güzel günler sizin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?