Herkes evlendi ben kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam boş boş oturmaktan başka yapacağım bir sey yok demek ki. Elimden baska bir sey gelmiyor. Ben bütünyorumlardan bir şey kapma dersndeyim burada.
O zaman sesimi kesip oturmaktan başka çarem yok ki..
Neler okudum olmuyor. Yani su saatte şurada ağlatmak yerine sevdiğimin yanında oldurabilirdi. Ben de polyanna gibi yapamuyorum. cok şükür buna da bir sey demiyorum ama neden ben eksik biriymisim gibi görünmek zorunda kalıyorum neden neden neden yarın yani sabaha ise gittiğimde evlilik lafları olacak yine ben evde kaldinlara maruz kalacağım bak bulamadın hala bi sürü laf edecekler. Bıktım artık

evlilik maharet degıl sakın gec kaldım sanma allah senın nasıbını guzellestırıyordur belkıde bılemezsın kı hayırlı esın evlatların olur umutsuz olma cok ta guzel yorumlar yapanlar olmus :)
Evet tüm yorumlar çok iyi. Bu zamana kadarbosu boşuna vakit kaybı oldu buna da üzülüyorum. Benimle yaşıt kocaman cocugu olan kisiler var. Onlar zamanlarini iyi degerlendirdiler benim elimde hiç-bir şey yok

Bana da aynilarini söylüyorlar.dayim herkesin icinde evde kaldin bile dedi..benim de isyan ettigim agladigim kiskancliga girdigim zamanlar oluyor...ama yapicak bisey yok.senin durumun biraz da psikoloji bozukluguna yol acmis.bence bi psikologa git .bunu hastasin anlaminda soylemiyorum aksine samimi bi istek .benim imkanim olsa her hafta ziyaret ederim psikologu.gercekten cok iyi geliyor.denemeni isterim .hayata bakisin degisince hayatin da degisebilir.

Evet dileseydi uçabilirdik
Dileseydi hiçbir yerde savaş olmazdi
Dileseydi herkes çok mutlu mesut olurdu
Dileseydi hiçbir çocuk annesiz kalmazdi
Dileseydi siz kocanizla şu an yan yana olurdunuz
Ama dilemedi. Çünkü dünyaya sinek kanadı kadar değer vermediğini, imtihan yeri olduğunu söyledi.
Silkinin
İsyan etmeyin diyorum ama görmüyor musunuz.
Üzülün ağlayın ama isyan etmeyin
Biraz bu konulardan uzaklaşın dediğim gibi bir süre sadece Allahı sevmek için dua edin bir süre sadece odak noktanız bu olsun. Şu an çok çok uzgunsunuz. Bu kadar kirilganken dua etseniz ne kadar güzel olur.

Diğeri de çevrenize de artık evlenmek istediğinizi söyleyin. Sizi evlenmek istemiyor diye biliyormuş söyleyin. Bir aday çıkınca direkt akıllarına siz gelirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…