- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi deliler9898
-
Yanlış yapıyorsunuz işte.Yoo bağırıp çağırıyorum odleri kopuyorartik benden o tip insnalarin
Zorunda değil kimse ama bu toplumu biliyorsunuz. Başarı:evlilkk ve çocuk. Bekar bir kadın basarisiz. Benim tek istedğim anlaşabileceğim biriyle mutlu olmak kendi hayatıma bakmak ama öyle biri olmadığına bugün emin oldum. Kendimi paralasam da olmayacak.Konu sahibi, sizce herkes evlenmek zorunda mı? Bekar insanlara bakış açıniz nasıldır?
Böyle devam ederseniz yani bu sabırsızlıkla Allah'a karşı böyle söylemeye devam ederseniz, öyle istediğiniz gibi birini bulmanızda zor olur. çünkü isyan ediyorsunuz ve bu imanı zedeler. Ayrıca ben yirmi de evlendim göklerde ucmuyorum.saniyorsunuzki evlendik büyük bir iş başardık. Biraz yaşınıza göre düşünün. Şunu derler bunu derler derdine dusmeniz de çok ilginç. Umarım böyle düşünmekte devam etmezsiniz. Herkesin imtihanı farklıdır biz evlenip huzursuzuz siz bekarken o yüzden biraz şükür lütfen. İyi geceler diliyorumBenim tek derdim var. Allah bana nasip etmiyor beni sevmiyor beni küçücük de olsa ödüllendirmiyor. Bana laf söyletiyor kucumsetiyor insnalara. Tek dedim bu. Teşekkür ederim güzel dileğiniz icin
Hayır adaletsizlikten bahsediyorumKoca bulamadım diye ölmeyi istemek mi
Wvet erkekler kendi suyuna giden kadınları tercih ediyor. Ben de bunu yapmadigim icin kimseyle anlaşamıyorum ayrıca bana ustten bakılıyor. Biz evliyiz bak sen bekarsin laf olur meselaen kuvuk bir seyde bu söyleniyorYazdığınızda boşanıp ikinci, üçüncü evliliğini yapan kadınlara üsten bakan bir tavrınız var. Boşanmak ayıp mı kusur mu?
Bende 2. Evliliğimi yaptım. Eşimin ilk evliliği.
Arkadaşım kendinden yaşca küçük bir beyle 2. Evliliğini yaptı. Adam kızla evlenmek için ailesini karşısına aldı. Kadının İlk evliliğinden kızı var. Kızı yeni eşine “Baba” diyor.
Erkekler neşeli, hayat dolu kadınları tercih ediyor benim tespitim. Belki karamsar, negatif bir yapınız var. Kendi öz eleştirinizi yapın.
Onlar gibi davranmak iyi olmak mı peki?Onlarin bana bakması ne oluyor peki?onlar da bana evde kaldın diyor.
Evlilik çok matah bişey olsaydı bu kadar boşanan olmazdı. Evlilik bir başarı kıstası değildir.Evlenmeyince otomatik beceriksiz, başarısız olmuyoruz. Suna harcadigin beyin mesaisini başka bişey harca.Hayır adaletsizlikten bahsediyorum
Wvet erkekler kendi suyuna giden kadınları tercih ediyor. Ben de bunu yapmadigim icin kimseyle anlaşamıyorum ayrıca bana ustten bakılıyor. Biz evliyiz bak sen bekarsin laf olur meselaen kuvuk bir seyde bu söyleniyor
Tövbe yarabbim. Allah koca bulma görevlisi mi? Hayırlısı için yine duanızı edin ama siz çabalayacaksınız. İsteksiz durmayın, korkunç dediğiniz de neye ve kime göre korkunç? Belki sizin denginizdir. Çevrenizi değiştirin. Soğuk da olabilirsiniz, hareketleriniz dahil çeki düzen çetin kendinize. Olmadı birini gözünüze kestirirseniz ilk adımı siz atın. Millet oturduğu yerden de kocacık bulmuyor. Huyu, suyu veya görünüşü vs güzeldir. Birilerinin ilgisini çekmiştir. Belki de hasetlenmediği için kısmeti vardır.Hepinize cok teşekkür ederim gecenin bu saatinde beni dinleyip yorum yaptınız. Benim derdim allah herkese nasip ediyor bana etmiyor. Bir ılçede memurum. Güzel bir isim var. Bana senin yerinde olmak isteyen kac kisi var biliyor musun diyorlar. Evlenmek derdinde biri degilim etraftaki herkes beni aman o kimseyi istemiyor olarakbiliyor ama herkesin olup da benim olmaması beni cok üzüyor. Bu konuyu düşünmeyi bırakmıştım ama bugün cok üzüldüm. Herkes mutlu olsun ama allah benim için de bir şey yapabilirdi diyedüşünüyorum. Bu aksam aglamak için odama gecmeyi bekledim. Anneme ve babama bir sey soylemedim. Rol yaptım güldüm. Toplumdaki laf şu olacak yarin ve diger günlerde: bak o ikinciye gidiyor cocuguyla sen hâlâ otur.
Ben bu insanlara ne dicem. Kimseyi asla kınamıyorum küçümsemiyorum ama bosanmis çocuklu kadına bir daha kismet verilebiliyorsa bana da verilebilirdi. Nerde hata yapıyorum anlamadım. Şu kisi olsun diye direttim olmadı. Hayırlısı kimse o olsun dedim korkunc tipler geldi..4 sene kimseyle konusmadim gecensene netten biriyle tanıştım. 1.5 saatlik yerden bemi görmeye gelemedi. O kadın oturduğu yerden buldu bi aksam düğüne gitmekle ama ben kendimi yırtıyorum. Bu arada ck da dua okurum. Fetih suresi taha süresi esmalar ya cami ya vedud
Biri küfür etti birievli olduğunu sakladi biri paragöz biri kadın delisi biru kendisini mukemmel görenbirisi. Bunlar korkunç tipler. Ben hep mucadele ettim hickazanmadim. baskalari bi görüşte 2 ayda evleniyorTövbe yarabbim. Allah koca bulma görevlisi mi? Hayırlısı için yine duanızı edin ama siz çabalayacaksınız. İsteksiz durmayın, korkunç dediğiniz de neye ve kime göre korkunç? Belki sizin denginizdir. Çevrenizi değiştirin. Soğuk da olabilirsiniz, hareketleriniz dahil çeki düzen çetin kendinize. Olmadı birini gözünüze kestirirseniz ilk adımı siz atın. Millet oturduğu yerden de kocacık bulmuyor. Huyu, suyu veya görünüşü vs güzeldir. Birilerinin ilgisini çekmiştir. Belki de hasetlenmediği için kısmeti vardır.
Biri küfür etti birievli olduğunu sakladi biri paragöz biri kadın delisi biru kendisini mukemmel görenbirisi. Bunlar korkunç tipler. Ben hep mucadele ettim hickazanmadim. baskalari bi görüşte 2 ayda evleniyor bTövbe yarabbim. Allah koca bulma görevlisi mi? Hayırlısı için yine duanızı edin ama siz çabalayacaksınız. İsteksiz durmayın, korkunç dediğiniz de neye ve kime göre korkunç? Belki sizin denginizdir. Çevrenizi değiştirin. Soğuk da olabilirsiniz, hareketleriniz dahil çeki düzen çetin kendinize. Olmadı birini gözünüze kestirirseniz ilk adımı siz atın. Millet oturduğu yerden de kocacık bulmuyor. Huyu, suyu veya görünüşü vs güzeldir. Birilerinin ilgisini çekmiştir. Belki de hasetlenmediği için kısmeti vardır.
evet aradığım cevap bu. Ben mesela cok küçük bir sey ıstiyorum. Bu saatte uzulup aglamak yerine sevdiğim beniseven biriylesohbet etmek isterdim. Çok sey istemiyorum ama başkası elini bile kaldırmadan bunlara sahip oluyorBen sizin aslında ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.
İnsan sabreder , bekler , bekler .. ama olmaz. hatta umduğundan kötüsü gelir başına. şaşırır kalır hayatta. Sizin tırnaklarınızla kazıyarak elde edemediğiniz hayatın doğal getirisi olan basit şeyleri bile bir başkasının kolayca elde etmesini görmek, hayal ettğiniz hayatı gözlerinizin önünde başkalarının yaşadığın görmek sizi çok fazla yıpratmış. isyan noktasına getirmiş.
inancınızı kaybetmişsiniz bir şeylere. Çok doğa , insanı tepkiler bunlar. Ben diğer arkadaşlar gibi '' kalbin kötü bilmem ne '' demeyeceğim.. kalp kötülüğü böyle bir şey değil çunkü. Yalnız bakış açıcınız cidden problemli.
'' evren size bir şeyi ısrarla vermiyorsa yanlış yerde ve yanlış zamanda istiyorsunuz demektir '' bu sözü çok severim.
bir düşünün , farklı bir bakış açısı edinin derim ben. Mesela ilişkilere direkt evlenmek olarak bakmayın.. Bu ister istemez karşısınızda ki insanı da olumsuz etkıler. Takıntılarınızdan kurtulun.. sizin vazgeçtiğiniz noktada sizin olan size verilecektir.
Kimse mutsuz olmasin herkesmutlu ve iyi olsun ama benim de hakkim yok mu buna bir parça ıstiyorum baska bi beklentim de yokOnlar gibi davranmak iyi olmak mı peki?
Görmezden gelebilirsiniz ve buna rağmen o mutlu olsun da diyebilirsiniz.. Siz insanların mutluluğunu ne kadar çok dilerseniz o mutluluk veba gibi yayılıyor..
Size göre adaletsizlik Allah’ın size bir eş nasip etmemesi başkalarına nasip etmesi değil mi? O zaman Allah’a karşı mı geliyorsunuz?Hayır adaletsizlikten bahsediyorum
Wvet erkekler kendi suyuna giden kadınları tercih ediyor. Ben de bunu yapmadigim icin kimseyle anlaşamıyorum ayrıca bana ustten bakılıyor. Biz evliyiz bak sen bekarsin laf olur meselaen kuvuk bir seyde bu söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?