- 16 Ocak 2017
- 30
- 8
- 16
- 33
- Konu Sahibi Mandalina71
Oncelikle anlaticaklarim o kadar uzun ki umarim bunalmadan okursunuz.esimle gecen sene aralik ayinda tanistik tabi ben oncesinde 2 kere sadece annem istemedi diye nisan attim.Bu seferde ayni seyi yasamamak icin tanisir tanistirmaz anneme goturdum.cunku bir sorun vardi esim daha once evlenmis bosanmis ve bir cocugu vardi.Annemin bunu kabul etmicegini dusunup uzulurken annem esimin maddi durumunu ogrenince kabul etti.Rahat yasarsin el ustunde tutulursun hayati ogrenmistir vs. Neyse bizde aile olarak maddi anlamda berbat bir donemdeydik annem dediki biz hicbirsey yapamayiz esim dedi hic sorun degil ben herseyi yaparim.neyse 1 ay icinde nisanlandik.ama birbirimize oyle bir deger veriyoruz ki hergun allaha dua ediyorum karsima cikti diye.cok bir zaman gecmeden yine korktugum basima geldi ve yine sorunlar basladi.yillardir calisip hep annemin eline verdim.dugun zamani cikar bana ver ki beni el adamina mahcup etme diye dugun zamani kenarda 1 lira para yoktu.ve ben hicbirsey yapamadim o arada bile calisip eve bakiyordum.1 corap dahi insan alamaz mi alamadim iste.gel zaman git zaman esimin isleri kotu gitmeye basladi baya sikintiya dustu bende anneme dedim bak hem hicbirsey yapmiyoruz hemde herseyi fazla fazla bekliyosun birak elinden geldigiyle olsun ben bu adamla mal mulk icin evlenmiyorum seviyorum onun nasil zorda kalmasina gonlum verir 2 3 parca esya icin evet arkadaslar tam burda film koptu demez olaydim 1 cocuklu adama ben seni bunun icin mi verdim diye basladi soylenmeye bu arada annem surekli laf sokuyor filence su kadar bilezik yapmis yok falanca ev almis almista aileleri almis ne siz ne onun ailesi elini cebine atmadiniz.tek basina dugun yapmak kolay mi her neyse kabus gibi olaylarla dolu nisanlilik sureci gecirdim annem hergun bunun dedikleri yalan cikti yok bu cocuklu yok bu yasli aramizda 6 yas var sadece beynimi yikamaya calisti.ama bu sefer dedim ki 2 kere seni dinleyip nisan attim bu sefer sadece ben istersem biter.dedigimide yaptim sonuna kadar gittim ve evlendim.tabi bu arada annem surekli butun akrabalari arayip kotulemedi mi istemedigini belli etmek icin dugunume bile sacini yapmadan mi gelmedi neler neler esim ailemden oyle bir sogumustu ki dahada zor gunlerin habercisini gorur gibiydim.evlendik daha dugun sabahindan arayip ailesi bize soyle etti ailesi bize boyle etti sen sadece dugununde oynadin bu kadar mi kocaya merakliydin diye telefonla uyandim.surekli esime caktirmamak icin turlu numaralara girmekten baska sansim yoktu.ama anliyodu oda istenmedigini daha bunlar yuzeysel anlattiklarim.birgun esim bana dediki ben ailenle eskisi gibi samimi olmak istemiyorum bana cok cektirdiler yapmacik olamiyorum onlara karsu filan.yapma etme dinletemedim bu arada kurban bayrami geliyor yenide gelinim esim beni memleketine el opmeye goturmek istedi dediki ya ben oyle soyledim ama kurban kesicez gel kurbanimizi verip sizinkilerinde elini opelim kusluk olmasin herneyse basima gelcegi biliyor gibi anneme onceden gittim dedim nolur bisey deme laf sokma bitsin bu eziyet annem demesin mi sen onun memleketine gidemezsin oda bu eve giremez ben onu istemiyorum zaten babanda diyo kizimi ben geri alcam yok su bile bosandi daha iyiyse evlendi gibisine vaatler aglaya aglaya ciktim geldim eve esime tabi anlatmak zorunda kaldim dedim ki memlekte gelicem ama ailem bilmesin oda garibim kabul etti tam yoldaykende annem yalan soyledigimi anlayip beni evlatliktan reddetti.bir daha kapimdan giremezsin diye.isin garibide babam annem ne derse onaylayan bir tiptir.ben dedim namussuzluk yapmadim sen bilirsin anne. Beni bir guzel sildiler ama hergun arayip tam esimin evde oldugu saatlerde hem ona hem bana tonlarca hakaret ediyordu.birgun artik yine ayni sekilde olunca esim patlayip elimden telefonu alip ne soyluyosan aynisi sensin yeter artik bir daha bu evi aramicaksin dedi.annem durur mu kardesimi aramis enisten bana kufur etti diye oda kalkip evi basmasin mi sen anneme nasil kufur edersin de yok ablami ceker alirimda kavgalar dovusler tabi psikolojik olarak cok yiprandim bu olay bende kopus oldu ve kendi ailemi sildim bana ve evliligime saygiyi ogrenmediginiz surece beni yok bilin dedim 3 ay hic konusmadik o 3 ayda evde hicbir ses yukselmesi bile yasanmadi bu arada ufak ufak ben annemle babamla gorusmeye basladim sandimki hatalarini anladilar nerdeee hala annem bosan gel bosan gel herkes seni kiniyor dul adama gittin diye cok mu aradin yok daha iyisini bulursun hergun kafami utuluyor esim ben senin ailenle bir daha asla gorusmem ama senin ailendir sen git gel diyor.artik inanin hic gucum kalmadi kimselere anlatamiyorum.annem arkadaslarima kadar arayip herseyi anlatip beni rezil mi etmedi neler neler esimle ailem arasinda kalmak beni cok yipratti bi yandan tamamen silcem diyorum ama olumlu dunya sirt donemiyorum bi yandan evde huzur kalmiyor esimin isterdim ki boyle kabul etmesini ama asla etmem diyor o kadar kinli ki anlatamam bu hayat bana zindan arkadaslar ve bu zindandan ya olursem ya bosanirsam kurtulucam hergune mutsuz uyanmaktan cok yoruldum