Herkes Dr adını fiyatını ve Memnuniyet Derecesini yazabilirmi ltf =)

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
37
Arkadaşlar formda herşey çok dağınık burun ameliyatı olan arkadaşlar buraya olduğu doktorun adını memnuniyet derecesini ve fiyatını yazabilirmi acaba hem olacak arkadaşlarada çok yararalı olur tek tek forumları dolaşmaktan başım döndü valla =))) bu arada ilinide yazarsa makbule geçer ŞİMDİDEN ÇOK TŞKLER :pp

Hastane = ankara gazi hastanesi
Doktor = selahattin özmen
Fiyat = ilaç masrafları dahıl 1920 selahattın hocanın fıyat aralıgı (1500-2000 TL arası)
burunda yapılcak işlemden işleme değişir bu fıyat o yuzden tam bır fıyat vermemız mumkun olmaz
Memnunıyet derecesi=Çok memnun

Son düzenleme:
canım ben adana ortadoğu hastanesinde oldum OPR. dr Sadık Karakaya'ya 2.250 YTL ye
çok memnunum bugün 25. günüm a.s.

Ankara Gazi Hastanesi Doç.Dr.Selahattin ÖZMEN in yapmış olduğu ameliyatları görenlerden biriyim burun estetiği anlamında çok başarılı inanılmaz doğal duruyor yapmış olduğu ameliyatlar.
Aralıkda bende düşünüyorum yaptırdığım zaman resimlerimi sizinle paylaşırım

Arkadaşlar,Antalya'da burun estetiği yaptıran arkadaş var mı?Seçkin Okşar hakkında bilgisi deneyimi olan?Paylaşırsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar,Antalya'da burun estetiği yaptıran arkadaş var mı?Seçkin Okşar hakkında bilgisi deneyimi olan?Paylaşırsanız çok sevinirim.

çok güzel bi konu başlığı olmuş bu ama kimse dönüp bir daha bir sey yazmamış. selahattin özmeni ben de araştırıyorum ancak kendisiyle konuşmak istiyorum. telefon açtım bir kaç defa ancak açan olmadı. bana bu konuda yardımcı olacak kimse yok muu???

gazide ameliyat olan bi arkadaşım var doktorun ismini şu an hatırlamıyorum ama ben sonucu pek beyenmedim

bi türlü selahattin özmene ulaşamadım. şansını kaybetti :) her neyse ben yarın naci çelik e ilk muayeneye gidiyorum çok heyecanlıyım...

X