• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

konuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.
2 yumurta
2 bardak süt
5 ceviz
1 muz
hepsini karıştırıp saat sekiz gibi içmeye başlıyorum. uyuyana kadar içiyorum. yani uzun bi sürede bitiriyorum ama 1 kilo almışım. 5 gün oldu.
Konuyu ben açtım yalnız:) başka konudan sözediyosun sanırım..

benim formül: 12-14 bebe bisküvisi 1.5 bardak süt.. ayrıca günde 2 yemek kaşığı pekmez bol bol ceviz fındık badem bal.. ben bu şekilde 11 kilo almıştım

konuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.
2 yumurta
2 bardak süt
5 ceviz
1 muz
hepsini karıştırıp saat sekiz gibi içmeye başlıyorum. uyuyana kadar içiyorum. yani uzun bi sürede bitiriyorum ama 1 kilo almışım. 5 gün oldu.
Bir de 20 tane bebe büskivisi vardı asıl yazmam gerekeni unutmuşum

Konuyu ben açtım yalnız:) başka konudan sözediyosun sanırım..

benim formül: 12-14 bebe bisküvisi 1.5 bardak süt.. ayrıca günde 2 yemek kaşığı pekmez bol bol ceviz fındık badem bal.. ben bu şekilde 11 kilo almıştım
Aa evet sen açmışsın :) ya bilmiyorum ya farklı bi yerde gördüm ya da bi kaç tanesini ben ekledim yani okuduktan sonra kalktım olan malzemelerde hazırladım bende de 20 tane bisküvi var yazmayı unutmuşum

Aa evet sen açmışsın :) ya bilmiyorum ya farklı bi yerde gördüm ya da bi kaç tanesini ben ekledim yani okuduktan sonra kalktım olan malzemelerde hazırladım bende de 20 tane bisküvi var yazmayı unutmuşum
Malzemeler ve miktarlar biraz fazla sanki ..midene dikkat et ağır gelemsin umarım işe yarar;)

Kızlar merhabalar benim boy 1.60 kilo 54.2 bugün diyete başladım. Ara öğün olarak sert kahve ya da yıesil çay iciyorum. 48 kilo olmak istiyorum. 6 kilo fazla var yani. Nisan hedef inşallah

Boy 1.78, kilo 69,9:) gramına kadar yazarım. 4,5 ayda 90 kilodan 69,9'a indim. ideal kilom 68. son iki kilo. hedefim şubat sonu. Spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. kendimi sıkmıyorum ve zorlamıyorum.

Şu anda 46 kiloyum kızlar gerçekten dikkat edip uğraşınca alınıyormuş bunu anladım. Ben her gün içim fit çikolatalı süt ya da pınar yüksek proteinli çikolatalı sütten içtim. Deneyin mutlaka işe yarar :)
Bende bunu denemek istiyorum ama emziren bir anneyim yan etkisi olurmu diye endişe ediyorum.siz gün içinde nasıl kullandınız bu nu acaba

Şu anda 46 kiloyum kızlar gerçekten dikkat edip uğraşınca alınıyormuş bunu anladım. Ben her gün içim fit çikolatalı süt ya da pınar yüksek proteinli çikolatalı sütten içtim. Deneyin mutlaka işe yarar :)
Acaba kaç günde bukadar kilo aldın.hergun düzenli olarak mı içtin .sadece onu icerekmi kilo aldın.beni aydınlatır mısınız

Back