- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de bize ipucu ver.nasil zayif kaliyorsun170 boy 46 kilo nasıl kilo alırım acil taktik istiyorum arkadaşlar
Boy:166Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın
kızlar burda boyumuzu ve kilomuzu yazıyoruzz
ben;
boyum 1.67
kilom 56
Benimde hedefim 65 kilo.olmak161 42 kg
Hedefim de 49 Kg olmak
Konuyu ben açtım yalnız:) başka konudan sözediyosun sanırım..konuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.
2 yumurta
2 bardak süt
5 ceviz
1 muz
hepsini karıştırıp saat sekiz gibi içmeye başlıyorum. uyuyana kadar içiyorum. yani uzun bi sürede bitiriyorum ama 1 kilo almışım. 5 gün oldu.
Bir de 20 tane bebe büskivisi vardı asıl yazmam gerekeni unutmuşumkonuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.
2 yumurta
2 bardak süt
5 ceviz
1 muz
hepsini karıştırıp saat sekiz gibi içmeye başlıyorum. uyuyana kadar içiyorum. yani uzun bi sürede bitiriyorum ama 1 kilo almışım. 5 gün oldu.
Aa evet sen açmışsın :) ya bilmiyorum ya farklı bi yerde gördüm ya da bi kaç tanesini ben ekledim yani okuduktan sonra kalktım olan malzemelerde hazırladım bende de 20 tane bisküvi var yazmayı unutmuşumKonuyu ben açtım yalnız:) başka konudan sözediyosun sanırım..
benim formül: 12-14 bebe bisküvisi 1.5 bardak süt.. ayrıca günde 2 yemek kaşığı pekmez bol bol ceviz fındık badem bal.. ben bu şekilde 11 kilo almıştım
Düzensiz yemek yiyorum öğünlerim çok kafama göre yani bi düzenim yok sanırık o sebeple alamıyorumSen de bize ipucu ver.nasil zayif kaliyorsun
Malzemeler ve miktarlar biraz fazla sanki ..midene dikkat et ağır gelemsin umarım işe yararAa evet sen açmışsın :) ya bilmiyorum ya farklı bi yerde gördüm ya da bi kaç tanesini ben ekledim yani okuduktan sonra kalktım olan malzemelerde hazırladım bende de 20 tane bisküvi var yazmayı unutmuşum
Kilolu degilsin 65 kilo olsanda gayet normalZayif olan arkadaslar yemek yiyin.
Yemiyorsunuz.
Ondan sonra sikayet ediyorsunuz
Bak bizim gibiler napsin.
Yemegi koklasak kilo aliyoruz
Bu arada boyum 1.65
Kilom 60.
Keske biraz daha zayif olsam.
boy 1.70 kilo 53... 60 olsun ama olmuyo maalesef
Bende bunu denemek istiyorum ama emziren bir anneyim yan etkisi olurmu diye endişe ediyorum.siz gün içinde nasıl kullandınız bu nu acabaŞu anda 46 kiloyum kızlar gerçekten dikkat edip uğraşınca alınıyormuş bunu anladım. Ben her gün içim fit çikolatalı süt ya da pınar yüksek proteinli çikolatalı sütten içtim. Deneyin mutlaka işe yarar :)
Acaba kaç günde bukadar kilo aldın.hergun düzenli olarak mı içtin .sadece onu icerekmi kilo aldın.beni aydınlatır mısınızŞu anda 46 kiloyum kızlar gerçekten dikkat edip uğraşınca alınıyormuş bunu anladım. Ben her gün içim fit çikolatalı süt ya da pınar yüksek proteinli çikolatalı sütten içtim. Deneyin mutlaka işe yarar :)