• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

Bilmiyorum anlamıyorum
Zayıf olsak bir türlü şişman olsak bir türlü
Aslında sağlıklı isek gerisi yalan
Benim çok kilo fazlam var sağlığım için sıkıntı o yüzden biraz verince sağlığım için yeterli ama
Ama!!!
Daha daha zayıf daha güzel fit olmak istiyorum
Neden? Çünkü hepimiz o instagramda
Gordgumz kızlar gibi olmak istiyoruz maalesef..
Hepimiz olmasada..cogumuz.
Çünkü toplum bizi buna itiyo sanki :/
Buraya yazmak istedim böyle...
keske ben kilolu olsam hic ozenme zayiflara hic iyi bise degil. Çökmüş cılız gorunuyosun, her goren ayyyy ne kdr zayiflamissin deyip piskolojni bozuyor.

aynen bende oyle canim sende mega max dene faydasini gorursun emin ol. Benim istahim cok kapaliydi ictim 15 gunde 5 kilo aldm 2. Pakette daha cok aldiriyor azimle kullanmak lazim

Mega Max iştah açmak için mi sadece? Eğer öyleyse benim iştahım da çok açık bir faydası olmaz sanırım ama kilo alımına yardımcı oluyorsa deneyeyim bir

Güncel: boy 1.67 kilo:49
Başa döndüm ne güzel kilo almıştım bi ara yine zayıfladım.. :(

Bnde cok zayiftim 1.72 boy 49 kilo yuzden bide hic kilo alamiodum en sonunda grip oldugum bi gun oksuruk gecmeyince nefes darligi flnda vardi dahiliye doktoruna gittim kan tahlili fln yaptilar astım baslangici dedi o ayri fakat devit 3 ilaci verdi ayda bir kullanmk icin kiz inanmazsin 1 ayda 5 kilo aldim ikinci aydada 3 kilo alfim suan 61 kiloyum:halay: bi doktora gorunun derim

1.72 42 kiloyum görenler seni açmı bırakıyorlar diyolar sinir oluyorum ne yaptıysam kilo alamadım

Nasıl bi kür paylaşır mısın? Buradakilere de yardımcı olur
konuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.
2 yumurta
2 bardak süt
5 ceviz
1 muz
hepsini karıştırıp saat sekiz gibi içmeye başlıyorum. uyuyana kadar içiyorum. yani uzun bi sürede bitiriyorum ama 1 kilo almışım. 5 gün oldu.

Back