Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende oyle canim sende mega max dene faydasini gorursun emin ol. Benim istahim cok kapaliydi ictim 15 gunde 5 kilo aldm 2. Pakette daha cok aldiriyor azimle kullanmak lazimBoy 1.73 Kilo 51-52
Bir de iri kemikliyim. Ne kadar zayifsam o kadar kemik torbasi gibi gozukuyorum
keske ben kilolu olsam hic ozenme zayiflara hic iyi bise degil. Çökmüş cılız gorunuyosun, her goren ayyyy ne kdr zayiflamissin deyip piskolojni bozuyor.Bilmiyorum anlamıyorum
Zayıf olsak bir türlü şişman olsak bir türlü
Aslında sağlıklı isek gerisi yalan
Benim çok kilo fazlam var sağlığım için sıkıntı o yüzden biraz verince sağlığım için yeterli ama
Ama!!!
Daha daha zayıf daha güzel fit olmak istiyorum
Neden? Çünkü hepimiz o instagramda
Gordgumz kızlar gibi olmak istiyoruz maalesef..
Hepimiz olmasada..cogumuz.
Çünkü toplum bizi buna itiyo sanki :/
Buraya yazmak istedim böyle...
aynen bende oyle canim sende mega max dene faydasini gorursun emin ol. Benim istahim cok kapaliydi ictim 15 gunde 5 kilo aldm 2. Pakette daha cok aldiriyor azimle kullanmak lazim
istahinida cok aciyor kilo da aldriyor canimMega Max iştah açmak için mi sadece? Eğer öyleyse benim iştahım da çok açık bir faydası olmaz sanırım ama kilo alımına yardımcı oluyorsa deneyeyim bir
istahinida cok aciyor kilo da aldriyor canim
161 42 kg
Hedefim de 49 Kg olmak
1.72 42 kiloyum görenler seni açmı bırakıyorlar diyolar sinir oluyorum ne yaptıysam kilo alamadım
1.60 44 kilo alamiyorum kilo(
170 boy 46 kilo nasıl kilo alırım acil taktik istiyorum arkadaşlar
Bebe bisküvisi deneyin kızlar işe yarıyor
Nasıl bi kür paylaşır mısın? Buradakilere de yardımcı olurDeniyorum bi kür bakalım ya inşallah sonuç alırım
Şu anda 46 kiloyum kızlar gerçekten dikkat edip uğraşınca alınıyormuş bunu anladım. Ben her gün içim fit çikolatalı süt ya da pınar yüksek proteinli çikolatalı sütten içtim. Deneyin mutlaka işe yarar :)161 42 kg
Hedefim de 49 Kg olmak
konuyu açan arkadaşın kürünü uyguluyorum sadece yumurta sayısını değiştirdim.Nasıl bi kür paylaşır mısın? Buradakilere de yardımcı olur