- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- 103
Anlıyorum canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu :)Hayır bebe bisküvisiyle 70 olmadımdüzenli yiyerek istediğim kiloya yani 55e ulaştım.. şimdi aldığım kilolar hamilelikten dolayı doğumdan sonra inşallah tekrar 55-60 arası olacağım
Çok teşekkür ederim canım:)Anlıyorum canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu :)
Kılo almak isteyen arkadaşlar nasıl oluyorda kılo almıyorsunuz merak edıyorum. Mesela bugun neler yeıdnjz
Boy 1.74 kilo 58 bende kilo almaya yıllardır çalışıyorum.doğum yap alırsın dediler,üç doğum yaptım kilo alamadım.30 yaşını geç alırsın dediler 44 oldum ve halen alamadım.16 yaşında giydiğim etek halen kip diye üzerime oluyor.bacaklarim okadar zayif ki,geçen estetik cerrahina gittim,doktor güldü.birçok insan senin gibi zayif olabilmek için neler yapıyor dedi.tabiiki istediğim ameliyat biraz zor bir durum.ayak bileklerime silikon yaptırmak istedim.çok zor dedi doktor.vazgeçmek zorunda kaldım.ve boru bacak bile görsem kiskaniyorum
1.60 boyum 47 kiloyum acil kilo almam gerek yoksa zayıflıktan ölücem
Boy 1.74 kilo 58 bende kilo almaya yıllardır çalışıyorum.doğum yap alırsın dediler,üç doğum yaptım kilo alamadım.30 yaşını geç alırsın dediler 44 oldum ve halen alamadım.16 yaşında giydiğim etek halen kip diye üzerime oluyor.bacaklarim okadar zayif ki,geçen estetik cerrahina gittim,doktor güldü.birçok insan senin gibi zayif olabilmek için neler yapıyor dedi.tabiiki istediğim ameliyat biraz zor bir durum.ayak bileklerime silikon yaptırmak istedim.çok zor dedi doktor.vazgeçmek zorunda kaldım.ve boru bacak bile görsem kiskaniyorum
Yaşım 21. Boyum 1.56 kilom 42.5Yedikçe kilo veriyorum sanki tosun gibi yiyorum bazen 43.5'a çıkıyorum sonraki hafta hop yine 42.5
boyum 1.60 kilom 40. bi 5 kilo bile ne çok farkedicek ama işte...
60 kilo olmak nedir o boya sacmalamayinKızlar bende 1. 65 boy 50.4 kiloyum aslında bundan 3 gün falan önce daha dogrusu geçen ayın28inde 48dim bu sayfada gördüm bebe büskivisi ve süt formülünü 3 gün yaptım şuan 50.4üm ve iştahı iyi olup kilo almayanlardandım 3 ay devam edecegim bu ayın 13ünde gene tartilacagım sizi bilgilendiririm ben 50yi hiç göremezdim bu güne kadar hertürlü aldırıyor şuan vucudumda hafif göbüş hariç pek bi degişim yok ama 3 ay devam edersem belli olur sanırım kesinlikle deneyin biraz hatlarım çıksın istiyorum ben ya 60-65 hedefim bakalım
168 e 47 nerelere gideyim ben.Istah 0 yok yani.Gunde 1 ogun yesem yetiyor.2 de cocuk dogurdum yas 26.Bana istah acan birsey lazim
162
42
1.67 boyum 42 kilom alamıyorum kızlar kilo alamiyorumm
Olsa imkan ben hemen verirdim sana yağlarımdan.Boy 1.74 kilo 58 bende kilo almaya yıllardır çalışıyorum.doğum yap alırsın dediler,üç doğum yaptım kilo alamadım.30 yaşını geç alırsın dediler 44 oldum ve halen alamadım.16 yaşında giydiğim etek halen kip diye üzerime oluyor.bacaklarim okadar zayif ki,geçen estetik cerrahina gittim,doktor güldü.birçok insan senin gibi zayif olabilmek için neler yapıyor dedi.tabiiki istediğim ameliyat biraz zor bir durum.ayak bileklerime silikon yaptırmak istedim.çok zor dedi doktor.vazgeçmek zorunda kaldım.ve boru bacak bile görsem kiskaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?