- 18 Eylül 2010
- 358
- 4
- 118
- Konu Sahibi denniss_shady
-
ama silikonda saglıklı değil.ilerde evlendıgımızde çocuk falan oldugunda nasıl olacak.dogal gögüs gibiolmazkı.
kızlar bende göğüslerimin doğal yollarla büyümelerini istiyorum. ancak aklıma takılan bi şey var. diyelimki yağ ile masaj yaptıktan sonra gerçekten büyüme oldu. bu büyüme göğüslerin içinde neyin çoğalması sonucunda olmuştur? zannedersem süt kanallarının içinde sıvı birikmesinden dolayı göğüsler büyümüş olacak. acaba bu süt kanallarının içindeki sıvı sonradan kistik yapıya dönüşürmü? yani emzirme olmadığı için sıvı orda kalcak. ve zamanla kuruyup kist olur mu diye düşünüyorum. kötü hutlu bişey olmazda ama sıkıntı yaratırmı. fikir sahibi olan varsa lütfen yazsın
haklsın valla. ben zaten hastalık hastasıyım. güzellik uğruna kistlerle felan uğraşmiim diye düşünüyorum. bunuda nerden biliyorum; kuaförde bi bayan vardı o anlattı. tanınmış bir markanın toparlayıcı göğüs kremini kullanmış. sonra göğüslerinde bi sürü kist oluşmuş. doktor o kullandığı kreme bağlamış. kadın eve gelince ilk işi o kremi çöpe atmak olmuş. tmm belki bu yağlar doğaldır ama yinede acaba diye düşünüyorum. keşke uzun zaman kullanmış biri olsada kistlerin oluşmadığına dair bilgi verse. yanlış anlamayın lütfen. hani başkası kullansın iyi mi kötümü onun başına gelsin sonra ben kullaniim demiyorum. kullananlar için herhangi bir yanetki yapmamasını diliyorum. kızlar aranızda kısa zamanda jinekoloğa giden olursa sorabilirmi acaba bu yağlardan dolayı göğüslerde kist oluşurmu diye. sonrada cevabı yazarsanız çok teşekkür etmiş olacağım.
bak sımdı bnde korktum bnde cörek otu yagı kullanıyorum
kormana gerek yok. ben özellikle sordum. ve sonra aklıma takıldı doktoru tekrar rahatsız ettim, aradım. o kadının kullandığı kremde kimyasal olabilirmiş. zaten kadındaki kistler kötü huylu değildi. öyle olsa derdi heralde. o yüzden canını sıkma. bende iyice düşündüm. ilk çarşıya gittiğimde themra göğüs şekillendirici yağdan alcam. sen çörekotunu ne zamandır uyguluyorsun? değişiklik varmı?
tmm cnm. git doktora için rahat etsin. ama merak etme bişey olmamıştır, olmazda.inş dedign gibi olur bn nerdeyse 1 haftayı gecik kullanıyorum bakalım sonuc ne olacak bıde yanında küç ü deniyorum en iyisi bnde doktora gıdım hemde sormus olurumm
kız<lar bu therme bakım yağını9 nerden sipariş verdiniz int.tenmi verdiyseniz netten hangi adresten ve kaça aldığınızı sorabilirmiyim bende sipariş vercemde şimdiden ilgilenenler için şimdiden çok teşekkür ederim
[/COLOR]
mersinde baharatçıda satılıyor. ama netdede satış siteleri vardır büyük ihtimalle. fiyatı galiba 25-30 tl arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?