• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Herkes bir yıldan fazla demiş :(

Nzlcnhktn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
48
8
1
30
İğneli epilasyon gerçekten Bi yıldan fazla mı sürüyor göğüs aram ve göğüslerim için düşünüyorum eylül ayında başlarım dşye düşünmüştüm ama sorduğum herkes çok negatif konuştu moralimi çok bozdular

Merhaba.
Moralini bozma. Elektroliz sabır işi. Hayat daha çok uzun, 1 sene çok kısa bir dilim. ben süreci açıklayayım biraz.
Şu an sahip olduğunuz kıllar o bölgedeki aktif kılların sadece belirli bir oranıdır. Diğer kıllarınız şu an dinlenme aşamasındadır.
Şu an giderseniz bu görünen kıllar tedavi edilecek, ölenler ölecek, ölmeyenler aylar sonra tekrar çıkacak. Epialsyoncu iyiyse hepsini öldürebilir bir daha çıkmaz ama bunun garantisi de yok hepsi bir defada ölecek diye. Ölmeyenler ama hemen çıkmayacak önce yedekler çıkacak o dinlenme aşamasında olanalr.
Yani mesela 3 seri kıl varsa ilk gittiğinizde 1. seriye çalışııyor, sonrakinde 2. seri sonrakinde 3. seri sonrakinde 1.sinden arda kalanlar. Tabi bu kadar basit konuşmak da yanlış, ancak bu mantık çerçevesinde düşünürsen, dediğimi anlayacaksın. bir kıl kökünden söküldükten sonra aynı kılın çıkması aylar alıyor. Bu süre bölgeye göre değişiyor.

Eskiden çok okumuştum, göğüs bölgesinde çıkacak kılların hepsi 6-8 ay sürmeli, yani en az 6 8 ay düzenli gidersen, sonraki kıllar tek tük çıkacaktır, bir yılını da öyle tamamlarsın. Zaten bir iki tur toplattıktan sonra çıkacak kıllar çok azalacaktır.

Merhaba.
Moralini bozma. Elektroliz sabır işi. Hayat daha çok uzun, 1 sene çok kısa bir dilim. ben süreci açıklayayım biraz.
Şu an sahip olduğunuz kıllar o bölgedeki aktif kılların sadece belirli bir oranıdır. Diğer kıllarınız şu an dinlenme aşamasındadır.
Şu an giderseniz bu görünen kıllar tedavi edilecek, ölenler ölecek, ölmeyenler aylar sonra tekrar çıkacak. Epialsyoncu iyiyse hepsini öldürebilir bir daha çıkmaz ama bunun garantisi de yok hepsi bir defada ölecek diye. Ölmeyenler ama hemen çıkmayacak önce yedekler çıkacak o dinlenme aşamasında olanalr.
Yani mesela 3 seri kıl varsa ilk gittiğinizde 1. seriye çalışııyor, sonrakinde 2. seri sonrakinde 3. seri sonrakinde 1.sinden arda kalanlar. Tabi bu kadar basit konuşmak da yanlış, ancak bu mantık çerçevesinde düşünürsen, dediğimi anlayacaksın. bir kıl kökünden söküldükten sonra aynı kılın çıkması aylar alıyor. Bu süre bölgeye göre değişiyor.

Eskiden çok okumuştum, göğüs bölgesinde çıkacak kılların hepsi 6-8 ay sürmeli, yani en az 6 8 ay düzenli gidersen, sonraki kıllar tek tük çıkacaktır, bir yılını da öyle tamamlarsın. Zaten bir iki tur toplattıktan sonra çıkacak kıllar çok azalacaktır.

Çok teşekkürler en azından ilki kadar çok olmayacaktır hiçbir zaman diye düşünmeye başladım çok güzel açıklamışsınız çok teşekkürler :KK200:

Bende kendi tecrübelerimden yola çıkarak yaziyim. Yüzüm 1 yıl oldu. Halen gidiyorum ama baya azaldı. Senelerce lazere gitmiştim o yüzden ordaki tüyler çok aktif.
Bel bölgeme sadece 1 kez ağda yaptırmıştım. 3 seans gittim. İlk seans 1 saat sürdü. 2 hafta önce gittiğimde 2 tüy vardı sadece. 3 seansta beli bitirdim.
Tüylerin hangi evrede olduğu ve daha önce işlem görüo görmediğide önemli. Eğer hiçbişeyle almadıysan daha önce çok daha kısa sürücektir.

Çok teşekkürler üst kısmını
Bende kendi tecrübelerimden yola çıkarak yaziyim. Yüzüm 1 yıl oldu. Halen gidiyorum ama baya azaldı. Senelerce lazere gitmiştim o yüzden ordaki tüyler çok aktif.
Bel bölgeme sadece 1 kez ağda yaptırmıştım. 3 seans gittim. İlk seans 1 saat sürdü. 2 hafta önce gittiğimde 2 tüy vardı sadece. 3 seansta beli bitirdim.
Tüylerin hangi evrede olduğu ve daha önce işlem görüo görmediğide önemli. Eğer hiçbişeyle almadıysan daha önce çok daha kısa sürücektir.

Çok teşekkürler üst kısmını sadece bir kez Ağdayla aldım diğer yerlerinde geçen yaz ağda yapardım sadece içimi rahatlattınız çok sağolun

Çok teşekkürler üst kısmını

Çok teşekkürler üst kısmını sadece bir kez Ağdayla aldım diğer yerlerinde geçen yaz ağda yapardım sadece içimi rahatlattınız çok sağolun

Bende ilk burdan bilmediklerimi soruyodum fakat yapan kişi kadar kişinin kendi bakımıda önemli. Hepimiz farklı krem - ilaç kullanıp ne sıklıkla sürdüğümüz, daha öncesinde kaç kez lazer gördüğümüz, cildimizin hassasiyet durumu hepsi farklı. Bu yüzden açıkçası ne kadar sürede biter sorusu senin kıl yapına bağlı. :) umarım kısa sürede kurtulursun.

Şöyle düşünün ; ciltte toplamda 100 kıl var. Bu 100 kılın 50 si o sırada yüzeyde , 50 si de cilt altında . siz uygulamayı cilt üzerindeki çıkmış 50 kıla yaptırdıktan bir zaman sonra cilt altında yüzeye çıkmak için olgunlasmayi bekleyen 50 kıldan anagen evredeki 25 kıl daha çıkar. Yani aldirdiginiz killar degil. Bu cikanlari da aldirdiniz. Tabi bunu iyi bir uygulama için söylüyorum. Sonrasında kalan 25 kil da olgunlaşıp cilt ustune çıkınca onlar da alınir bu toplam 1 tur olur. 3 seans oldu ama toplamda 1 tur diyoruz. Çünkü cildin uyuyan uyumayan tüm kıllarını aldığımız için. İşte seanslar arasında da kıl yoğunluğunun azalmasınin sebebi bu. Lazerde ise yoğunluk azalmaz sadece kıllar bir oranda incelir .

Back