Herkes balayı için Antalya'ya giderse Antalyadaki bir çift ne yapmalı :)

Antalya'da yaşayan bir çifte balayı önerisi:)

• Marmaris

OY: 3 15,0%
  • Çeşme

OY: 5 25,0%
  • Fethiye

OY: 0 0,0%
  • KKTC

OY: 12 60,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

ndrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
917
0
0
Antalya
Kızlar ben ve nişanlım çok uzun yıllardır Antalya'da yaşıyoruz ve 26 Haziran'da evleneceğiz.Herkes balayına Antalya'ya geliyor balayına peki ama biz nereye gideceğiz?Ankete katılırsanız ve hatta maddelerde olmayan yerler de aklınıza geldiğinde yazarsanız yorumlara çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..bilmiyorumkismile

Çeşme..
Ben çeşmeyi terch ederdim heralde cnm..
Ama iyice araştırarak..

Yazın olması bir çok alternatif verir bu güzel.18 gün sonra evlenecek ve Şubat soğuğunda donacak bir gelin olarak Kıbrıs'ı tercih ettim ben. (En azından biraz az donarız diye :) ) Dönüşte izlenimlerimi yazarım daha detaylı bir biçimde.Diğer şıklar da güzel aslında.Amaan baş başa olduktan sonra her yer güzel olacaktır eminim.

Kızlaaar var ya nasıl mutlu ettiniz beni sağolun yorumlarınızla...Bu arada gizemcimmm bi baktım herkes antalyada nereye gidelim yazıo biraz isyankar oldu başlık üstelik bi de ben ürgüplüyüm.Kapadokya turu da yatıyo yani

canım kıbrısta hiçte donmassın ben yılbaşında kıbrıstaydım
çok sıcaktı hatta girnede turistlar güneşleniyolardı
girne merit çok süper tavsiye edrimmmkaydirigubbakcemile5

Ben ıstanbul a gezmeye gelin derim daha önce gelmemişseniz denize her zaman girebilirsiniz zaten sempatiksalakcinni

Hmm istanbulu ben biliyorum cnm her yaz geliyorum ama nişanlım değil..Aslında adaları da düşünmedik değil

canım kıbrısta hiçte donmassın ben yılbaşında kıbrıstaydım
çok sıcaktı hatta girnede turistlar güneşleniyolardı
girne merit çok süper tavsiye edrimmmkaydirigubbakcemile5

Aman o turistler azıcık üşütük, kışın bile t-shötrtle geziyorlar opuyorumnanaktan umarım dediğin gibi havası biraz ılıman olur. Mercure Otel ayarladık.nereye düştüğünü merak edip bakmadım bile umarım iyi çıkar akannehir

slm cnm a.s.

aynı olay bizde de var,nişanlım antalyalı olduğu için evimizde orda olacağı için farklı biyer olsun istedik ve Çeşme'de karar kıldıka.s

şunuda sölim Kıbrısı bilmeseydik kesinlikle oraya giderdikyerimseniben
tavsiye ediorum Kıbrısı, gezilcek okadar çok yer var ki. masmavi deniz, tertemiz plajlar, altın sarısı kumlar, buram buram tarih kokan sokaklar, harika oteller kesinlikle tavsiye ederim cnm..

ama altınızda arabanız olmalı, arabasız imkansız Kıbrısı gezmek.. ordanda kiralayabilirsiniz 3günlüğü 180-200 arası bi fiyata (en az 3günlük kiralanıo), ayrıca benzin orda biraz daha uygun.. otel olarak Girnede Acapulco oteli tavsiye ederim , çok güzel bi mekandır hijyen ve yemekler harikaa.s bu otelinde günlüğü en son çift kişi 160tlydi.. (2008de)

sana bikaç foto eklim Kıbrısın ve Acapulco otelin

bunlarda Kıbrıs'tan bikaç kare

canım benim çok sağol çok bilgilendirici ve çok güzel bi mesaj olmuş nişanlımla beraber okuduk ve burayı düşünmeye karar verdik bayıldım ben:) Çoook ama çok sağol valla.Antalyaya geleceksen tanışmak isterim antalyanın kazanacağı bu güzel gelini

cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu banaa.s.

sormak istediğin şeyler varsa sor, seve seve cvplarım..
şunu sölim, Kıbrıs'a giderseniz eğer uçak alçalmaya başladığında tepeden gördüğünüz ve havaalanından otelinize doğru giderken yol boyu süren manzara sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kuru çöl gibi bi görüntü var çünkü kaydirigubbakcemile3 havaalanı şehirden çok uzakta köhne biyerde, ancak Girneyi uzaktan ilk gördüğünüzde içiniz açılır merak etmeyinkaydirigubbakcemile5

ayrıca arabanıza atlayıp Kıbrısı keşife çıktığınızda büyülenmemek elde değilolumunekankayizsmile
gezilcek çok yer var, siz karar verin yeterki ben istersen tarihi mekanların, popüler plajların, ünlü kiliselerin adlarını yazarım sana bayanssulusmile

Çeşme'yi düşünürsenizde Çeşme Ilıca otel tavsiye ederim, çok hoş bi otel.. çift kişi 180-190tlydi geçen sene.. biz bu otelde karar kıldık şimdilik..

Sheraton 'da olabilir ama fiyatlar biraz uçuk, bizim için düğün sonrası biraz ağır gelir, ama size uygunsa süper olur..

ndrcn yaaa ben nereye gidecegime karar veremedim bir antalyali olarak, 1. si benim dugun eylulde, 2.si biz nisanlimla denize girmiyoruz benim alerjim var daaa...Bana ne onerirsiniz kizlar yaaa...

Yaa kızlar çoook sağolun biz de karar veremedik net olarak ama büyük ihtimal çeşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…