canım benim çok sağol çok bilgilendirici ve çok güzel bi mesaj olmuş nişanlımla beraber okuduk ve burayı düşünmeye karar verdik bayıldım ben:) Çoook ama çok sağol valla.Antalyaya geleceksen tanışmak isterim antalyanın kazanacağı bu güzel gelini
cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu banaa.s.
sormak istediğin şeyler varsa sor, seve seve cvplarım..
şunu sölim, Kıbrıs'a giderseniz eğer uçak alçalmaya başladığında tepeden gördüğünüz ve havaalanından otelinize doğru giderken yol boyu süren manzara sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kuru çöl gibi bi görüntü var çünkü kaydirigubbakcemile3 havaalanı şehirden çok uzakta köhne biyerde, ancak Girneyi uzaktan ilk gördüğünüzde içiniz açılır merak etmeyinkaydirigubbakcemile5
ayrıca arabanıza atlayıp Kıbrısı keşife çıktığınızda büyülenmemek elde değilolumunekankayizsmile
gezilcek çok yer var, siz karar verin yeterki ben istersen tarihi mekanların, popüler plajların, ünlü kiliselerin adlarını yazarım sana bayanssulusmile
Çeşme'yi düşünürsenizde Çeşme Ilıca otel tavsiye ederim, çok hoş bi otel.. çift kişi 180-190tlydi geçen sene.. biz bu otelde karar kıldık şimdilik..
Sheraton 'da olabilir ama fiyatlar biraz uçuk, bizim için düğün sonrası biraz ağır gelir, ama size uygunsa süper olur..