Cnm inatla kendinde suç arama önce lütfen, babası ölende sensin acısı olanda, yengen ne kadar üzülürse üzülsün asla senin gibi olamaz senin baban canından can... sen son günlerinde babacığına bakarak ona olan minnet borcunuda yerine getirmişsin, Allah rahmet eylesin.. işte bu sebeplerden yengen sana tavır alamaz, ama abinin tavrı nedir, sana bu konu ile ilgili bişey söyledimi bu önemli işte abin ne düşünüyor babanın ölümü ve üzerine senin hamileliliğin ile ilgili neler konuştunuz bunlar önemli ipuçları...
Arkadaşımın 21 aylık bebeği vefat etti ve arkasından tam 3 sefer tatile gittiler ve bu da millete battı laf söylediler, ama o dönemde hep o nu savundum, ölen öldü peki ya kalan?? kızcağız depresyona girdi ama... bebeğinin odasını bile bozamadı eşyalarını bile veremedi... öldüğüne inanamadı... onun öldüğüne inanırsam bende ölürüm diyordu sürekli... üstünede bebeğin ölümünü öğrenen eşinin babası kalp krizinden vefat etti... korkunç günler.. hemen bi kaç hafta içinde tatillere çıktılar eşiyle, ard arda tatiller... ve sonunda kendini toparlayabildi... mezarına bile gidince kendi kızım gibi gelmiyor inanamıyorum diyordu ama artık kabullendi... çünkü bebeğide onu cennetin kapısında karşılayıp onunla cennete eşlik edecek... neyse Allaha şükür toparladı...
Demek istediğim o ki, bir yerlere çıkarak bence en iyisini yapmışsınız, hem eğer aksini yapsaydınınz ve bebeğe sevinmeseydiniz sürekli evde durup ağlaşsaydınız rahmetli babacığında üzülürdü, ve bu bebek anneciğin için gerçekten bir teselli olacak buna inanıyorum ben... bu yüzden ola ki eğer bunun için yengen ve abin seni suçlarlarsa hata yaparlar... benim bu konudaki görüşüm bu dur...
Bana göre doğru yoldasın, yengen sana hayırlı olsun dememişse bu onun karakterini gösterir cnm, hiçç üstüne alınma düşünme bile , ama bir çocuklarıda yok anladığım kadarı ile bak bunun eksikliğini hissedip sana karşı tavırda almış olabilir istemeden... bu da olayın diğer yüzü... eğer durum böyleyse onun adınada gerçekten üzülürüm... Evlat öyle bir şey ki Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş... yeri çok başkadır...onlarada versin.. bu evli olmayan birinin evli birisini kıskanıp tavır alması gibi bişey... gereksiz ama maalesef senin adına senin mutluluğuna sevinmek ve kendileri içinde Allahtan istemek yerine sen mutlu olduğun için kıskançlık yapabiliyorlar,
Bu durumdaaaa, eğer konuyu sen açarsan ve yaptıklarından alındığını belirtirsen seni suçlarlar söyleyeyim, bence sen doğuma kadar dur bakalım, gelecek mi, tebrik edecek mi,
Gelmezseee, işte o zaman konu açılınca diyecek sözün olur, ve unutma cnm benim kimseninnnn ama kimsenin bu kişiler abin ve yengen olsa bile seni üzmeye hakkı yok, gönül ister ki çok iyi olun görüşün araşın ama eğer sana tavırlılarsa zorla kimseye kendini sevdiremezsin... olmazsa olmazda değiller yani, ben Allahın adaletine çok inanıyorum gün gelir aynı olaylarla sınanırlar ve eminim senden daha bile kötü sonuçlar alırlar ve bunuda görürsün duyarsın merak etme...