E
EU1
Ziyaretçi
Ben de her gün yıkamam 2 veya 3 günde bir yıkıyorum her gün yıkamak ve yıkarken iki kere şampuanlamak saç derisinin kendi yağ dengesini bozuyormuş. Çabuk yağlanan saçlara kesin önerim denedim gördüm her gün yıkarsanız saç alışıyor ve ertesi güne yağlanıyor. Geciktirebildiğiniz kadar geciktirin(tabi bir hafta değil sırnaşık şey normalden bir gün fazla mesela) böylece saçın yağlanma süresi uzuyor, daha geç yağlanıyor. Aynı şey iki kere şampuanlamak için de geçerli ilk şampuan zaten kiri alıp götürüyor, ikinciye şampuanladığınızda saç derisinin kendini korumak için salgıladığı yağ tabakası da gidiyormuş ve saç onu tekrar yerine koymak için yağ üretimini hızlandırıyormuş. Ciltte de olur ya sürekli kurutucu temizleme ürünleriyle yıkanan cilt nem dengesini korumak için yağ salgılar. Aklınızda olsun derim ben yerimseniben
Canım dedğin doğru sanırım.Benim saçlarım çok kirli olduğu için 3 kere şampuanlıyorum saçımı.Saçım temizleniyor ama yanında bide saçım yıpranıyor hemde çok.
2 den fazla yıkama yapmamak ve şampuanı avuca çok dökmemek gerekiyor ama bu seferde saçım temizlenmiyor kirden arınmıyor.Yada bi<z öle sanıyoruz.
Bundan sonra 2 yıkama yapıcam ve 4 günde 1 yıkıcam.