• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Iyi akşamlar kızlar. Biliyorsunuz ki ben asla ama asla eşimin ailesiyle anlasamiyorum, onların bana yaptıklarını unutamıyorum ve hala bana hayatı zindan etmeye devam ediyorlar.Ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim ama ilçelerimiz farklı, uzakta oturuyorum yani. Ama bu bile onların beni bunaltmasını, evimin huzurunu kaçırmasını önlemiyor. Size sorum.Kaynana kayınbabasıyla aynı mahallede oturup her gün onları görüp,kaynanasının,kendi evine hergün oturmaya gelmesinden mutlu olan gelin var mı? Oh kaynanam hergün geliyor çocuğuma bakıyor, iyi ki aynı mahalleye taşınmışım diyen var mı.Ben uzakta oturduğum halde benim huzurumu bozuyorlar. Kaynanası kayınbabasiyla aynı mahallede oturup devamlı onlari görüp mutlu olan var mı. Birkaç kişi tanıyorum böyle ve onlar mutlu görünüyorlar, şakalaşmalar,gülüşmeler falan iyi anlaşıyor gibiler. Asla yakına taşınma gibi bir niyetim yok ama yinede merak ediyorum. Sorun bende mi. Bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler herkese.:KK51::KK64:

Ben bu forumda okuduklarimdan şunlari çıkardım

1-k.valideyle aynı apartmanda hatta aynı mahallede bile yaşamak intihar gibi

2-bazen de melek gibi k.valideler olsa bile gelinlere asla yaranamiyorlar her yaptıkları suç oluyor

3-en guzeli uzaktan uzaktan sevmek

Ben ben bennn parmak kaldırıyorum
Açılın ben kv kp seven gelinim.gerci artik gelin degilim :spor: ama hala görüşüyoruz ben ona anne diyorum mesela
Hic mi anlaşmazlıklar olmuyor oluyo tabii lakin kisilik çatışması haline getirmiyoruz .oyle olsa hayat her iki tarafa da cekilmez olur
Geçmişi ďüşünüp kasmaya gerek yok (istisna durumlardaki kv kp ler de zaten ne acı ki yuva yıkmış olanlardır)

Arkadaşım gayet memnun..
Insan kötü niyetli ya da Karışmaya niyetli olmadıktan sonra rahatsız olunmuyor..
Sıfatla değil de kişi ile ilgili bir durum bu sanırım..

Kv ile ve kendi annemler ile ayni mahallede oturuyorz ikiside karsimdaki apartmanda oturuyolar. Hergun gormuyorum ama gayet memnunum yakin oturmaktan. Kizimi istedigim an birakip disari cikabiliyorum. Yemek yapamadigim zaman onlara gidip yemek yiyebiliyorum. Ama benim kv zaten annem gibi anlayisli bi insan. Yalniz kalmak istesem bunu acikca ona soyleyebilirm. O rahatligi verdi bana. Kp zaten dunya iyisi bi insan. Sagolsunlar gayet iyiyiz

Bende yakın oturuyorum. Her iki aileyede yakınız yürüme mesafesi. Sık görüşmeyi sevmem. Bi haftada iki kere görüşmüşsek üçüncüye müsade etmem bi şekilde. Hemen bi program yaparım, olmadı yorgun olurum, evde işim var derim vs... genelde kırmamaya çalışırım her iki tarafıda. Zaten annem anlayışlıdır. Kayın aileyide eşimle paslaşarak idare ediyoruz.
Bende sık görüşmekten memnun olanı görmedim. İyi idare edebilen sabırlı gelin gördüm sadece

Ben altlı üstlü oturuyorum. Çokta severim hem kv hemde kp imi. Ama ayda bîr iki ayda bir anca gelirler çaya falan. Rahatsız etmeyelim derler hep. Hergün kim olursa olsun hoşlanmazdım ama eve gelmesinden.

Kv ile ve kendi annemler ile ayni mahallede oturuyorz ikiside karsimdaki apartmanda oturuyolar. Hergun gormuyorum ama gayet memnunum yakin oturmaktan. Kizimi istedigim an birakip disari cikabiliyorum. Yemek yapamadigim zaman onlara gidip yemek yiyebiliyorum. Ama benim kv zaten annem gibi anlayisli bi insan. Yalniz kalmak istesem bunu acikca ona soyleyebilirm. O rahatligi verdi bana. Kp zaten dunya iyisi bi insan. Sagolsunlar gayet iyiyiz

imrendim sana valla

kayınvalidemle kayınpederime kalsa hergün gelmek isterler mesafe koyduğum için gelemiyorlardı ama gelemedikleri hergünü sayıyorlarmış. kayınpeder ve kayınvalide olarak demiyorum ama kim olursa olsun hergün gelince sıkılır bence insan. en azından ben öyleyim

aynı mahalledeyiz iki aileylede yürüme mesafesi 5 dk falan.bi sorun yok gayet iyiyiz. hergün bize gelmek zorundasın diye direten insanlar olsalardı, yada her gün benim evimden çıkmasalardı o zaman büyük sorun olurdu. ama anlayışlı insanlar çok şükür

haftada bir yada ayda bi iki kere oturmaya gelen kimseden zarar gelmez , ama burası oğlumun evi istediğim an girer çıkarım diyen kaynanalar hem çok itici oluyolar hemde hiçzaman sevilmiyolar. burdan okuduğum kadarıyla anlayışlı , karşısındaki bayanında gelinide olsa kendine özel bir hayatı olduğunu unutmayanlar gayette seviliyor sayılıyor demem o ki kötü gelin kötü muamele yoktur , kendi yerini kendi saygınlığını kendin belirlersin nokta.

Benim de kaynana bana ilk zamanlar hayatı zindan etti logusaligimda etmediğini bırakmadı .
gelin beni evden kovdu diye ağlaya ağlaya gitti. sağolsun eşim annesine inanmadi .beni savundu. siz kavga etmekle beni arada bırakıyoruz ne haldeyim ben, bi yanda eşim bi yanda annem dedi. kaynana baktı beni ezemiyor benimle anlaşma yoluna gitti. ben de eskiyi unuttum bazen hatırlayıp sinir olsam da seviyorum şimdi .küçük çocuğum var bakmaya geldi memnunum gitsin istemiyorum. arada giciklik yapsa da genel de iyi

Back