Hergün cinsellik yaşamak normal mi?

Neden korunmak için bir çabaya girmiyorsun ? 9 ay daha geri çekilme ile illede yasiycaksin? Hamile kalsan aldıracak mısın?
Yok zaten alacağım o almazsa da ben ya.Ben almama sebebini merak ediyorum.Bana sadece pahalı olduğu için diyor ama yani dediğiniz gibi istemiyorsak korunmak şart farkındayım

Yok zaten alacağım o almazsa da ben ya.Ben almama sebebini merak ediyorum.Bana sadece pahalı olduğu için diyor ama yani dediğiniz gibi istemiyorsak korunmak şart farkındayım
Pahalı diye almaması çok saçma senin hayatını ve olabilecek bir gebeliğin hayatını tehlikeye atmak bu( bebek bakmak için hazır değilseniz diye diyorum)

Pahalı diye almaması çok saçma senin hayatını ve olabilecek bir gebeliğin hayatını tehlikeye atmak bu( bebek bakmak için hazır değilseniz diye diyorum)
Ben kesinlikle istemiyorum.Ve evliliğimiz yeni.Daha herşey yerine oturmuş değil.Bebeği hayata dahil etmelik bir zaman değil.Yoksa çocuk olması problem değil.Oldu ki ayrilma kararı alacağız arada çocuklar perişan oluyor.İlişkimizin şuan iyi olması yarın da iyi olacağını garantilemiyor.Biraz daha vakit geçmeli bence.Bunu sadece kendim için değil çoğu evli insan için düşünüyorum

İşte bu yüzden çok dikkatli olmak gerek o olmuyorsa siz olun bir sekilde

Ya geri çekiliyor biz ilk defa korunmasız yaşamıyoruz ki.Sanki nereye boşaldığını görmüyorum ben ne acayip insanlarsınız.Ki olacaksa korunsanız dahi olabiliyor hiçbiri tam korumuyor.
Biz acayip degiliz siz cahilsiniz. Geri cekilme korunma yontemi degildir. Korunma yontemlerine laf etmissiniz ama yuzde bir ihtimal var onlarda geri cekilmede ise ya tutarsa hesabi kiyaslanamaz bile. Zevk suyunda sperm vardir nereye bosaldiginin bir onemi yok yani simdiye kadar olmamissiniz ne guzel neden sansa birakasiniz. Istemiyorsaniz korunun olsada olur olmasada diyorsaniz geri cekilmeye devam edin.

Bal yiyen baldan usanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…