Hergün cinsellik yaşamak normal mi?

Korunmasız her ilişki, ben çocuk sahibi olmak istiyorum demek için bir adım demektir.

Eşiniz indirim kovalıyor indirimli fiyatta iken prezervatif alıyorsa maddi açıdan her gün seks yapana yetmez anacımmm😂😂

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sizde alabilirsiniz sonuçta ikinizin ortak zevki için kullanılan bir şey.
Ben çalışmıyorum şuanda.Paradan değil ben ne desem alıyor zaten bunu neden almıyor

Cimri biri değil.Ne istesek aliyoruz yiyoruz giyiyoruz.Ona gelince almak istemedi.Aldık bu zamana kadar ama şu 1 aydır almak istemiyor fiyatlarına bakıyor almaktan vazgeçiyor indirim gözlüyor sanırım😂
Ben çalışmıyorum şuanda.Paradan değil ben ne desem alıyor zaten bunu neden almıyor
2 yorumunda farklı.
Fiyatlarına bakıp vazgeçiyorsa paradan kaçıyor demektir.

Her gün istiyorsanız istediğin herhangi bir şeyi aldırma prezervatif aldır.

Ne deseniz aliyosa kondom almiyosa coçuk istiyo bunu anlamayacak kadar cahil olmayin

Korunmasız ilişki dışında başka çocuk yapma yöntemi mi var hahsjha
Ya geri çekiliyor biz ilk defa korunmasız yaşamıyoruz ki.Sanki nereye boşaldığını görmüyorum ben ne acayip insanlarsınız.Ki olacaksa korunsanız dahi olabiliyor hiçbiri tam korumuyor.

Ya geri çekiliyor biz ilk defa korunmasız yaşamıyoruz ki.Sanki nereye boşaldığını görmüyorum ben ne acayip insanlarsınız.Ki olacaksa korunsanız dahi olabiliyor hiçbiri tam korumuyor.
E tamam üyeler de bunu diyo geri çekilme korunma yöntemi değildir çoğu insan bunu tercih etse de eskiden beri bu korunma sağlamıyor eşinde ısrarla her şeyi alıp bunu almıyorsa beybi istiyodur ?

E tamam üyeler de bunu diyo geri çekilme korunma yöntemi değildir çoğu insan bunu tercih etse de eskiden beri bu korunma sağlamıyor eşinde ısrarla her şeyi alıp bunu almıyorsa beybi istiyodur ?
Ne bileyim ben ne istiyor.İstemediğimi söylüyorum diye mi birşey demiyor o zaman.Ne bileyim bu durumda olan kimse yok mu ben numunelik hissettim kendimi şimdi

Geri çekilmeli tek ilişkide hamile kalan kadınlar var. 🥹

Korunmuyorsunuz yani. Basbaya çocuk yapmayı deniyorsunuz işte. 😁

Ne bileyim ben ne istiyor.İstemediğimi söylüyorum diye mi birşey demiyor o zaman.Ne bileyim bu durumda olan kimse yok mu ben numunelik hissettim kendimi şimdi
Sana bir şey diyim mi bunu ona sor ve bebek istiyorum derse ben bir süre istemiyorum korunmak istiyorum de ısrar ederse de doktora git doğum kontrol hapı vs yazsın kullanmanda sakınca yoksa

Bakin kondom almiyosa kocaniz cocuk istiyo bunu anlatmak istiyoruz

Ablacım bi punduna getirip çocuğu yerleştirecek bu adam bak. Her gün her gün geri çekilme yöntemi çalışmaz. Bu tempo + sıfır korunma ile eli kulağında bugün yarın kalırsın.

Ablacım bi punduna getirip çocuğu yerleştirecek bu adam bak. Her gün her gün geri çekilme yöntemi çalışmaz. Bu tempo + sıfır korunma ile eli kulağında bugün yarın kalırsın.
İçime kurt düşürdün.Ama doğrudur

X