• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün bebegimi kaybetme korkusu yaşıyorum

anonimery aye

Çağan' ın annesi
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
18
3
3
31
Merhaba forumda yeniyim. Daha önce 18 ve 20 haftalık bebekleri mi kaybettim. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu. 1 yıl aradan sonra süpriz şekilde tekrar hamile kaldım. 13 haftalık hamile iken vajinal serklaj ameliyatı oldum. Şuan 18+2 haftalık hamileyim. Oglum olacak allah nasip ederse.Fakat dikiş ten sonra dikiş in üst tarafında açılma oluştu doktor iyiki atmisiz dikişi dedi. 2 haftada 1 gidiyorum kontrol e. Dün gittiğimizde 1.5 cm olmuş rahim boyu ve suan dikiş tutuyor orayı dedi. Dikişler atacak diye çok korkuyorum . Benim durumumda olan varmı. Allah herkese bebeklerini sağlıkla sihatle nasip etsin inşallah.. :cry:

canım çok geçmiş olsun, umarım bu hamilelik dönemini sıkıntısız atlatırsın.. sık sık kontrole git, ne yapman ne yapmaman gerektiği hakkında detaylı bilgi iste.. tahminimce ağır kaldırmak yok, mümkün oldukça istirahat var.. ne deniyorsa aynen uygula gerisini Allah'a bırak, O "ol" derse olur.. her şeyin hayırlısını iste.. sürekli bunları düşünüp bebeğini de kendini de strese sokma.. geniş olmaya çalış..

sevgiler..:nazar:

Mrb canım çok gecmiş olsun öncelikle bende 19. Haftada rahim agzimin açılması ve acildiktan sonra enfeksiyon olusup dikiş konmasiyla tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım ıkizlerimi 22. Hafta sonunda kaybettim benimde sürpriz bir şekilde 2 buçuk ay sonra normal yollarla gebe kaldığımi öğrendim doktorum rahim boyu mu 40mm ölçü ama ilinde dikiş atıldığı için buna da atmayi oneririm dedi ve 13. Haftamda rahim ağzına dikiş konuldu çok şükür suan için bir sıkıntı yok rahim ağzında hunil Eşme var dendi ama o normalmis suan 24 hafta bitmek üzere bol bol dinlenip dua etmeni oneririm sana doktorumuz tek dediği şey elimiden geleni yapıyoruz o yaşayacaksa eğer Rabbim onu sana verir bol bol dua et elden birsey gelmez demesi ben çok motive ediyor sağolsun senin dikkat etmen enfeksiyon bol bol su içmen ve ayakta fazla dolanmaman Rabbim hayırlısiyla Kucağıimza almayi nasip etsin

Mrb canım çok gecmiş olsun öncelikle bende 19. Haftada rahim agzimin açılması ve acildiktan sonra enfeksiyon olusup dikiş konmasiyla tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım ıkizlerimi 22. Hafta sonunda kaybettim benimde sürpriz bir şekilde 2 buçuk ay sonra normal yollarla gebe kaldığımi öğrendim doktorum rahim boyu mu 40mm ölçü ama ilinde dikiş atıldığı için buna da atmayi oneririm dedi ve 13. Haftamda rahim ağzına dikiş konuldu çok şükür suan için bir sıkıntı yok rahim ağzında hunil Eşme var dendi ama o normalmis suan 24 hafta bitmek üzere bol bol dinlenip dua etmeni oneririm sana doktorumuz tek dediği şey elimiden geleni yapıyoruz o yaşayacaksa eğer Rabbim onu sana verir bol bol dua et elden birsey gelmez demesi ben çok motive ediyor sağolsun senin dikkat etmen enfeksiyon bol bol su içmen ve ayakta fazla dolanmaman Rabbim hayırlısiyla Kucağıimza almayi nasip etsin
Cevap için tesklerrr :) aynen dediklerini yapıyorum.. Inşallah şu 26 ve sonrasını görsek oh dicem :)

Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alman en büyük dileğimiz.

Back