Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Arkadaşlar gelen mesajlarda hala inşallah beni seçersiniz gibi yorumlare geliyor. Ben seçmiyorm artık sırayla alıyorum. Her gün 2 kişiye bakım yapabiliyorum çünkü diğer tarafta ücretli bakımlarımda oluyor.
Bu yuzden özel mesajla bilgilerini gönderen herkes sırada sadece biraz sabretmeniz gerek..

Not: Topiğimi yeni görenler ilk sayfaları okuyup hmn yazıuyorlar sanırım.Hatırlatmak adına bir bilgilendirme :KK34:

Sevgili able210;

bir kadınla ilgili bir sorun gözüktğü falında.Kendine sorun olarak gördüğün biri var etrafında. Şanssız olduğunu düşünüyorsun,bu konuda kuruntuların oluyor. İlişkinle ilgili duyguların çok kuvvetli ama ilişki biraz saplantılı bir hale dönmüş.Sanki yerinde sayıyor gibi.Senin ise bu ilişkiyle ilgili bir beklentn var.Bu bir kutlama yemeği yada nişan gibi bişey olabilir.

Yakın geçmişte bu konuyla ilgili bir geişma yaşamış olbilirsin ama bu seni pek tatmin etmemiş.Devamını da bekliyorsun snki.

yakın gelecekte bir erkek- hava gurubundan bir erkek bu- (terazi,ikizler,başak) ile ilgili lumlu bir gelişme yaşayacaksın. Kendi sezgilerine çok guvenıyorsun normalsde ama sankı bu dönem daha az hissediyorsun bazı seyleri.

ÇEvrendekiler senın kararsız olduğunu dusunuyor olabilir. Sen kararlı birisin aslında ama hata yapmamak için bişeye karar verırken biraz zaman verıyosun kendne. Amacın birine ait olmak.Buna çok ihtiyacın var. Evcimen bir kızsın.Hayalin bu. Evlilik yakın zamanda gözükmedi ama bu hayalınle ilgili bir erkek çıktı bu kişi ise koç yada yay burcu olabilir.

Sevgili ThirtyFouR ;

cnm ilişkide yorgun bir dönem,yaşnılnlar evliğe biraz fazla sorumuluk yuklenilmiş. Sen eşine karşı bir gelişme bekliyorsun onunla ilgili ve şanssız olduğunu düşünüp karamsar hissediyosun ama bunu eşine ek hissettirmiyorsun.

Bir dileğin var cnm şuan aklın onda..Bu hem maddi hemde manevi bir problem.Bu dileğinle ilgili bir erkekten yardım alabilirsin.

Amacın aile birliğini kurmak. Çocuk var mı bilmiyrum ama düşündüklerinde var çıkmış..Kendi kendine bir savaş içine giriyorsun bazen. Kendinle kavgaların oluyor,sırf eşine üzüntünü sıkıntını fzla hissettirmemek için.

Karakter olarak duygusal ve titiz birisin.Bu yaklaşımın senın için çok olumlu.

Eşin ise evliliğinize karşı yapması gereken bazı şeyleri yapmakta geç kaldığını düşüüyor. Kendisi oturaklı ve dediğim dedik,istikrarlı ve kararlı biri.

Duygusal yanını sana çok fazla ifade edemiyor.Sevgisini çok belli edemiyor.

Onunda hayatıdaki yenı bir başlangıçla ilgili bir sorunu var.KAfası orda bu vize işi olabilir.

Bu durum onun canını çok sıkmış. Amacı sıkıntısız huzurlu bir hayat.bazı konularda çok yoğun sıkıntılar yaşamış,bunları iyi günlerle unutmayı istiyor.Bir taşınma ile ilgili bir sorun da var kafasında,bu gerçekleşemeyen bir taşınma..

Sonuç olarak vize işi için yakın zamanda ne olumlu nede olumsuz bişey gözükmüyor. Denge sorunu olacak hayatınızda.Bunu da biraz daha zamana yayılacak olarak yoruyrum.Resmi bir yerden geciken bir evrak yada karar olabilr.

Cnm biraz daha sabır. Belli bir zaman sonunda aydınlık kapılar size açılacak..:KK34:

sevgili nur_dan erk.ark bilgileri varda bir ismi yada annesinin bir ismi yok mu ????

eksik bilgi gönderiyorsunuz ben dönüyorum hala eksik. Ben tek tek size mi dönücem oda lazım buda lazım diye....

Bu son uyarım son sayfayı okuyup ö.mesaj göndermeyin..ilk sayfalara dönün bi zahmet okuyun ondan sonra...

Sevgili ThirtyFouR ;

cnm ilişkide yorgun bir dönem,yaşnılnlar evliğe biraz fazla sorumuluk yuklenilmiş. Sen eşine karşı bir gelişme bekliyorsun onunla ilgili ve şanssız olduğunu düşünüp karamsar hissediyosun ama bunu eşine ek hissettirmiyorsun.

Bir dileğin var cnm şuan aklın onda..Bu hem maddi hemde manevi bir problem.Bu dileğinle ilgili bir erkekten yardım alabilirsin.

Amacın aile birliğini kurmak. Çocuk var mı bilmiyrum ama düşündüklerinde var çıkmış..Kendi kendine bir savaş içine giriyorsun bazen. Kendinle kavgaların oluyor,sırf eşine üzüntünü sıkıntını fzla hissettirmemek için.

Karakter olarak duygusal ve titiz birisin.Bu yaklaşımın senın için çok olumlu.

Eşin ise evliliğinize karşı yapması gereken bazı şeyleri yapmakta geç kaldığını düşüüyor. Kendisi oturaklı ve dediğim dedik,istikrarlı ve kararlı biri.

Duygusal yanını sana çok fazla ifade edemiyor.Sevgisini çok belli edemiyor.

Onunda hayatıdaki yenı bir başlangıçla ilgili bir sorunu var.KAfası orda bu vize işi olabilir.

Bu durum onun canını çok sıkmış. Amacı sıkıntısız huzurlu bir hayat.bazı konularda çok yoğun sıkıntılar yaşamış,bunları iyi günlerle unutmayı istiyor.Bir taşınma ile ilgili bir sorun da var kafasında,bu gerçekleşemeyen bir taşınma..

Sonuç olarak vize işi için yakın zamanda ne olumlu nede olumsuz bişey gözükmüyor. Denge sorunu olacak hayatınızda.Bunu da biraz daha zamana yayılacak olarak yoruyrum.Resmi bir yerden geciken bir evrak yada karar olabilr.

Cnm biraz daha sabır. Belli bir zaman sonunda aydınlık kapılar size açılacak..:KK34:

cok tesekkür ederim tatlim, tespitlerin dogru ama yine icimi rahatlatacak biseyler cikmamis :)

arkadaşlar siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?

Kaç kere uyarmama rağmen Özel mesajla hala eksik bilgi geliyor böyle talepleri dikkate almıycam...

sevgili gereci;

cnm sen duygusal ve kırılgan birisin.İlişkide fırtınalar kopmuş gibi gözüküyor.Şiddetli tartışmalar başgöstermiş ve bir kouş olmuş gözüküyor. Erkekle ilgili göz yaşı döküyorsun,ve kalp acısı gözüktü.Sorunların üstesinden gelmek için yardıma htiyaç duyuyorsun.İçten içe bir yalnzlık yaşıtorsun.Etrafında insanlar var ama sen zaman zaman yalnız hissediyorsun kendini.

Dengeniz bozulduğunu düşünüyorsun. İş ve sosyal hayatında istediğin verimi sğalayamıyorsun.

Geçmişte yaşadığın olumsuz olayların etkisinde kalıyorsun.Çabuk atamıyorsun üzerinden yaşadığn olumsuzluları. Amacın bunları unutum yeni mutluluklara yonelmek.

İçin huzursuz ve bu seni çok rahatsız ediyor.Yüreğin pır pır ediyor,sürekli bir tetiktelik hali var.Yüreğin pır pır ediyor sanki her an bişey olacakmış gibi.Huzursuz ve mutsuzsun.

Kararsızlıklar yaşıyorun bazen aşk hayatınla ilgili. Bazen öle yapayım diyosun bazen bölee..

Erkek ise; sana karşı dengesiz bir tutum içinde.Duygularını tartamyor gözüküyor. Sezgilerinde körleşme olmuş o kişinin. Romatik biri aslıbda ama bunu sana çok yansıttığını düşünmüyorum.Bu yönünü sana çok yansıtmamış.

İşiyle ilgili bir sorunu olablir suanda. Emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyor.

Duygusal anlamda da bir çekim bir etkileşim sorunu var. Kimseden etkilenemiyor gibi gözüküyor.

Erkek senden daha kapalı kutu,duygularını çabuk yansıtan biri değil. Şu dönemde öylesine bir dönem yaşıyor..

Durum o kadar da umutsuz değil ama yakın zmanda da bir gelişme yok. İlişkide sotrunların farkında ama onlarla yuzleşmiyor sanırım ...Biraz gözlerini kapamış kendini dinliyr gibi..

tespitlerınn doğru çok doğruu canım ah bide geleceğe dair bişi çıksaydı barışma olcakmı kavuşcakmıyız :KK43:((

Son düzenleme:
X