Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

cnm sıraya alıyorum işte ....Bakarım tabi ama dediğim gibi gün içinde siteden sadece 2 kişiye bakım yapabiliyorum çünkü daha öncede belirttiğim gibi ücretli bakımlrım var.Onları bekletmem mümkün değil. Bu durumda buradaki sıra daha yavaş ilerleyecek,bu yuzden sabrederseniz sıra gelir mutlaka..

kızlar bu işi sıraya döküyorum yine. Sıradan hergün 2 kişi alıcam. Çünkü bildiğiniz gibi bunun haricinde ücretli bakımlarım var onları da yapıyorum.Yani tek ricam günde 2 kişide fazlasını talep etmeyin. Öpüyorum sizi :KK54::KK54:

Sıra bu şeklde şimdilik;

selen_86
Huli81
able210
nur_dan
ThirtyFouR
gereci
Sibel80
ayisiltisi

ben 2 gün üst üste atmıştımm niye beni almadın aşkolsn:KK59:

cnm sıraya alıyorum işte ....Bakarım tabi ama dediğim gibi gün içinde siteden sadece 2 kişiye bakım yapabiliyorum çünkü daha öncede belirttiğim gibi ücretli bakımlrım var.Onları bekletmem mümkün değil. Bu durumda buradaki sıra daha yavaş ilerleyecek,bu yuzden sabrederseniz sıra gelir mutlaka..

tatlım bende dün sabah bu sabah attım,ne zaman alcan beni:KK16:

merhabalarr beni sıraya aldıgınız için çok teşekkür ederim öncelikle acaba hangi gün bakıyor olacaksınız ben çözemedimde:)

Sevgili aclya;

cnm ilişkinizde ikinizde birbirinizi bir fırsat olarak görüyorsunuz.Sürekli yeşenere bir ilişki olarak çıktı.Yalnız sen erkeğe karşı bir güvensizlik hissediyor gibisin zman zmn. Gözyşı dükmüşsün onunla ilgili ve kendini bir çıkmazda hissetmişsin.Bir bunalım bir çaresizlik yaşamışsını duygularnda. Yalnız kalmayı sevmiyorsun.Biraz kuralcı ve matığıyla hareket eden birisin. Maddi anlamda bir yere vereceğin bir para var bununla ilgili kafan yoğun oluyor.bunun için bir süre daha vaktın var. Kendini dinliyorsun.Kafanda ilişkinle yada hayatınla ilgili bir belirsizlik var.

erkek ise dediğim dedik biri. Sreninle ilgili bazı düşüncelerini askıya almış.birz durgun bir döneminde. Erkeğinde maddi anlamda bir beklentisi var,işiyle ilgili bir gelişme olabilir.erkeğin bir kadınla ilgili bir işmanlığı bir vicdan azabı olabilir.Bu kendisine kan bağı olan bir kadın da olabilir. Şu an işiyle ilgili yeni bir aşama bekliyor.Amacı bu.

Canım ilşkiniz için yakın gelecekte net bişey gözükmüyor.Nereye gittiği belli olmayan bir ilişki olarak çıkmış.Gelecekle ilgili mesaj veremiş kartların.

Sevgili selen_86;

cnm duygusal açıdan tutarsız bir dönemindesin.Bir öylesin bir böyle. Buna yaşamış olduğun deneyımler sebep oluyor. Cnm aklın bir gelişme bir haberde.Beklediğin bir haber var. Maddi anlamda da biraz sıkıntılı bir dönem gözüktü senin için. yakın geçmişte sanki bişeyler yalnış yapmışsın.Sen çok başarılı olbilecek birisin.Karakter analizide bu var ama sanki duygularındakı bu tutarsızlık sana biraz hata yaptırmış.Yakın gelecekte ise geçmişte yaşamış olduğun sıkıntılar bi süre daha devam ediyor.Zaman zaman depresyonda gibi hissediyosun.Bu durum bi süre daha devam edecek. Şuan bir bekleme dönemindesin.hayatındakı bazı şeyleri beklemeye almışsın. Etrafında sevilen birisin,insan ilişşkileri gayet iyi. Bir erkekle ilgili bir beklentin var,bu bir haber bir gelişme ile ilgili olabilir. Canım sınavınla ilgili istediğin bölüm olmayacak gibi görünmüyor,çünkü kararınla ilgili bir kararsızlık yaşayacaksın.ve yenı sorunlar yaratacksın kendine..

Ama fal tabii çok da takılma :KK1:

X