Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Sevgili Sibel80;

cnm sen çok kararlı,kendine has kuralları olan birisin. Eşinde öyle.

evinde evliliğinde olumsuz bir ortam gözükmüyor. sen eşine karşı çok fedakarlık yapmışsın ve yine olsa yine ypacak kıvamdsın.Ona yaklaşımın bu şekilde.

Amaa yorulmuşsun,bazı şeylerin yukunu evliliğinde sadece sen taşıyorsun.Evlliliğin yukunu tek başına taşıyorsun ve çok yorulmuşsun.Zaman zaman kendini yaş ve olgunluk olarak daha yaşlı hissediyorsun.

Bazen şanssız olduğunu düşünüyorsun ama öyle değil.Bir dileğin var sadece ona kitlenmiş durumdasın.Eğer sabredersen emeklerinin krşılığını alacaksın.

Şuan ilişkinde bir tartışma yaşamış olabilirsin.Bazı gerginlikler tartışmalar yaşanmış olabilir. Ama sonu kötü olan tratışmalar değil.

Eşin ise; bazen çocuksu davranıyor.Sinirleri bozuk görünüyor. Bu durumu sana yansıyor.
dengesiz davranışları var. Bu süre içersinde cinselliğe eğimi olabilir.

Eşinin gerçekleştiremediği bişey var kafasında iş ile ilgili olabilir. maddi aanlamda da bir kayıbı olabilir . bunu sorun ediyr.

Aşkta ve duygusal hayatta beklentileri karşılanmıyor gözüküyor. etrafında bir kadın gözüküyor.bununla ilgili olabilir.KEsin net bir ilişkisi var diyeem ama meyıllı bir durumu var.

cnm biraz sabredersen evliliğinle ilgili olumlu gelişmeler olabilir ama bir süre daha beklentilerin karşılanmayacak görünüyor.

Sevgili Sibel80;

cnm sen çok kararlı,kendine has kuralları olan birisin. Eşinde öyle.

evinde evliliğinde olumsuz bir ortam gözükmüyor. sen eşine karşı çok fedakarlık yapmışsın ve yine olsa yine ypacak kıvamdsın.Ona yaklaşımın bu şekilde.

Amaa yorulmuşsun,bazı şeylerin yukunu evliliğinde sadece sen taşıyorsun.Evlliliğin yukunu tek başına taşıyorsun ve çok yorulmuşsun.Zaman zaman kendini yaş ve olgunluk olarak daha yaşlı hissediyorsun.

Bazen şanssız olduğunu düşünüyorsun ama öyle değil.Bir dileğin var sadece ona kitlenmiş durumdasın.Eğer sabredersen emeklerinin krşılığını alacaksın.

Şuan ilişkinde bir tartışma yaşamış olabilirsin.Bazı gerginlikler tartışmalar yaşanmış olabilir. Ama sonu kötü olan tratışmalar değil.

Eşin ise; bazen çocuksu davranıyor.Sinirleri bozuk görünüyor. Bu durumu sana yansıyor.
dengesiz davranışları var. Bu süre içersinde cinselliğe eğimi olabilir.

Eşinin gerçekleştiremediği bişey var kafasında iş ile ilgili olabilir. maddi aanlamda da bir kayıbı olabilir . bunu sorun ediyr.

Aşkta ve duygusal hayatta beklentileri karşılanmıyor gözüküyor. etrafında bir kadın gözüküyor.bununla ilgili olabilir.KEsin net bir ilişkisi var diyeem ama meyıllı bir durumu var.

cnm biraz sabredersen evliliğinle ilgili olumlu gelişmeler olabilir ama bir süre daha beklentilerin karşılanmayacak görünüyor.

valla aynen beni okudun canım ya çooookkkk teşekkür ederim.aşk ve duygusal anlamda benim tarafındanmı istekleri karşılanmıyor burayı anlayamadım canım.evet maddi bir kaybı var.ve dengesiz davranışları hep var.çokk teşekkür ederim.canım benim bir aile dostumla ilgili bir şey sormuştum.seni yormayacaksa bakabilirmisin?bakamazsanda önemli değl.teşekkür ederim.

valla aynen beni okudun canım ya çooookkkk teşekkür ederim.aşk ve duygusal anlamda benim tarafındanmı istekleri karşılanmıyor burayı anlayamadım canım.evet maddi bir kaybı var.ve dengesiz davranışları hep var.çokk teşekkür ederim.canım benim bir aile dostumla ilgili bir şey sormuştum.seni yormayacaksa bakabilirmisin?bakamazsanda önemli değl.teşekkür ederim.

cnm tek bir soru için açılım yapıyorum. eşinle ilgili evet duygusal açlığı var..

seval arkadaşımız gerçekten güzel fal bakıyor arkadaşlar ben geçengün msnde de baktırdım ücretli olarak 10 lira.

yarın ayışıltısı ve perguzel..

Arkadaşlar tek tek herkese dönmem mumkun değil sıranın ne zaman geleceğini söylemek için. Gün içinde yoğunluktan 2 kişi alabiliyorum o yuzden gecikiyor tabi..

heyecanlı bekleyiş bana ne zaman gelcek acaba :)sıra ilerliyor ne güzel sağol sewalim ...

burdan sıra gelemicek sanırım msn den ücretli olarak bende bakıtmak istiyorum sewalim msn nasıl ulaşıcam

Sevgili ayışıltısı;

cnm geçmişinle ilgili bir sorun var. Geçmişte yaşadığın bazı olayları aklından çıkaramıyorsun.Sana sorun teşkil ediyorlar. Sinirlerin bozuk bir durumdasın. Cidddi anlamda bir yaralanma bir üzüntü yasıyorsun

Zaman zaman bu üzüntünü bastırabiliyorsun.Gülüp oynuyorsun ama için başka. Bir konuda kafan karışık,arada kalmış bir ruh hali gözüküyor.

Sağlığınla ilgili de şanssız bir dönemdesin.
Geçmişinle ilgili bazı şeyler hep senin tersin yönünde ilerlemiş.Sanki ne istediysen tersi olmuş gibi.

Bir kayıp yaşamışsın ve bunun etkisi altındasın.Kendini etrafındakılere karsı yalnız hissediyosun.

Çevrendekiler seni yeni bir oluşum içine çekmeye çalışıyor.Sanki geçmişte yaşadığın olaylara çok takılmamanı ve yenı birşeyler denemeni söyluyorlar.

Maddi anlamda bir talıhsızlık yaşayabiirsin. Bir süre daha olumsuz bir dönem geçirebilirsin.en azından hayallerin için önünde bir zaman var.

Bir kadın vr sizden hoşalnamyan etrafınızda. İleride sezgilerinizde güçlenme gözüküyor. Koruyucu bir kart çıktı. Bu sizi çok olumlu etkıleyecek.Fkaat sabır etmeniz gerekecek.

sevalım özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj gönderemedim ben burdaki sırayı beklemek istemiyorum bende msnden ücretli baktırmak istiyorum özelden geri dönersen sevinirim..

canım ben mesaj atalı 5-6 gün oldu sıra ne zaman gelir acaba
sırayı tekrar verebilirmisin kaçıncıyız görebiliriz böylece

yaaa bende istiyorumm banada bakabilirmisinizzz sıra varsa sorun yok sıramı beklerim ama bi kura yada seçmece usuluyle yapıyosanız nede şansım oldu ki bundada olsun poff birisi bakılan kişinin nasıl seçildiğini söyleyebilirmiii

yaaa bende istiyorumm banada bakabilirmisinizzz sıra varsa sorun yok sıramı beklerim ama bi kura yada seçmece usuluyle yapıyosanız nede şansım oldu ki bundada olsun poff birisi bakılan kişinin nasıl seçildiğini söyleyebilirmiii

sırayla yapılıyo canım bilgilerini yolladığın zaman sewalim seni sıraya alıyo bu şekilde
hangi bilgileri istediği ilk sayfada yazıyo özel mesaj olarak yolluyosun ok..

X