Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Sevgili huli81;

cnm ilişkiniz şuanda sanki gerçekleri çok fazla kaanıza takmadığınız bir dönemde olduğunuzu gösteriyor.Büyük bir tutku var içten içe. SEn dediğim dedik birisin erkek de öyle. ama genelde sen daha ılımlı yaklasıyorsun.

SEn erkeğe karşı çok duygusal ve aşık bir ruhali ile yaklaşıyorsun.Bu tarz jestlerin var ona karşı. Bir denge kurma çaban var bu arada. İşin ve aşkın olabilir.yada aile ile aşk vs.

Yeni bir oluşumla ilgili bir beklentin var kafanda sorun ettiğin. Yaşadıklarından çok yaşamadklrına odaklısın.Çok hayal kuruyorsun. Sen çok iyi bir eş olabilirsin sana verilen emeğin karşılığını fazlasıyla geri veriyorsun..

Erkeğe gelince oda seni benimsemiş.Çok sahıplenici bi tavrı var. Benim dediğine kimse dokunamaz ona göre. Bir kararsızlık yaşıyor bu dönemde bu senınle ilgili olmayabailir. Ailesiyle ilgili bir sorunu var kafasında. Amacı aile olmak,aile ayatına ve aile bireyıne saygı duyan biri.

Bir sorunla ilgili kendi kendine bir kavgası var.Bir pişmanlığı olabilir geçmişiyle ilgili yada dediğim gibi ailesiyle ilgili bir sorunla da ilgili olabilir. İlişkinizin sonucu olarak,duygusal manada hisli bir ilişki.biraz zor dönemleriniz olavilir ama sağlam bir ilişki olarak görünüyor sonucunda.yakın gelecek değil daha uzun vadede ilişkiyle ilgili bir gelişme gözüyküyor

bu arada özelden mesaj atan arkadaşlar bir mesajı birçok kere yollamanız birşeyi değiştirmeyecek.

ya bende istiyorum bebişim ne zman gelcek tarot bir göz kırpar belkim yav :)

sewalim merhaba ,

bende tarot ve kahve falı bakıyorum, baktığın kartların adı ne canım bende 2 tane var şuan...

tşk ederim sevalim ellerine sağlık gerçekten dğru çıkıyor bu ara çok kararsızlıklar yasyrm.

Legacy Of The Divine Tarot cnm yurt dışından getirttim ben bunu.

gizemli bir tarottur canım, şu aralar baktıklarım yetmiyor sanki hep en üst seviyeye dikiyorum gözümü...

Türkiye'de bulabilirmiz bunu? ayrıca tarotu kendin mi öğrendin yoksa birinden mi öğrendin...

şuan aklımda olan bir kaç tarot kartı var onları alacağım.

tarota iyi bakınca sana tüm soruların cevaplarını veriyor.

ya bişey rica etsem melesa şimdi benim için bir kart seçsen ne çıkar acaba?

iy, geceler sewalimm görünce hemen tıkladım. çok ihtiyacım var bende yolladım bilgilerimi vaktin kalınca beni de listeye alırmısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…